Blå lagunen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Blå lagunen

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 500 omdömen

En fantastisk guide som bjöd på sig själv.

Fantastisk upplevelse. Vi fick tyvärr inte meddelande om ändrad upphämtningsplats och höll därför på att missa hela resan men guide och medresenärer väntande på oss. Vi fick ett SMS om att vi inte hade kommit till mötesplatsen och vi hann ta oss till den nya platsen. Guiden var lagom personlig och berättade om att han som ung planterat träd på loven. Tusen tack!

Mycket bra tour och en bra guide, lite för mycket prat om onödiga saker. Vi valde att åka själva till blue lagoon efter att touren var färdig då man fick istället välja hur länge man ville stanna och exempelvis välja att äta påvägen hem eller så. Annars var allt i sig super!

Fantastiskt välordnad tur med en lika fantastisk chaufför och guide

Arnar körde och guidade oss på ett alldeles utmärkt sätt runt gyllene cirkeln med både extrastopp och avslutande blå lagunen. Han var informativ och hade leendet nära tillhands. En tillgång för Nicetravel.

Väldigt givande dag, skulle dock inte rekommenderas till barn då det är en lång dag med mycket körande. Boka inträdet till blå lagunen i god tid. I vår grupp saknade majoriteten inträde till rätt tid

Utflyktsmålen var magiska men information om tider för bussbyte till Blå Lagunen och resan tillbaka därifrån var obefintlig. Vi frågade personal på busstation och bussförare men ingen visste något.