Upplevelser i

Black River

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Våra aktiviteter följer lokala hälsoriktlinjer så att du kan fokusera på att njuta av din upplevelse.

Alla saker att se i Black River

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Black River? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Black River

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 438 omdömen

Denna turné rekommenderas starkt! Vår guide var mycket vänlig och berättade mycket om Mauritius. Han kunde berätta mycket om historia, människor, religioner, natur och även om landets ekonomi. Sammantaget kunde han svara på alla våra frågor och var mer än tålamod (den något trasiga engelska är inte alltid lätt att förstå). Turnén var mycket intressant, vi kunde ta så mycket tid som vi ville vid de enskilda hållplatserna, så allt utan stress. Han var också öppen för speciella önskemål (vi stannade till exempel vid en fabrik för handgjorda fartyg och vi kunde också besöka rumbryggeriet "Rhumerie de Chamarel"). Jag skulle bara dra poäng från turnébeskrivningen, eftersom Ile Aux Bénitiers inte besöks för simning. Vi såg bara denna ö från en vacker utsiktspunkt i slutet av turnén. Besöket är en del av en annan turné.

Välorganiserad, processförklarad, hela besättningen super trevlig och motiverad! Tillräckligt med val av drycker, genomsnittlig lunch. Bo på ön för kort eftersom det bara är tid på souvenirställen (ta pengar) och inte för att simma i ett tystare hörn. Snorkling borde ha tagit längre MEN trots allt, det var en cool, rolig och spännande dag !! ... och vi såg delfiner :) Trots 23 gäster på katamaranen inga trånga utrymmen.

Fantastisk upplevelse! Vi har haft sevärdheterna hela vägen och själva banan var kul och så värt att göra. Ropa ut och stort tack till vår guide Bryn som gjorde denna upplevelse så rolig. Vi fick lära oss på väg om Mauritias historia och natur från honom. På toppen tog Bryn fantastiska foton och videor av hela gruppen. Rekommendera detta starkt till alla som besöker Mauritius.

Vi fick väldigt bra cyklar med stöd. Turen ledde längs kusten med vacker utsikt. Vi var en liten grupp och hade en personlig reseguide. Samtidigt åtföljdes vi av ett stödfordon med reservhjul hela dagen. Och lunch med en mauritisk familj var en stor sak. Folket är mycket gästvänliga.

Babu var fantastisk! Han är så vänlig och vet mycket om ön och beskrev allt i detalj om historien och varför vissa platser har vissa namn. resan var trevlig och hade trevlig luftkonditionering och han kommer att ta bilder av dig och få dig att känna dig som en Instagram-modell :)