Blå lagunen, Reykjavik

Blå lagunen, Reykjavik

Blå lagunen, Reykjavik: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Reykjavík: Inträde till Blå lagunen med transfer

1. Från Reykjavík: Inträde till Blå lagunen med transfer

Njut av en säker och pålitlig transfer mellan Reykjavíks centrum och den världsberömda Blå lagunen, samtidigt som du har möjlighet att välja mellan ett komfortpaket eller premiumpaket. Upplev lugnet i de unika geotermiska vattnen i Milky Blue Sea, som av många anses vara en upplevelse som man bara får uppleva en gång i livet och som är en oumbärlig del av din Islandssemester. Det går ofta avgångar till och från Reykjavik så att du kan utforska staden på din egen tid. Den blå lagunen bildades 1976 i samband med en drift av det närliggande geotermiska kraftverket. Under de följande åren började man bada i vattnet och smörja in huden med kisellera. Den är känd för sina stärkande egenskaper och hälsofördelar. Blue Lagoon är omgiven av ett mossklädd lavafält och erbjuder ett otroligt landskap, med toppmoderna faciliteter och en atmosfär från en annan värld. Välj mellan två olika paket och unna dig tid att slappna av.Efteråt detta återvänder du till Reykjavik. Din returbiljett är flexibel/öppen och kan användas för alla avgångar från Blå lagunen.

Blå lagunen: Entrébiljett med dryck, handduk och en lermask

2. Blå lagunen: Entrébiljett med dryck, handduk och en lermask

Njut av den världsberömda Blå lagunen i Grindavik. Få tillgång till det legendariska vattnet med en handduk och en mineralrik lermask, med biljetter till "komfortpaketet". Upplev den djupa avslappningen när du dricker en gratis drink medan slappnar av vid baren i vattnet. Gå längs en 300 meter lång lavakorridor till huvudkomplexets ingång. Upplev de nya nivåerna av välbefinnande som Blå lagunen erbjuder. Komplexet omfattar 8 700 kvadratmeter geotermiskt havsvatten och har bastu, ångbad, massagevattenfall, simbar och ansiktsmasker. Njut av den mineralrika värmen i Blå lagunen. Vandra runt, flyta i det helande vattnet, umgås eller meditera. Koppla av på det vis som passar dig bäst. Inträdet inkluderar en gratis drink från baren i vattnet. Du kan välja mellan juice, smoothies, läsk och alkoholhaltiga drycker. Testa den inkluderade kiselmasken i ansiktsmaskbaren i lagunen och känn lystern återvända till din hud när kiseldioxiden – lagunens ikoniska helande element – rengör och stärker dig. Återvänd till maskbaren för att köpa ytterligare masker med lagunens andra skatter – alger, mineraler eller lava.

Reykjavik: Gyllene cirkeln, Keridkratern och den blå lagunen

3. Reykjavik: Gyllene cirkeln, Keridkratern och den blå lagunen

Upplev Islands två mest välbesökta sevärdheter, Gyllene cirkeln och Blå lagunen, på en och samma dag under en rundtur i en bekväm och praktisk minibuss. Res från Reykjavík till nationalparken Þingvellir (Tingvalla), där de eurasiska och amerikanska tektoniska plattorna möts. Strosa i det fantastiska, sjörika området och hoppa fram och tillbaka mellan kontinentalgränserna och se platsen där det isländska parlamentet höll till från 930 till 1798. Åk därefter till Geysirs varma källa med geotermiska pooler som har temperaturer på uppemot 200 grader. Bevittna Strokkur-gejsern, vars regelbundna utbrott skapar en fjäderliknande plym av kokande vatten och ånga som når 30 meter upp i luften. Ta en bit mat innan du beger dig till det hisnande Gullfoss-vattenfallet. Besök därefter vulkankratern Kerið, med dess djupblå vatten och omgiven av livfulla röda klippor. Avsluta din rundtur vid den ikoniska Blå lagunen. Njut av det varma, geotermiska vattnet och unna dig lite ansiktsvård med den inkluderade lermasken av kiseldioxid innan du åker tillbaka till Reykjavík.

Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

4. Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

Slappna av medan du åker bekvämt till den berömda Blå lagunen från Reykjavík eller Keflavíks internationella flygplats. När du åker från Reykjavík till Blå lagunen så ingår det en gratis bussförbindelse till ditt hotell, vandrarhem eller närmaste busstation. Om du reser vidare till Keflavík International Airport bör du vara medveten om att resan från Blå lagunen till Keflavík tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje sträcka separat, d v s från Keflavík International Airport till Blå lagunen (en sträcka) och Blå lagunen till Reykjavík (en sträcka).

Reykjavík: Blå lagunen på bussresa tur och retur

5. Reykjavík: Blå lagunen på bussresa tur och retur

Börja din resa från Reykjaviks centralt belägna bussterminal BSI. Resan från Reykjavik till Blå lagunen tar ca 50 minuter och kommer att imponera: längs vägen kan du beundra de vackra lavafälten på Reykjaneshalvön. Väl framme vid Blå lagunen kan du koppla av i det mjölkblå vattnet med temperaturer på runt 100 grader. När du har njutit av allt som Blå lagunen har att erbjuda hoppar du på den bekväma bussen tillbaka till Reykjavik (50 minuters bilresa) eller till Keflaviks internationella flygplats (20 minuters bilresa)* för ditt eftermiddagsflyg. Transfern till Blå lagunen sker enligt en fastställd tidtabell. - Från Reykjavík till Blå lagunen - 9:00, 10:00, 11:00, 1:00, 2:00, 3:00, 5:00 - Från Blå Lagunen till Reykjavík - 1:15 PM; 2:15 PM; 4:15 PM; 6:15 PM; 8:15 PM - Från Blue Lagoon till Keflaviks flygplats - endast kl. 14.00

Från Reykjavík: Blå lagunen entré med tur och retur-transfer

6. Från Reykjavík: Blå lagunen entré med tur och retur-transfer

Din resa till ett av världens underverk börjar i Reykjavík där du hämtas upp på ditt hotell eller pensionat av en Smartbus och körs till busstationen Destination Blue Lagoon. Därifrån färdas du i 45 minuter ombord på en lyxig buss till Blå lagunen, genom historiska lavafält och till verklighetsfrämmande vyer i Reykjanes Unesco Global Geopark. Vid ankomsten går du längs en 300 meter lång lavakorridor till ingången till huvudkomplexet. Efter att du checkat in får du en handduk och ett elektroniskt armband som fungerar som en nyckel till ditt skåp och som du kan använda för dina kontantlösa inköp under ditt besök. När du väl har duschat och bytt till dina badkläder är det dags att kliva ned i det legendariska blå vattnet. Lagunen omfattar 8 700 kvadratmeter geotermiskt havsvatten och öppnar nya dimensioner av välbefinnande, vilket ger dig harmoni med naturens omvälvande krafter. Njut av den mineralrika värmen som vid Blå lagunen och utforska faciliteterna som inkluderar en bastu, ångbad, massagevattenfall och anläggningar i vattnet för förfriskningar och ansiktsmasker. Gå runt, flyt, frossa, umgås, ta bilder, meditera – lagunen är din för att upptäcka och njuta av. Din Blue Lagoon Comfort-entré inkluderar en gratis dryck som du väljer i lagunens vattenbar. Välj bland juicer, smoothies, läsk och starkare drycker. Det ingår också en lermask av silika vid maskbaren i vatten. Känn friskhet och lyster i din hud när kiseldioxiden – lagunens ikoniska helande element – renar och stärker dig. Maskbaren erbjuder även masker sammansatta av Blå lagunens andra naturliga skatter: alger, mineraler och lava. När du har fått uppleva vattnets föryngrande krafter kan du besöka kaféet om du behöver en närande lätt måltid, med alternativ som inkluderar sallader, smörgåsar och sushi. Eller gör en resa längs vandringslederna för att ytterligare upptäcka de hundra år gamla lavafälten. I slutet av din upplevelse, gå tillbaka på bussen till Reykjavík och hoppa sedan tillbaka på en Smartbus vid terminalen för att släppas av vid ditt boende.

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln & Blå lagunen med dryck

7. Från Reykjavik: Gyllene cirkeln & Blå lagunen med dryck

Följ med på en minibussutflykt till Gyllene cirkeln med många stopp på de bästa platserna längs vägen. Se naturformationer som gejsrar, vattenfall och sjöar och koppla av i de varma källorna i Blå lagunen. Besök Thingvellir, ett historiskt landmärke där det isländska samväldet grundades. Se den nordatlantiska sprickan och se utbrott som är upp till 20 meter höga vid Strokkur, som bryter ut var tredje till fjärde minut. Åk även förbi den inaktiva gejsern Geysir. Njut av utsikten vid Gullfoss, som anses vara det vackraste av Islands 30 000 vattenfall. Stanna till för lunch innan du åker till Kerið, en imponerande kratersjö fylld med blågrönt vatten som är omgiven av svarta och röda sluttningar. Dagens höjdpunkt är den tid du tillbringar vid Blå lagunen, Islands mest populära geotermiska spa. Denna lyxiga upplevelse inkluderar en gratis ansiktsmask och en valfri dryck.

Från Reykjavík: Dagsutflykt till vulkanerna och Blå lagunen

8. Från Reykjavík: Dagsutflykt till vulkanerna och Blå lagunen

Uppdatering den 9 augusti: Flödet av ny lava vid Litli-Hrutur har avstannat, åtminstone för tillfället. Området glöder fortfarande och är fascinerande att besöka. Njut av bergsutsikten vid sjön Kleifarvatn och vandra till den utbrottande vulkanen Litli Hrutur på denna dagsutflykt från Reykjavík. Du har möjlighet att välja upphämtning och avlämning. Varva ner efter vandringen med ett dopp i Blå lagunen och en gratis drink. Börja ditt äventyr med upphämtning i Reykjavík och åk mot Reykaneshalvön. Titta ut genom fönstret och se ett landskap med mossbeklädda lavafält, geotermiska fält, fiskebyar, hisnande kust och bergssjöar. Utforska varma källor och den svarta basaltstranden vid sjön Kleifarvatn. I juli 2023 öppnades en ny vulkanisk spricka i Reykjanes kullar. Vandra förbi 2021 års utbrottsplats vid vulkanen Fagradalsfjall i Geldingadalur-dalen. Vandringen tar ca 2 timmar enkel väg i allmänt platt terräng. Du kommer dock inte att ångra ansträngningen eftersom du belönas med en fantastisk uppvisning av naturkraft. Se hur nybildad lava faller ner från vulkanen till gammal lava, mossa och stenar. Efter den oförglömliga upplevelsen vandrar du tillbaka ner i dalen igen. Dina ben kan vara trötta så att avsluta dagen med att koppla av i Blue Lagoon är den perfekta medicinen. Låt det varma geotermiska vattnet mjuka upp dina muskler och din själ efter din vulkaniska upplevelse.

Reykjavík: Gyllene cirkeln och Blå lagunen med transfer

9. Reykjavík: Gyllene cirkeln och Blå lagunen med transfer

Upptäck Islands ikoniska Golden Circle-rutt på den här guidade bussresan från Reykjavik. Besök den historiska nationalparken Thingvellir, se en gejser bryta ut vid Strokkur, förundras över Gullfoss vattenfall och gör en resa till den världsberömda Blå lagunen. Stig ombord på en klimatkontrollerad buss i Reykjavik och slappna av under färden till den bästa platsen på jorden för att se den nordatlantiska divergerande åsen i Thingvellir nationalpark. Se upp till 20 meter höga utbrott vid Strokkur, som bryter ut var femte minut. Se det magnifika vattenfallet Gullfoss, som anses vara det vackraste av Islands 30 000 vattenfall. Besök den fantastiska vulkankratern Kerið och beundra den från en utsiktsplats ovanifrån.  Avsluta din dag med ett avkopplande dopp i Blå lagunens lugnande vatten. Se till att du reserverar din biljett till Blå Lagunen till kl. 17.00, eftersom turen kommer att anlända vid den tidpunkten. När du har avslutat din tur vid Blå lagunen åker du tillbaka till Reykjavík och släpps av vid den mötesplats där din tur började.

Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

10. Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

Njut av en stressfri transfer till den berömda Blå lagunen från antingen Reykjavík, Islands huvudstad, eller Keflaviks internationella flygplats, med garanterat bekväm och avkopplande resa. Om du är på väg till Keflaviks internationella flygplats, kom ihåg att resan från Blå lagunen tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje segment separat - ett för transfer från Keflavik International Airport till Blue Lagoon och ett annat för transfer från Blue Lagoon till Reykjavik.

72 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Blå lagunen, Reykjavik

Blå lagunen, Reykjavik: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Reykjavík: Inträde till Blå lagunen med transfer

Från Reykjavík: Inträde till Blå lagunen med transfer

Njut av en säker och pålitlig transfer mellan Reykjavíks centrum och den världsberömda Blå lagunen, samtidigt som du har möjlighet att välja mellan ett komfortpaket eller premiumpaket. Upplev lugnet i de unika geotermiska vattnen i Milky Blue Sea, som av många anses vara en upplevelse som man bara får uppleva en gång i livet och som är en oumbärlig del av din Islandssemester. Det går ofta avgångar till och från Reykjavik så att du kan utforska staden på din egen tid. Den blå lagunen bildades 1976 i samband med en drift av det närliggande geotermiska kraftverket. Under de följande åren började man bada i vattnet och smörja in huden med kisellera. Den är känd för sina stärkande egenskaper och hälsofördelar. Blue Lagoon är omgiven av ett mossklädd lavafält och erbjuder ett otroligt landskap, med toppmoderna faciliteter och en atmosfär från en annan värld. Välj mellan två olika paket och unna dig tid att slappna av.Efteråt detta återvänder du till Reykjavik. Din returbiljett är flexibel/öppen och kan användas för alla avgångar från Blå lagunen.

Blå lagunen: Entrébiljett med dryck, handduk och en lermask

Blå lagunen: Entrébiljett med dryck, handduk och en lermask

Njut av den världsberömda Blå lagunen i Grindavik. Få tillgång till det legendariska vattnet med en handduk och en mineralrik lermask, med biljetter till "komfortpaketet". Upplev den djupa avslappningen när du dricker en gratis drink medan slappnar av vid baren i vattnet. Gå längs en 300 meter lång lavakorridor till huvudkomplexets ingång. Upplev de nya nivåerna av välbefinnande som Blå lagunen erbjuder. Komplexet omfattar 8 700 kvadratmeter geotermiskt havsvatten och har bastu, ångbad, massagevattenfall, simbar och ansiktsmasker. Njut av den mineralrika värmen i Blå lagunen. Vandra runt, flyta i det helande vattnet, umgås eller meditera. Koppla av på det vis som passar dig bäst. Inträdet inkluderar en gratis drink från baren i vattnet. Du kan välja mellan juice, smoothies, läsk och alkoholhaltiga drycker. Testa den inkluderade kiselmasken i ansiktsmaskbaren i lagunen och känn lystern återvända till din hud när kiseldioxiden – lagunens ikoniska helande element – rengör och stärker dig. Återvänd till maskbaren för att köpa ytterligare masker med lagunens andra skatter – alger, mineraler eller lava.

Reykjavik: Gyllene cirkeln, Keridkratern och den blå lagunen

Reykjavik: Gyllene cirkeln, Keridkratern och den blå lagunen

Upplev Islands två mest välbesökta sevärdheter, Gyllene cirkeln och Blå lagunen, på en och samma dag under en rundtur i en bekväm och praktisk minibuss. Res från Reykjavík till nationalparken Þingvellir (Tingvalla), där de eurasiska och amerikanska tektoniska plattorna möts. Strosa i det fantastiska, sjörika området och hoppa fram och tillbaka mellan kontinentalgränserna och se platsen där det isländska parlamentet höll till från 930 till 1798. Åk därefter till Geysirs varma källa med geotermiska pooler som har temperaturer på uppemot 200 grader. Bevittna Strokkur-gejsern, vars regelbundna utbrott skapar en fjäderliknande plym av kokande vatten och ånga som når 30 meter upp i luften. Ta en bit mat innan du beger dig till det hisnande Gullfoss-vattenfallet. Besök därefter vulkankratern Kerið, med dess djupblå vatten och omgiven av livfulla röda klippor. Avsluta din rundtur vid den ikoniska Blå lagunen. Njut av det varma, geotermiska vattnet och unna dig lite ansiktsvård med den inkluderade lermasken av kiseldioxid innan du åker tillbaka till Reykjavík.

Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

Slappna av medan du åker bekvämt till den berömda Blå lagunen från Reykjavík eller Keflavíks internationella flygplats. När du åker från Reykjavík till Blå lagunen så ingår det en gratis bussförbindelse till ditt hotell, vandrarhem eller närmaste busstation. Om du reser vidare till Keflavík International Airport bör du vara medveten om att resan från Blå lagunen till Keflavík tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje sträcka separat, d v s från Keflavík International Airport till Blå lagunen (en sträcka) och Blå lagunen till Reykjavík (en sträcka).

Reykjavík: Blå lagunen på bussresa tur och retur

Reykjavík: Blå lagunen på bussresa tur och retur

Börja din resa från Reykjaviks centralt belägna bussterminal BSI. Resan från Reykjavik till Blå lagunen tar ca 50 minuter och kommer att imponera: längs vägen kan du beundra de vackra lavafälten på Reykjaneshalvön. Väl framme vid Blå lagunen kan du koppla av i det mjölkblå vattnet med temperaturer på runt 100 grader. När du har njutit av allt som Blå lagunen har att erbjuda hoppar du på den bekväma bussen tillbaka till Reykjavik (50 minuters bilresa) eller till Keflaviks internationella flygplats (20 minuters bilresa)* för ditt eftermiddagsflyg. Transfern till Blå lagunen sker enligt en fastställd tidtabell. - Från Reykjavík till Blå lagunen - 9:00, 10:00, 11:00, 1:00, 2:00, 3:00, 5:00 - Från Blå Lagunen till Reykjavík - 1:15 PM; 2:15 PM; 4:15 PM; 6:15 PM; 8:15 PM - Från Blue Lagoon till Keflaviks flygplats - endast kl. 14.00

Från Reykjavík: Blå lagunen entré med tur och retur-transfer

Från Reykjavík: Blå lagunen entré med tur och retur-transfer

Din resa till ett av världens underverk börjar i Reykjavík där du hämtas upp på ditt hotell eller pensionat av en Smartbus och körs till busstationen Destination Blue Lagoon. Därifrån färdas du i 45 minuter ombord på en lyxig buss till Blå lagunen, genom historiska lavafält och till verklighetsfrämmande vyer i Reykjanes Unesco Global Geopark. Vid ankomsten går du längs en 300 meter lång lavakorridor till ingången till huvudkomplexet. Efter att du checkat in får du en handduk och ett elektroniskt armband som fungerar som en nyckel till ditt skåp och som du kan använda för dina kontantlösa inköp under ditt besök. När du väl har duschat och bytt till dina badkläder är det dags att kliva ned i det legendariska blå vattnet. Lagunen omfattar 8 700 kvadratmeter geotermiskt havsvatten och öppnar nya dimensioner av välbefinnande, vilket ger dig harmoni med naturens omvälvande krafter. Njut av den mineralrika värmen som vid Blå lagunen och utforska faciliteterna som inkluderar en bastu, ångbad, massagevattenfall och anläggningar i vattnet för förfriskningar och ansiktsmasker. Gå runt, flyt, frossa, umgås, ta bilder, meditera – lagunen är din för att upptäcka och njuta av. Din Blue Lagoon Comfort-entré inkluderar en gratis dryck som du väljer i lagunens vattenbar. Välj bland juicer, smoothies, läsk och starkare drycker. Det ingår också en lermask av silika vid maskbaren i vatten. Känn friskhet och lyster i din hud när kiseldioxiden – lagunens ikoniska helande element – renar och stärker dig. Maskbaren erbjuder även masker sammansatta av Blå lagunens andra naturliga skatter: alger, mineraler och lava. När du har fått uppleva vattnets föryngrande krafter kan du besöka kaféet om du behöver en närande lätt måltid, med alternativ som inkluderar sallader, smörgåsar och sushi. Eller gör en resa längs vandringslederna för att ytterligare upptäcka de hundra år gamla lavafälten. I slutet av din upplevelse, gå tillbaka på bussen till Reykjavík och hoppa sedan tillbaka på en Smartbus vid terminalen för att släppas av vid ditt boende.

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln & Blå lagunen med dryck

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln & Blå lagunen med dryck

Följ med på en minibussutflykt till Gyllene cirkeln med många stopp på de bästa platserna längs vägen. Se naturformationer som gejsrar, vattenfall och sjöar och koppla av i de varma källorna i Blå lagunen. Besök Thingvellir, ett historiskt landmärke där det isländska samväldet grundades. Se den nordatlantiska sprickan och se utbrott som är upp till 20 meter höga vid Strokkur, som bryter ut var tredje till fjärde minut. Åk även förbi den inaktiva gejsern Geysir. Njut av utsikten vid Gullfoss, som anses vara det vackraste av Islands 30 000 vattenfall. Stanna till för lunch innan du åker till Kerið, en imponerande kratersjö fylld med blågrönt vatten som är omgiven av svarta och röda sluttningar. Dagens höjdpunkt är den tid du tillbringar vid Blå lagunen, Islands mest populära geotermiska spa. Denna lyxiga upplevelse inkluderar en gratis ansiktsmask och en valfri dryck.

Från Reykjavík: Dagsutflykt till vulkanerna och Blå lagunen

Från Reykjavík: Dagsutflykt till vulkanerna och Blå lagunen

Uppdatering den 9 augusti: Flödet av ny lava vid Litli-Hrutur har avstannat, åtminstone för tillfället. Området glöder fortfarande och är fascinerande att besöka. Njut av bergsutsikten vid sjön Kleifarvatn och vandra till den utbrottande vulkanen Litli Hrutur på denna dagsutflykt från Reykjavík. Du har möjlighet att välja upphämtning och avlämning. Varva ner efter vandringen med ett dopp i Blå lagunen och en gratis drink. Börja ditt äventyr med upphämtning i Reykjavík och åk mot Reykaneshalvön. Titta ut genom fönstret och se ett landskap med mossbeklädda lavafält, geotermiska fält, fiskebyar, hisnande kust och bergssjöar. Utforska varma källor och den svarta basaltstranden vid sjön Kleifarvatn. I juli 2023 öppnades en ny vulkanisk spricka i Reykjanes kullar. Vandra förbi 2021 års utbrottsplats vid vulkanen Fagradalsfjall i Geldingadalur-dalen. Vandringen tar ca 2 timmar enkel väg i allmänt platt terräng. Du kommer dock inte att ångra ansträngningen eftersom du belönas med en fantastisk uppvisning av naturkraft. Se hur nybildad lava faller ner från vulkanen till gammal lava, mossa och stenar. Efter den oförglömliga upplevelsen vandrar du tillbaka ner i dalen igen. Dina ben kan vara trötta så att avsluta dagen med att koppla av i Blue Lagoon är den perfekta medicinen. Låt det varma geotermiska vattnet mjuka upp dina muskler och din själ efter din vulkaniska upplevelse.

Reykjavík: Gyllene cirkeln och Blå lagunen med transfer

Reykjavík: Gyllene cirkeln och Blå lagunen med transfer

Upptäck Islands ikoniska Golden Circle-rutt på den här guidade bussresan från Reykjavik. Besök den historiska nationalparken Thingvellir, se en gejser bryta ut vid Strokkur, förundras över Gullfoss vattenfall och gör en resa till den världsberömda Blå lagunen. Stig ombord på en klimatkontrollerad buss i Reykjavik och slappna av under färden till den bästa platsen på jorden för att se den nordatlantiska divergerande åsen i Thingvellir nationalpark. Se upp till 20 meter höga utbrott vid Strokkur, som bryter ut var femte minut. Se det magnifika vattenfallet Gullfoss, som anses vara det vackraste av Islands 30 000 vattenfall. Besök den fantastiska vulkankratern Kerið och beundra den från en utsiktsplats ovanifrån.  Avsluta din dag med ett avkopplande dopp i Blå lagunens lugnande vatten. Se till att du reserverar din biljett till Blå Lagunen till kl. 17.00, eftersom turen kommer att anlända vid den tidpunkten. När du har avslutat din tur vid Blå lagunen åker du tillbaka till Reykjavík och släpps av vid den mötesplats där din tur började.

Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

Njut av en stressfri transfer till den berömda Blå lagunen från antingen Reykjavík, Islands huvudstad, eller Keflaviks internationella flygplats, med garanterat bekväm och avkopplande resa. Om du är på väg till Keflaviks internationella flygplats, kom ihåg att resan från Blå lagunen tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje segment separat - ett för transfer från Keflavik International Airport till Blue Lagoon och ett annat för transfer från Blue Lagoon till Reykjavik.

De mest populära sevärdheterna i Reykjavik

Att göra i Blå lagunen, Reykjavik

Städer i Island

Blå lagunen, Reykjavik: Fler aktiviteter och sevärdheter

Blå lagunen, Reykjavik: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Blå lagunen, Reykjavik

Samlat omdöme

4.7
(6 293 recensioner)

Blå lagunen är en aktivitet som du måste göra för alla som besöker Reykjavik. Personalen är mycket vänlig och överallt är obefläckat rent. Lagunen i sig är en fantastisk sak att uppleva, med tid att simma/gå runt, göra en ansiktsmask och ta en drink. Enda nackdelen är lukten av svavelväte, men det är inte så illa i själva lagunen och man vänjer sig snart.

En mycket komplett dag med Siddi, vår guide, på toppen! Han introducerade oss för isländsk musik under resan och gav oss all information. Nice resa var också lyhörd med stängningen av den blå lagunen och vulkanens utbrott med 3 förslag. Jag valde Hvammsvik som bara var fantastisk, tyst och inte för trångt. Jag rekomenderar !

Utflykten har varit jättebra, vi gillade verkligen platserna vi besökte. Vår guide heter Zor, supervänlig, han förklarade varje plats vi besökte väldigt bra, vi vill tacka honom för vi gick vilse och han brydde sig om att hjälpa oss och väntade tills vi hittade bussen. Du har en fantastisk guide. Tack Zor.

Lagunen är en fantastisk upplevelse. Bussen borde vara tätare. Jag missade det precis och fick vänta 2 timmar.

En fantastisk, avkopplande och samtidigt informativ dag