Upplevelser i

Black River Gorges nationalpark

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Våra aktiviteter följer lokala hälsoriktlinjer så att du kan fokusera på att njuta av din upplevelse.

Alla saker att se i Black River Gorges nationalpark

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Black River Gorges nationalpark? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Black River Gorges nationalpark

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 851 omdömen

Det var ett litet gruppbesök. De tog sig tid att ta hänsyn till människan men framför allt för att lära oss bcq om Mauritius. Matthew mycket uppmärksam på frågorna, rik på information om öns historia och de besökta platserna. Litet trevligt ögonblick med små skämt. Sydväst är magiskt och förtjänar att bli mer och mer bevarat. tack

Vi kunde inte ha bett om en bättre dag genom södra delen av ön eller en bättre guide: Yash var väldigt lätt att komma överens med och gav oss (bredvid turnén runt ön och visar några av de viktigaste sevärdheterna) en fantastisk insikt in i öns historia och anpassas till våra önskningar längs vägen.

Babu var fantastisk! Han är så vänlig och vet mycket om ön och beskrev allt i detalj om historien och varför vissa platser har vissa namn. resan var trevlig och hade trevlig luftkonditionering och han kommer att ta bilder av dig och få dig att känna dig som en Instagram-modell :)

Mycket duktig guide med stort engagemang . Vill dock tillägga att vandringen sker i uppåtlutande terräng över ” stock och sten” så vandringen kräver god fysisk form och bra skor.

Mycket välorganiserad, procedur som beskrivs, kompetent mycket bra tysktalande reseguide.