Bicester
Rullstolsanpassat

1 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Bicester

11 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Bicester Rullstolsanpassat

Shoppingresa till Bicester Village med tåg från London

1. Shoppingresa till Bicester Village med tåg från London

Börja din resa på Marylebone Station och gå ombord på ditt direkttåg till Bicester Village. Luta dig tillbaka och koppla av, tågresan tar drygt 1 timme och du kan njuta av gratis Wi-Fi ombord. Spara pengar på mode och hushållsartiklar på Storbritanniens ultimata shoppingdestination vid ankomsten. Botanisera bland mer än 130 mode- och livsstilsbutiker mitt på landsbygden i Oxfordshire. Fyll på garderoben med ledande lyxmärken till upp till 60% rabatt på det rekommenderade försäljningspriset. Hitta fantastiska plagg från Alexander McQueen, Armani, Givenchy, Mulberry, Oscar de la Renta och Stella McCartney, för att bara nämna några. Res tillbaka till London i lugn och ro med den flexibla tågbiljetten tur och retur.

Från London: Bicester Village shoppingresa med tåg

2. Från London: Bicester Village shoppingresa med tåg

Börja resan på Marylebone Station och gå ombord på direkttåget till Bicester Village. Luta dig tillbaka och slappna av under den 46 minuter långa resan och använd det kostnadsfria Wi-Fi ombord. Spara pengar på mode och hushållsartiklar på Storbritanniens ultimata shoppingdestination vid ankomsten. Bläddra bland mer än 130 mode- och livsstilsbutiker i hjärtat av landsbygden i Oxfordshire. Fyll på din garderob med ledande lyxmärken till upp till 60 % rabatt på det rekommenderade försäljningspriset. Hitta fantastiska plagg från Alexander McQueen, Armani, Givenchy, Mulberry, Oscar de la Renta och Stella McCartney, för att bara nämna några. Res tillbaka till London i lugn och ro med den flexibla tågbiljetten tur och retur.

Från London: Dagstur till Bicester Village för shopping

3. Från London: Dagstur till Bicester Village för shopping

Sök bland de många outletbutikerna i Bicester Village i Oxfordshire på en dagsutflykt från London. Upptäck den ultimata destinationen för lyxshopping i Storbritannien och upptäck ledande varumärken till rabatterade priser. Börja med upphämtning från ditt hotell i centrala London och luta dig tillbaka och slappna av medan du transporteras till ett shoppingparadis. När du väl är framme har du gott om tid att utforska de exklusiva butikerna och designbutikerna, som alla erbjuder otroliga rabatter på ledande varumärken. Butikerna är arrangerade i en pittoresk layout med by-tema, bort från stadens liv och rörelse. När du behöver en paus från shoppingen finns det gott om kaféer och restauranger där du kan tanka upp med utsökt mat och dryck. Din reseledare kommer att finnas till hands för att svara på alla frågor du kan ha och ge insidertips om de bästa ställena att shoppa på. När du har plockat några bra fynd hoppar du tillbaka på bussen tillbaka till London, med avlämning vid ditt hotell.

Bicester

Bicester

Vanliga frågor om Rullstolsanpassat i Bicester

Vad finns det för andra saker att göra än Rullstolsanpassat som är värt att besöka i Bicester?

Bicester: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bicester: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bicester

Tågstationen var lätt att hitta. Det finns ett informationscenter specifikt för Bicester Village. Vi fick hjälp där och kunde gå ombord på tåget direkt. Tyvärr saknade vi några butiker. Tyvärr finns inte Adidas, Puma och Nike där. Ändå hade vi väldigt roligt. Vi skulle rekommendera!

Inga problem, vi fick tågbiljetterna dagen innan, så det var bara att åka till stationen. och returen är på den tid du vill. Den praktiska sidan är att stoppet görs direkt vid märkesbyn. Om du gillar shopping, planera att ha en bra dag.

Det är som en by, som består av många små hus...ett hus byggt för varje etikett!! Det var väldigt trevligt för en söndagsmorgon när butikerna i London är stängda! Men trots de starka rabatterna är det mer för en full plånbok!