Välj datum

Blå lagunen, Reykjavik

Unna dig en lyxig upplevelse i varmt, geotermiskt vatten medan du njuter av Islands naturliga skönhet.

  • Inträdesbiljetter
  • Heldagsturer
  • Flerdagsturer
  • Transport
  • Äventyr
20 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 20

Alla saker att se i Blå lagunen, Reykjavik

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Blå lagunen, Reykjavik? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Blå lagunen, Reykjavik

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 3 268 omdömen

Turnén var fantastisk, bra guide och busschaufför. Nackdelen var att vi inte blev upphämtade på vårt hotell. Vi fick köra till en bensinmack och lämna bilen där. Bra inga problem vi hade en bil. Men efter att vi hade simmat i Blå lagunen blev vi upphämtade med buss och släpptes av på en helt annan plats.!! Lyckligtvis var det en annan researrangör som släppte av oss vid vår bil med en liten skåpbil, annars hade vi behövt ta en taxi. Det var en 15 minuters bilresa ändå. Detta var dåligt arrangerat. Utflykten var toppklubb

Vilken fantastisk dag! Vi blev hämtade klockan 9 och hade Josef (stavning) som guide. Han bjöd på många skratt och intressanta fakta. Vid varje stopp hann vi ta vår tid, det kändes inte stressigt alls. Vi fick se en helt annan sida av Island och jag rekommenderar alla som ska hit att åka på denna tur. Allt var fixat och klart och bussen var skön att åka runt i mellan stoppen. När dagen var slut vid 19 blev vi lämnade utanför vårt hotell!

Jag var inte övertygad om detta besök med tanke på aktivitetens pris. Men jag måste erkänna att vi hade en mycket trevlig tid utan obehagliga överraskningar: det finns många omklädningsrum, platsen är tillräckligt stor för att alla ska kunna breda ut sig i poolerna utan att trampa på varandra, vattnet är väldigt varmt för att inte vara kall. Drycken erbjuds som utlovat utan tillägg.

En fantastisk tur med magiska miljöer och en suverän guide, Vlad, som gjorde att det blev en fantastisk upplevelse. Kan varmt rekommendera denna tur!

Gott om plats när vi var där. Fräscha omklädningsrum. Positiv effekt på hud/hy. Lite dyrt kanske…