Blå lagunen
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Blå lagunen: Upplevelser

Se alla upplevelser i Blå lagunen

Toppsevärdheter i Reykjavik

Se 342 upplevelser

Vad besökare tycker om Blå lagunen

Samlat omdöme
4.6 / 5
baserat på 1 591 omdömen

Rundturen var fantastisk. Guiden var en kunnig historieberättare.

Informationen av tjejen som plockade upp oss vid busshållplats 8 kunde ha varit mera utförlig. Vi viftades in i en stor buss och sen kom de och ropade upp vårt namn för det visade sig att vi skulle med en minibuss som väntade på oss. Rundturen var intressant och innehållsrik. Jag skulle ha velat ha mera tid på mig vid Tingvellir. Badtiden vid Blå Lagunen kändes också lite stressig med tanke på att man betalade en hel del skillt för den vistelsen. Vår guide var en fantastiskt kunnig och skicklig historieberättare. Jag uppskattade speciellt att hab kunde så mycket om Islands naturgeografi och historia.

En fantastisk guide som bjöd på sig själv.

Fantastisk upplevelse. Vi fick tyvärr inte meddelande om ändrad upphämtningsplats och höll därför på att missa hela resan men guide och medresenärer väntande på oss. Vi fick ett SMS om att vi inte hade kommit till mötesplatsen och vi hann ta oss till den nya platsen. Guiden var lagom personlig och berättade om att han som ung planterat träd på loven. Tusen tack!

Fantastiskt välordnad tur med en lika fantastisk chaufför och guide

Arnar körde och guidade oss på ett alldeles utmärkt sätt runt gyllene cirkeln med både extrastopp och avslutande blå lagunen. Han var informativ och hade leendet nära tillhands. En tillgång för Nicetravel.

En 13 tim kompakt resa som aldrig blev tråkig, åk och njut.

Konceptet att följa hela resan med surfplatta var väldigt bra ordnat. Bra och påläst guide, dock pratade han lite för fort.

Försättsbild: Moyan Brenn, CC BY 2.0