Saker att göra i
Black River

Våra mest rekommenderade saker att göra i Black River

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Börja din 7-8 timmar långa tur: Delfinsimning, Crystal Rock, Benitier Islandlet och lunch med gratis upphämtning på ditt hotell var som helst på Mauritius. Du kommer att mötas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon kommer vi att köra till La Preneuse/ Flic en Flac, en by som ligger i västra delen av Mauritius. När du kommer dit stiger du ombord på din snabbbåt och börjar kryssa till öppet hav för att se och simma med delfiner. Under resan kommer vår skeppare och guide att förklara hur du ska närma dig dessa vackra däggdjur och vilka simregler som gäller för att respektera dessa vackra delfiner och deras naturliga miljö. När du anländer till platsen får du möjlighet att simma med delfiner, vilket är en otroligt gripande upplevelse som kommer att föra dig i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara djur. Du kommer att dyka in i dessa kraftfulla marina däggdjurs märkliga värld och komma ansikte mot ansikte med delfinerna. Efter att ha simmat med delfinerna är ni på väg till den berömda och naturliga Crystal rock. Där borta har du möjlighet att snorkla i den rena kristalllagunen och ta fantastiska bilder. Kristallklippan är ett vackert naturfenomen som förekommer i den sydvästra delen av ön i lagunerna i Le Morne. Denna sublima klippformation ligger bara ett par hundra meter från stranden och erbjuder en fantastisk utsikt för alla som lägger ögonen på den. Efter badet åker ni till ön Benitier för att njuta av en 3-rätters lunch. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt meny med grillade skaldjur och fiskar, kyckling, korv, vitlöksbröd, sallader och efterrätt: Banana Flambe. Du kommer att ha ett brett urval av obegränsade lokala drycker som finns tillgängliga på ön under lunchtid. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - ha fritid att sola på stranden, promenera runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön. En unik upplevelse av simaktivitet med delfiner i deras naturliga miljö! Vi fokuserar verkligen på Corporate Social Responsibility och vi ser till att inga djur skadas under snorklingssessionerna. Att simma med delfiner erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla!

Chamarel: Inträdesbiljett till 7 Coloured Earth Geopark

Chamarel: Inträdesbiljett till 7 Coloured Earth Geopark

Besök Original 7 Coloured Earth i Chamarel och njut av det månliknande skådespelet med röda, bruna, violetta, gröna, blå, lila och gula sanddyner mitt i den frodiga gröna vegetationen, med bergskedjan Black River i bakgrunden. På vägen till 7 Coloured Earth kan du också beundra det majestätiska vattenfallet Chamarel Waterfall, det högsta vattenfallet i Mauritius med en droppe på ca 100 meter. Du kan också vandra till sköldpaddsparken för att se sköldpaddorna Toto, Tizean, Rosette, Nini, Tizom och Tifam på nära håll - en fantastisk aktivitet för hela familjen. Arten kommer ursprungligen från Aldabra på Seychellerna och kan bli upp till 1 meter lång med en genomsnittlig livslängd på mer än 150 år. Under ditt besök i geoparken kan du också stanna till för ett mellanmål eller lunch i Coffee Shop. Där hittar du temaprodukter som de sjufärgade makronerna eller Gourmet Popsicles. I Coffee Shop serveras också Chamarel Coffee, det enda lokalt odlade och rostade kaffet i Mauritius. Smaken är unik ... kanske för att det odlas på vulkanisk mark.

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Din äventyrliga katamaranresa till Ile Aux Cerf börjar med att vi hämtar dig på ditt hotell någonstans på Mauritius. Du kommer att mötas och hälsas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon, beger du dig iväg till Trou D'eau Douce. När du anländer till Trou D'eau Douce kl. 09.15 går du ombord på din katamaran för att njuta av denna minnesvärda katamarankryssning från Trou D'eau Douce till Ile Aux Cerfs. Katamarankryssningen startar kl. 09.30 med avgång från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Besättningsmedlemmarna ser till att du får en trevlig tid och berättar gärna om lokala berättelser, skämt och spelar lokal mauritisk musik som lyfter humöret hos alla ombord. Ni börjar resan med ett besök vid vattenfallet vid Grand River South East innan ni sätter segel mot ön Ile Aux Cerfs. När ni sedan kommer fram till Grand River åker ni med motorbåt för att besöka vattenfallen som finns cirka 500 meter uppströms. Om du har tur kan du se de nyfikna aporna hoppa mellan de stora gamla träden på flodstranden. Titta på de mauritiska fruktfladdermössen som vilar i de högsta träden när du närmar dig vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet åker ni tillbaka till katamaranen. Katamaranen kommer sedan att segla i lagunens kristallklara vatten tills den stannar för en snorkling- och simpavbrott, där hisnande korallrev och tropiska fiskar är i fokus. Efter snorklandet kommer du att njuta av en utsökt grilllunch på stranden eller på katamaranen. Vi serverar en 3-rätters meny ombord. Du kommer också att få ett urval av lokala drycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter åker ni till ön Ile aux Cerfs som är en vacker ö nära Mauritius östkust. Den här fantastiska ön är den perfekta miljön för en avkopplande dag med soldyrkan. När du närmar dig ön med katamaranen kommer du att se de vajande palmerna och de rent vita stränderna inramade av det livliga turkosa vattnet. På Ile aux Cerf väntar en mängd olika uppfriskande aktiviteter som parasailing, tubing och undervattensvandring (valfritt). Efter att ha gjort dina aktiviteter kan du ta en promenad och absorbera den orörda naturmiljön, luta dig tillbaka och koppla av på de vita sandstränderna. På ön Ile aux Cerfs kommer du garanterat att få lite avkoppling och nöje på någon av de bildsköna stränderna eller njuta av ett dopp i det azurblå havet. Med sin lysande flora och fauna, obehindrade vind och sol och otaliga faciliteter som tillgodoser dina nycker är Ile Aux Cerfs den perfekta utflykten för alla som söker en ovanligt bekväm flykt. Efter besöket på Ile aux Cerfs kommer du att njuta av den vackra seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce. Ni förväntas anlända tillbaka till Trou D'Eau Douce vid 16:00. Därefter kommer vår chaufför att köra er tillbaka till ert hotell.

Mauritius: Privat rundtur med höjdpunkter på sydvästkusten

Mauritius: Privat rundtur med höjdpunkter på sydvästkusten

::: ITINERARY - Upphämtning på hotellet eller annan angiven plats kl. 09:00 - Le port (fartygsmodell) - Kratern Trou aux Cerfs - Grand Bassin känd som Ganga Talao - Alexandra vattenfall - Svarta flodens ravin - Chamarel 7 colour earth och vattenfall (entréavgifter ingår ej) - Utsikt över Benitier - Släpp vid 17:00 vid upphämtningsplatsen Obs: Föraren kan stanna vid Chamarel Rum Distillery om tid finns, biljetter ingår inte. (endast på begäran) Se sevärdheterna i södra Mauritius med en privat chaufför och guide på en heldagstur som är exklusiv för dig och din grupp. Fortsätt till bergsbyn Chamarel för att titta på de fantastiska sanddynerna i olika färger vid Seven Coloured Earths. Få panoramautsikt över det lantliga landskapet i Black River-distriktet och topparna på berget Le Morne Brabant. Besök utsiktspunkten Alexandra Falls i Gorges nationalpark och titta sedan in i en gammal vulkankrater vid Trou Aux Cerfs, där den frodiga vegetationen och de tropiska växterna får dig att tappa andan. Avsluta med en tur till kratersjön Grand Bassin - även känd som Ganga Talao - för att se statyer av olika gudar som är heliga för hinduer.

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Börja på en heldagstur från Tamarin Bay och färdas med motorbåt när du letar efter delfiner i deras naturliga livsmiljö. Stanna för lunch, gå snorkling och njut av en heldag Gå till mötesplatsen och checka in för ditt heldags utomhusäventyr. Hoppa sedan ombord på en motorbåt och sätt ut till sjöss. Njut av underbar utsikt över det azurblå havsvattnet när du tar dig till Île aux Benitiers, där du kommer att stanna för att njuta av en BBQ picknick lunch. När du reser, håll ett öga på delfinerna som är infödda i dessa vatten och dra nytta av snorkelutrustningen ombord för att upptäcka undervattensvärlden.

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Kliv ombord på katamaranen och blicka upp mot bergskedjan Black River och det mytomspunna berget Morne, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. I det lugna blå vattnet i West väntar fullständig avkoppling. Avresa från L'Estuaire, La Balise Marina kl. 9.00 och bege dig till Tamarin Bay. Här kan du försöka få syn på delfinerna. Därefter tar du en lugn seglats i riktning mot Crystal Rock och stannar på vägen för lite snorkling och simning intill korallrevet. När du kommer fram till Crystal Rock kan du ta en simtur till medan besättningen förbereder en utsökt BBQ. Efter lunch kan du ägna 40 minuter åt att upptäcka Ilot Benitier. Det finns en tenderbåt till ditt förfogande som tar dig till ön. Segla tillbaka till Black River och anlända cirka 15:30.

Mauritius: Heldagstur med katamaran till Ile Aux Cerfs

Mauritius: Heldagstur med katamaran till Ile Aux Cerfs

Upptäck ditt livs äventyr! Vår upplevelse utlovar en spännande resa som kombinerar hisnande skönhet och spännande aktiviteter. Dyk ner i det kristallklara vattnet på en katamarankryssning till de orörda stränderna på Ile aux Cerfs, Mauritius dolda paradis. Föreställ dig att du slappar i lyx med obegränsat med drinkar. Gläd smaklökarna med en läcker barbecue-lunch. Missa inte chansen att utforska de förtrollande vattenfallen i Grand River South East. Boka nu för en oförglömlig resa! Stanna till vid: Trou d'eau Douce, Trou d'eau Douce 1 timmes restid till påstigningsplatsen ingår. Ge dig ut på en heldagstur med katamaran till Ile Aux Cerf med gratis upphämtning på hotellet. Avresa från Trou D'eau Douce kl 09:45 och njut av en minnesvärd katamarankryssning. Vår besättning kommer att underhålla dig med lokala berättelser och mauritisk musik, vilket förhöjer din upplevelse. Varaktighet: 2 timmar Stannar vid: Grande Riviere Sud Est, Grande Riviere Sud Est Efter att ha gått ombord på katamaranen besöker du vattenfallet Grand River South East innan du seglar till Ile Aux Cerfs. Vid Grand River hoppar du på en snabb båt för en utflykt 500 meter uppströms vattenfall. Håll utkik efter lekfulla apor i de gamla träden längs flodstranden och observera mauritiska fruktfladdermöss som vilar på de högsta träden nära vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet återvänder ni till katamaranen. Varaktighet: 1 timme Stannar vid: Ile Aux Cerfs, Ile Aux Cerfs Katamaranen glider fram genom det kristallklara lagunvattnet. Dessa stopp avslöjar fantastiska korallrev och livfulla tropiska fiskar, vilket ger en glimt av undervattensskönheten. Mauritius har några av världens mest hisnande korallrev och marina liv med hundratals färgglada fiskar. Därefter avnjuter vi en utsökt BBQ-lunch antingen på stranden eller ombord på katamaranen. 3-rättersmenyn innehåller sallader med grönsaker och ris eller pasta, grillat vitlöksbröd, grillad kyckling, korv, färsk fisk och grillad banan till efterrätt. Till måltiden serveras obegränsat med lokala drycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Varaktighet: 3 timmar Stannar vid: Trou d'eau Douce, Trou d'eau Douce Efter ditt besök på Ile aux Cerfs kan du njuta av den pittoreska seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce. Vår chaufför kommer sedan att transportera dig till ditt hotell. Denna resa är utformad för en lugn och trevlig upplevelse ombord på katamaranen. 1 timmes resa tillbaka till ditt boende ingår. Varaktighet: 2 timmar

Mauritius: Exklusiv rundtur i sydvästra Mauritius

Mauritius: Exklusiv rundtur i sydvästra Mauritius

De ikoniska stoppen inkluderar: -Trou aux Cerfs, en utdöd krater med utsikt över staden Curepipe och med panoramautsikt över -Floreal -Curepipe: Den näst största staden på ön, centralt belägen i Mauritius, även känd som "La Ville Lumière" ("Ljusstaden") eftersom det var den första staden på ön som drevs med elektricitet. Curepipe betyder översatt "rengöring av röret". Bara några minuter från Curepipe ligger Floreal Square, en vacker plats att shoppa på. Här finns taxfree smycken, Floreal Square för textil, Voilier de L'Océan för fartygsmodeller och lokala souvenirbutiker... -Grand Bassin: En sjö belägen i ett bergsområde, djupt inne i Mauritius frodiga landskap. Det är den heligaste hinduiska platsen på ön och många pilgrimer vandrar från sina hem för att hämta vatten och offra till Lord Shiva under Maha Shivaratri-firandet. -Alexandra Falls: Alexandra Falls är verkligen en av de mest emblematiska och populära platserna på ön. Alexandra Falls är inte bara känt för sin hisnande skönhet, utan erbjuder också besökare chansen att leva en unik upplevelse med naturen. -Black River Gorges: En 6 500 hektar stor park som förklarades som naturreservat 1994 och är den största nationalparken i Mauritius. Från Plaine Champagne på den centrala platån har man en hisnande utsikt över Black River Gorges där vi skyddar en stor del av de återstående inhemska skogarna på Mauritius. -Chamarel Sjufärgad jord: Skapad av vulkaniska stenar som svalnat vid olika temperaturer och ger sluttningar med mönster av olika färger. Ett omnämnande av de magnifika Chamarel-fallen!

Mauritius - privat rundtur Privat tur i sydvästra delen med lunch

Mauritius - privat rundtur Privat tur i sydvästra delen med lunch

Efter upphämtning från hotellet besöker ni staden Curepipe och Floreal. Ni besöker kratern Trou aux Cerfs och Indu-templet i Grand Bassin. Här får du chansen att lära dig mer om Indu-kulturen och traditionerna och hur de lever kvar i det moderna Mauritius-samhället. Härifrån kör ni sedan till Black River, där ni kan beundra fantastiska landskap och utsikt över bergen. Slutligen reser ni till Chamarel, där ni besöker vattenfallen, parken Seven Coloured Earths och besöker jättesköldpaddorna i parken. Härifrån kör ni tillbaka till ert hotell, där ni blir avsläppta. Under dagsturen kommer du att stoppas på vår lokala mauritiska restaurang för att upptäcka våra mauritiska rätter som ingår i detta paket.

Mauritius: Privat dagstur i sydväst

Mauritius: Privat dagstur i sydväst

Upptäck Mauritius södra region på en privat dagsutflykt med hämtning och lämning över hela ön. Beundra den spektakulära utsikten över vulkankratern Trou aux Cerfs, bergslandskap, vattenfall, öns flora och fauna, hindutemplet Grand Bassin och upplev en utsökt romprovning. Börja ditt äventyr på ditt hotell med en bekväm upphämtningstjänst. Beroende på var du bor åker du till Trou aux Cerfs-kratern för att se den utdöda vulkanen, som nu har övertagits av frodig skog. Förundras över inhemska växtarter, gigantiska gröna tallar och fascineras av 360-gradersutsikten över staden Curepipe och bergskedjorna. Fortsätt till Grand Bassin för att utforska det hinduiska templet som är omgivet av en kratersjö. Lär dig mer om den hinduiska kulturen i Mauritius i närvaro av Ganga Talao. Fortsätt till utsiktsplatsen Black River Gorges för att beundra den natursköna panoramautsikten över öns södra landskap och berg, tillsammans med den fantastiska utsikten över Alexandra-vattenfallet. Stanna till och ät lunch på en lokal restaurang och njut av en 3-rätters mauritisk måltid bestående av färska sallader, ris, soppor, kycklingcurry eller fisk och grönsaker. Gör ett sista stopp vid 7 Colored Earths i Chamarel för att se det 100 meter höga vattenfallet, det högsta vattenfallet i Mauritius. Alternativt kan du besöka Valley des Couleurs i Chamouny för att se den 23 färgade jorden, tillsammans med massor av lokala aktiviteter. Avsluta äventyret med en bilresa tillbaka till hotellet. VIKTIGT MEDDELANDE FRÅN OCH MED DEN 16 MARS 2024 KOMMER VÄGEN TILL RHUMERIEFABRIKEN OCH DE SJU JORDFÄRGERNA ATT VARA STÄNGD. PÅ GRUND AV VÄGARBETE. EFTERSOM VÄGEN KOMMER ATT VARA NÄRA OMDIRIGERAR VI ALLA KUNDER TILL 23 FÄRG PÅ JORDEN. TILLS NYTT MEDDELANDE

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Black River

Alla aktiviteter

184 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Black River

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Black River?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Black River:

Sevärdheterna i Black River du inte bör missa

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Black River?

Det här är de bästa aktiviteterna när du besöker Black River på en tajt budget:

Se alla aktiviteter i Black River med låga priser på GetYourGuide

Toppattraktioner i Black River

Saker att göra i Black River

Städer i Black River

Black River: Fler aktiviteter och sevärdheter

Black River: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Black River

Samlat omdöme

4.7
(3 095 recensioner)

Vi hade en fantastisk rundtur vår förare gjorde ett fantastiskt jobb. han var mycket kunnig. Han är en stor förare i trafiken och kände till ön och alla platser. Han gav bra förslag på saker att se och göra. Vi hade en fantastisk lunch på ett ställe han rekommenderade. Hans kunskap om ön... dess kultur, historia, religion, regering var mycket informativ. Vi skulle definitivt rekommendera honom, han är bäst.

Väldigt imponerande. Utsikten är överväldigande. Ont i musklerna för mig var oundvikligt 😁. Och däremellan fick Bryn ge mig lite mod. Det var lite brant och högt på några ställen. Den sista branta tredjedelen med klättringspartier tar bara 30 minuter. Förresten, att gå ner är mycket lättare 😉👍

Väldigt lärorikt varit detta privata dagstur . Vi fick mycket informationer om den vackra. Mauritius natur, koltur och traditioner. Föraren var mycket vänligt, kunnigt och informativt. Han få fem stjärnor av fem.

Ärligt talat bara fantastiskt!!!! Vissa människor där sa till oss att du inte behöver en guide ... osv. Men ärligt talat om du behöver en guide! Bryn är en fantastisk guide jag rekommenderar honom 100%

det var verkligen magiskt och exceptionellt. perfekt väder och sedan en toppguide, rekommenderar jag med slutna ögon :) det är väldigt vackert!