Bicester
Familjevänliga aktiviteter

1 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Bicester

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Bicester

Bicester

Våra mest rekommenderade Bicester Familjevänliga aktiviteter

Shoppingresa till Bicester Village med tåg från London

Shoppingresa till Bicester Village med tåg från London

Börja din resa på Marylebone Station och gå ombord på ditt direkttåg till Bicester Village. Luta dig tillbaka och koppla av, tågresan tar drygt 1 timme och du kan njuta av gratis Wi-Fi ombord. Spara pengar på mode och hushållsartiklar på Storbritanniens ultimata shoppingdestination vid ankomsten. Botanisera bland mer än 130 mode- och livsstilsbutiker mitt på landsbygden i Oxfordshire. Fyll på garderoben med ledande lyxmärken till upp till 60% rabatt på det rekommenderade försäljningspriset. Hitta fantastiska plagg från Alexander McQueen, Armani, Givenchy, Mulberry, Oscar de la Renta och Stella McCartney, för att bara nämna några. Res tillbaka till London i lugn och ro med den flexibla tågbiljetten tur och retur.

Från London: Bicester Village shoppingresa med tåg

Från London: Bicester Village shoppingresa med tåg

Börja resan på Marylebone Station och gå ombord på direkttåget till Bicester Village. Luta dig tillbaka och slappna av under den 46 minuter långa resan och använd det kostnadsfria Wi-Fi ombord. Spara pengar på mode och hushållsartiklar på Storbritanniens ultimata shoppingdestination vid ankomsten. Bläddra bland mer än 130 mode- och livsstilsbutiker i hjärtat av landsbygden i Oxfordshire. Fyll på din garderob med ledande lyxmärken till upp till 60 % rabatt på det rekommenderade försäljningspriset. Hitta fantastiska plagg från Alexander McQueen, Armani, Givenchy, Mulberry, Oscar de la Renta och Stella McCartney, för att bara nämna några. Res tillbaka till London i lugn och ro med den flexibla tågbiljetten tur och retur.

Från London: Dagstur till Bicester Village för shopping

Från London: Dagstur till Bicester Village för shopping

Sök bland de många outletbutikerna i Bicester Village i Oxfordshire på en dagsutflykt från London. Upptäck den ultimata destinationen för lyxshopping i Storbritannien och upptäck ledande varumärken till rabatterade priser. Börja med upphämtning från ditt hotell i centrala London och luta dig tillbaka och slappna av medan du transporteras till ett shoppingparadis. När du väl är framme har du gott om tid att utforska de exklusiva butikerna och designbutikerna, som alla erbjuder otroliga rabatter på ledande varumärken. Butikerna är arrangerade i en pittoresk layout med by-tema, bort från stadens liv och rörelse. När du behöver en paus från shoppingen finns det gott om kaféer och restauranger där du kan tanka upp med utsökt mat och dryck. Din reseledare kommer att finnas till hands för att svara på alla frågor du kan ha och ge insidertips om de bästa ställena att shoppa på. När du har plockat några bra fynd hoppar du tillbaka på bussen tillbaka till London, med avlämning vid ditt hotell.

Vanliga frågor om Familjevänliga aktiviteter i Bicester

Vad finns det för andra saker att göra än Familjevänliga aktiviteter som är värt att besöka i Bicester?

Andra upplevelser du inte bör missa i Bicester:

De mest populära sevärdheterna i Bicester

Att göra i Bicester

Städer i England

Bicester: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bicester: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.