Blå lagunen, Reykjavik

Luxuriate in warm, geothermal waters while taking in some of Iceland's foremost natural beauty.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Blå lagunen, Reykjavik

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Blå lagunen, Reykjavik? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Blå lagunen, Reykjavik

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 2 746 omdömen

hade premiumpaketet, värt den extra kostnaden. Tiden gick väldigt fort, tillbringade 4 timmar inne. De 3 maskerna var fantastiska. I poolbaren var bra. Åt även lunch i caféet. Att betala för mat och extra dryck var väldigt enkelt, alla var kopplade till dina armband, innan du lämnar du skannar bandet och betalar det som är inloggat på det. Bastu och ångbad också bra. Värt att ta sig tid att lyssna på historien om lagunen gjord av en anställd

Resan var fantastisk. Överföringarna var perfekta. Jag gick till informationsdisken inne på BSI och de var fantastiska när de gav mig råd om hur det fungerade. Det enda jag kände att jag saknade var informationen på biljetten. Sade inte hur vi skulle komma till överföringen vilken företagsöverlåtelse vi behövde för att komma vidare och hur vi kommer tillbaka och hur det fungerade.

Super service. Vi var sena och bokades lätt om till nästa transfer. Tidpunkten för returöverföringen kan väljas flexibelt. Det går en returbuss ungefär varannan timme och 15 minut. Den sista klockan 20.30.

Vi hade både tur med vädret och en perfekt guide. Super bra tur. Tänk på att ta med hiking skor och bra kläder för att kunna gå överallt.

Badet och service var fantastiskt!! Ett upplevelse utöver det vanliga!! Underbart! Tag med badtofflor då detta inte ingår längre