Bernina-banan

Bokad mer än 500 gånger förra veckan

Bernina-banan

Bernina-banan: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Milano: Kryssning Comosjön, St Moritz & Bernina Red Train

Från Milano: Kryssning Comosjön, St Moritz & Bernina Red Train

Stig ombord på en lyxbuss och åk till Comosjöns stränder. Stig ombord på en privat båt och segla på det lugna vattnet strax efter soluppgången. Under kryssningen kan du njuta av utsikten över pittoreska byar som Bellagio och några berömda villor. Vi fortsätter med buss till St Moritz där du har möjlighet att utforska några av de charmiga butikerna och besöka staden innan du går ombord på tåget. Fortsätt till det panoramiska röda Bernina-tåget. Res på den högsta järnvägen i Alperna och klättra över glittrande glaciärer upp till 2 256 meter över havet. Ta fantastiska bilder av de otroliga landskapen som du passerar genom. En hisnande tågresa mitt i bergslandskapet där tåget slingrar och klättrar runt i detta oförstörda landskap. När vi anländer till vår destination väntar vår buss på oss för att återvända till Milano. Observera att resplanen kan komma att ändras för att garantera den bästa upplevelsen.

Från Milano: Berninatåg och dagsutflykt till St Moritz

Från Milano: Berninatåg och dagsutflykt till St Moritz

Följ med på en fantastisk dagsutflykt från Milano genom de schweiziska Alpernas spektakulära landskap ombord på det natursköna röda Bernina-tåget. Res på de högsta järnvägarna över Alperna och klättra till glittrande glaciärer upp till 2256 meter över havet. Ta fantastiska bilder av de otroliga landskap du passerar. Hoppa in i en buss och åk till den lilla gränsstaden Tirano i Valtellina-regionen och njut av en rundtur i staden. Gå sedan ombord på din hisnande tågresa till lyxorten St Moritz. Fördjupa dig i bergslandskapet när tåget ormar och klättrar runt detta orörda landskap. Anländer till St Moritz och tar chansen att strosa runt i området. Utforska några av de charmiga butikerna och besök resorten innan du körs tillbaka till Milano med buss. Observera att resplanen kan komma att ändras för att garantera den bästa upplevelsen.

Från Milano: Moritz och panoramatur med Bernina Express

Från Milano: Moritz och panoramatur med Bernina Express

Från glittrande glaciärer och ner till palmernas land, Panoramic Bernina Express erbjuder en scenförändring som ingen annan. Ingen annan järnväg förbinder norr med söder på ett så underbart sätt på tåg med panoramavagnar med glastak. På morgonen avreser du med buss från Piazza della Repubblica i Milano till den kosmopolitiska staden St Moritz. Vid ankomsten har du tid till förfogande för en panoramavandring längs sjöområdet, lite shopping eller sötsaker i ett av de läckra lokala konditorierna. På eftermiddagen beger du dig till tågstationen och tar plats i den garanterade panoramavagnen ombord på Bernina Express-tåget mot Tirano. Upplev en av livets finaste kultur- och naturupplevelser på ett tåg som passerar inte mindre än 55 tunnlar och 196 broar, och som enkelt klarar lutningar på upp till 70 mm/m längs vägen. Beundra utsikten när tåget färdas upp i bergen. Titta på panoramabilderna över glaciären Morteratsch och den världsberömda Montebellokurvan. Fortsätt förbi sjöarna Lago Bianco e Laj Neir upp till Alp Gruem. Anländer till Tirano innan ni går ombord på en buss för att resa tillbaka till Milano med planerad ankomst sent på kvällen.

Från Milano: Bernina-tåg, schweiziska Alperna och St Moritz dagsutflykt

Från Milano: Bernina-tåg, schweiziska Alperna och St Moritz dagsutflykt

Möte med deltagarna på mötesplatsen (bredvid Excelsior Hotel Gallia). Avresa till St. Moritz. Denna fantastiska 1-dagsresa från Milano börjar! Under vägen kort stopp för en kaffepaus. På vägen kan du beundra Comosjöns vackra landskap. Ankomst till ST. Moritz och kort besök i staden - St. Moritz ligger i övre Engadin och byggdes på 1000-talet och är ett av de mest kända turistmålen i världen. Elegans och exklusivitet kännetecknar denna stad som ligger på 1856 meters höjd mitt i det magnifika landskapet med Engadinsjöarna. Tidigt på eftermiddagen avresa med återtåget. Känt som världens vackraste tåg. Tåget som "klättrar på berget" inför sluttningar på 70 promille som rör sig mot himlen upp till 2 253 meters höjd, den högsta punkt som nås av ett tåg i Europa. St. Moritz-Tirano är en väg som ger möjlighet att bli förvånad över den mångfald som naturen erbjuder oss. På kvällen ankomst till Tirano och återresa till Milano med vår buss/minibuss. Ankomsten till Milano väntas ske på kvällen. N.B. PROGRAMHISTORIKEN KAN VARA OMVÄND. Avlämning vid Hotel Gallia Piazza Duca d'Aosta, 9.

Från Como: Moritz och Tirano med Bernina Express

Från Como: Moritz och Tirano med Bernina Express

Utforska det alpina landskapet med buss och tåg på en resa med flera stopp från Como till St Moritz och Tirano. Åk i en vagn med panoramautsikt ombord på Bernina Express och färdas genom Morteratsch-glaciären och bergspasset. Njut av fritid i St Moritz och Tirano för att utforska på egen hand. Avresa från Como på morgonen med buss och njut av utsikten över Comosjön längs vägen till den kosmopolitiska staden St Moritz. Utnyttja fritiden för en naturskön promenad längs sjön, för att shoppa eller prova godis på ett av de lokala konditorierna (kostnader ingår inte). På eftermiddagen beger du dig till tågstationen och tar plats i en av de exklusiva panoramavagnarna på Bernina Express med destination Tirano. Res genom det förtrollade landskapet med den stora glaciären Morteratsch och korsa sedan bergspasset på 2 253 meter. Passera genom Poschiavo innan du når Tirano. Tillbringa fritid i Tirano med att utforska på egen hand. Besök sevärda höjdpunkter som den heliga jungfruns helgedom innan du sätter dig på bussen för att återvända till Como, med beräknad ankomst sent på kvällen.

Från Tirano: Bernina-tåg till St. Moritz

Från Tirano: Bernina-tåg till St. Moritz

Ta in landskapet i Schweiz naturliga landskap på Bernina Red-tåget (regionaltåg, inte Bernina express med panoramavagn) med en tur- och returbiljett från Tirano till St Moritz. Åk i en standardvagn ombord på det ikoniska röda tåget medan du är omgiven av Schweiz frodiga grönska och robusta berg. Ta av från Tirano och varva ner på tågresan till St Moritz. I St. Moritz hoppar du av tåget för att utforska området på egen hand. Efter gott om ledig tid att utforska, gå tillbaka på Bernina Red-tåget (regionaltåg, inte Bernina Express med panoramavagn) för returresan. Njut av landskapet från ett nytt perspektiv på resan tillbaka till Tirano. Från Tirano till Saint Moritz och tillbaka, lediga timmar under dagen - platser inte reserverade men lediga på vagnar där det finns, föreslagen resplan: Ankomst till Tiranos järnvägsstation på egen hand, var där minst 30 minuter före avgång 09:41 - 12:11 (exempel på tidtabell) Avgång ombord på Berninas röda tåg från Tirano till Saint Moritz Fri tid till ditt förfogande i Saint Moritz 15:48 - 18:23 (exempel på tidtabell) Avgång ombord på Bernina röda tåg från Saint Moritz till Tirano Återvänd hem på egen hand

Tirano: Bernina Express enkelriktad tågbiljett till / från Chur

Tirano: Bernina Express enkelriktad tågbiljett till / från Chur

Upptäck hjärtat av Alperna ombord på Bernina Express med denna enkelbiljett mellan Tirano och Chur. Korsa Europas högsta järnvägsspår och världens brantaste, korsa 55 tunnlar och över 196 broar. Avgår från Schweiz äldsta städer, slingrar tåget genom romantiska raviner och passerar ikoniska landmärken som Landwasser Viaduct. Förundras över det ständigt föränderliga landskapet när du stiger upp till glaciärbelagda toppar och går ner till den palmkantade staden Tirano, Italien. Ta in utsikten från en modern panoramabuss med bekväma säten i 2:a klass eller 1:a klass. Njut av ett flexibelt schema med avgångar var 30:e minut till 2 timmar. Bernina Express erbjuder bekväma ombordstignings- och ankomstpunkter vid stationer i Chur och Tirano. Dessa pittoreska städer erbjuder en charmig introduktion till skönheten i de schweiziska och italienska regionerna.

Från Saint Moritz: Bernina-tåg till Tirano

Från Saint Moritz: Bernina-tåg till Tirano

Ta in landskapet i Schweiz naturliga landskap på Bernina Red-tåget (regionaltåg, inte Bernina express med panoramavagn) med en tur-och-retur-biljett från St Moritz till Tirano. Åk i en standardvagn ombord på det ikoniska röda tåget medan du är omgiven av frodig grönska och robusta berg, och njut av ledig tid att utforska Tirano. Anländer till tågstationen 30 minuter före din avgång, luta dig tillbaka och koppla av ombord på ett rymligt tåg. När du avgår från Saint Moritz kan du varva ner på tågresan till Tirano och ta in utsikten. Hoppa av tåget för att utforska området på egen hand. Efter gott om ledig tid att utforska, gå tillbaka på Bernina Red-tåget (regionaltåg, inte Bernina Express med panoramavagn) för returresan. Njut av landskapet från ett nytt perspektiv på resan tillbaka till Saint Moritz. Från Saint Moritz till Tirano och tillbaka, lediga timmar under dagen - platserna är inte reserverade men lediga på vagnar där det finns, föreslagen resplan: Ankomst till Saint Moritz järnvägsstation på egen hand, var där minst 30 minuter före avgång 09:48 - 12:23 (exempel på tidtabell) Avgång ombord på Berninas röda tåg från Saint Moritz till Tirano Fri tid till ditt förfogande i Tirano 17:00 - 19:11 (exempel på tidtabell) Avgång ombord på det röda Bernina-tåget från Tirano till Saint Moritz Återresa hem på egen hand

Tirano: Enkelriktat tåg till/från St Moritz

Tirano: Enkelriktat tåg till/från St Moritz

Upptäck hjärtat av Alperna ombord på Bernina Express med denna enkelbiljett mellan Tirano och St Moritz. Passera Europas högsta järnvägsspår och världens brantaste, korsa 55 tunnlar och över 196 broar. Avgår från Schweiz äldsta städer, slingrar tåget genom romantiska raviner och passerar ikoniska landmärken som Landwasser Viaduct. Förundras över det ständigt föränderliga landskapet när du stiger upp till glaciärbelagda toppar och går ner till den palmkantade staden Tirano, Italien. Ta in utsikten från en modern panoramabuss med bekväma säten i 2:a klass eller 1:a klass. Njut av ett flexibelt schema med avgångar var 30:e minut till 2 timmar. Bernina Express erbjuder bekväma ombordstignings- och ankomstpunkter vid stationer i St Moritz och Tirano. Dessa pittoreska städer erbjuder en charmig introduktion till skönheten i de schweiziska och italienska regionerna.

Från Milano: Bernina-tågbiljett tur och retur till Saint Moritz

Från Milano: Bernina-tågbiljett tur och retur till Saint Moritz

Avresa på morgonen med tåg från Milano Centrale till Tirano. Från Tirano stiger du ombord på Berninas röda tåg och åker till Saint Moritz. Njut av ledig tid för att utforska den pittoreska staden Saint Moritz med sin lugna sjö, omgiven av snöklädda toppar. På kvällen går du ombord på det röda Bernina-tåget från Saint Moritz och tar dig tillbaka till Tirano och sedan tillbaka till Milano Centrale. Tiderna på regionaltåget från Milano till Tirano och tillbaka är bokade, medan tiderna ombord på Bernina Red Train är gratis hela dagen. (regionaltåg, inte Bernina express med panoramavagn) *Till 08.09.2024 ersättande busstrafik från Colico till Tirano och vice versa*

22 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Bernina-banan: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Milano: Kryssning Comosjön, St Moritz & Bernina Red Train

Från Milano: Kryssning Comosjön, St Moritz & Bernina Red Train

Stig ombord på en lyxbuss och åk till Comosjöns stränder. Stig ombord på en privat båt och segla på det lugna vattnet strax efter soluppgången. Under kryssningen kan du njuta av utsikten över pittoreska byar som Bellagio och några berömda villor. Vi fortsätter med buss till St Moritz där du har möjlighet att utforska några av de charmiga butikerna och besöka staden innan du går ombord på tåget. Fortsätt till det panoramiska röda Bernina-tåget. Res på den högsta järnvägen i Alperna och klättra över glittrande glaciärer upp till 2 256 meter över havet. Ta fantastiska bilder av de otroliga landskapen som du passerar genom. En hisnande tågresa mitt i bergslandskapet där tåget slingrar och klättrar runt i detta oförstörda landskap. När vi anländer till vår destination väntar vår buss på oss för att återvända till Milano. Observera att resplanen kan komma att ändras för att garantera den bästa upplevelsen.

Från Milano: Berninatåg och dagsutflykt till St Moritz

Från Milano: Berninatåg och dagsutflykt till St Moritz

Följ med på en fantastisk dagsutflykt från Milano genom de schweiziska Alpernas spektakulära landskap ombord på det natursköna röda Bernina-tåget. Res på de högsta järnvägarna över Alperna och klättra till glittrande glaciärer upp till 2256 meter över havet. Ta fantastiska bilder av de otroliga landskap du passerar. Hoppa in i en buss och åk till den lilla gränsstaden Tirano i Valtellina-regionen och njut av en rundtur i staden. Gå sedan ombord på din hisnande tågresa till lyxorten St Moritz. Fördjupa dig i bergslandskapet när tåget ormar och klättrar runt detta orörda landskap. Anländer till St Moritz och tar chansen att strosa runt i området. Utforska några av de charmiga butikerna och besök resorten innan du körs tillbaka till Milano med buss. Observera att resplanen kan komma att ändras för att garantera den bästa upplevelsen.

Från Milano: Moritz och panoramatur med Bernina Express

Från Milano: Moritz och panoramatur med Bernina Express

Från glittrande glaciärer och ner till palmernas land, Panoramic Bernina Express erbjuder en scenförändring som ingen annan. Ingen annan järnväg förbinder norr med söder på ett så underbart sätt på tåg med panoramavagnar med glastak. På morgonen avreser du med buss från Piazza della Repubblica i Milano till den kosmopolitiska staden St Moritz. Vid ankomsten har du tid till förfogande för en panoramavandring längs sjöområdet, lite shopping eller sötsaker i ett av de läckra lokala konditorierna. På eftermiddagen beger du dig till tågstationen och tar plats i den garanterade panoramavagnen ombord på Bernina Express-tåget mot Tirano. Upplev en av livets finaste kultur- och naturupplevelser på ett tåg som passerar inte mindre än 55 tunnlar och 196 broar, och som enkelt klarar lutningar på upp till 70 mm/m längs vägen. Beundra utsikten när tåget färdas upp i bergen. Titta på panoramabilderna över glaciären Morteratsch och den världsberömda Montebellokurvan. Fortsätt förbi sjöarna Lago Bianco e Laj Neir upp till Alp Gruem. Anländer till Tirano innan ni går ombord på en buss för att resa tillbaka till Milano med planerad ankomst sent på kvällen.

Från Milano: Bernina-tåg, schweiziska Alperna och St Moritz dagsutflykt

Från Milano: Bernina-tåg, schweiziska Alperna och St Moritz dagsutflykt

Möte med deltagarna på mötesplatsen (bredvid Excelsior Hotel Gallia). Avresa till St. Moritz. Denna fantastiska 1-dagsresa från Milano börjar! Under vägen kort stopp för en kaffepaus. På vägen kan du beundra Comosjöns vackra landskap. Ankomst till ST. Moritz och kort besök i staden - St. Moritz ligger i övre Engadin och byggdes på 1000-talet och är ett av de mest kända turistmålen i världen. Elegans och exklusivitet kännetecknar denna stad som ligger på 1856 meters höjd mitt i det magnifika landskapet med Engadinsjöarna. Tidigt på eftermiddagen avresa med återtåget. Känt som världens vackraste tåg. Tåget som "klättrar på berget" inför sluttningar på 70 promille som rör sig mot himlen upp till 2 253 meters höjd, den högsta punkt som nås av ett tåg i Europa. St. Moritz-Tirano är en väg som ger möjlighet att bli förvånad över den mångfald som naturen erbjuder oss. På kvällen ankomst till Tirano och återresa till Milano med vår buss/minibuss. Ankomsten till Milano väntas ske på kvällen. N.B. PROGRAMHISTORIKEN KAN VARA OMVÄND. Avlämning vid Hotel Gallia Piazza Duca d'Aosta, 9.

Från Como: Moritz och Tirano med Bernina Express

Från Como: Moritz och Tirano med Bernina Express

Utforska det alpina landskapet med buss och tåg på en resa med flera stopp från Como till St Moritz och Tirano. Åk i en vagn med panoramautsikt ombord på Bernina Express och färdas genom Morteratsch-glaciären och bergspasset. Njut av fritid i St Moritz och Tirano för att utforska på egen hand. Avresa från Como på morgonen med buss och njut av utsikten över Comosjön längs vägen till den kosmopolitiska staden St Moritz. Utnyttja fritiden för en naturskön promenad längs sjön, för att shoppa eller prova godis på ett av de lokala konditorierna (kostnader ingår inte). På eftermiddagen beger du dig till tågstationen och tar plats i en av de exklusiva panoramavagnarna på Bernina Express med destination Tirano. Res genom det förtrollade landskapet med den stora glaciären Morteratsch och korsa sedan bergspasset på 2 253 meter. Passera genom Poschiavo innan du når Tirano. Tillbringa fritid i Tirano med att utforska på egen hand. Besök sevärda höjdpunkter som den heliga jungfruns helgedom innan du sätter dig på bussen för att återvända till Como, med beräknad ankomst sent på kvällen.

Från Tirano: Bernina-tåg till St. Moritz

Från Tirano: Bernina-tåg till St. Moritz

Ta in landskapet i Schweiz naturliga landskap på Bernina Red-tåget (regionaltåg, inte Bernina express med panoramavagn) med en tur- och returbiljett från Tirano till St Moritz. Åk i en standardvagn ombord på det ikoniska röda tåget medan du är omgiven av Schweiz frodiga grönska och robusta berg. Ta av från Tirano och varva ner på tågresan till St Moritz. I St. Moritz hoppar du av tåget för att utforska området på egen hand. Efter gott om ledig tid att utforska, gå tillbaka på Bernina Red-tåget (regionaltåg, inte Bernina Express med panoramavagn) för returresan. Njut av landskapet från ett nytt perspektiv på resan tillbaka till Tirano. Från Tirano till Saint Moritz och tillbaka, lediga timmar under dagen - platser inte reserverade men lediga på vagnar där det finns, föreslagen resplan: Ankomst till Tiranos järnvägsstation på egen hand, var där minst 30 minuter före avgång 09:41 - 12:11 (exempel på tidtabell) Avgång ombord på Berninas röda tåg från Tirano till Saint Moritz Fri tid till ditt förfogande i Saint Moritz 15:48 - 18:23 (exempel på tidtabell) Avgång ombord på Bernina röda tåg från Saint Moritz till Tirano Återvänd hem på egen hand

Tirano: Bernina Express enkelriktad tågbiljett till / från Chur

Tirano: Bernina Express enkelriktad tågbiljett till / från Chur

Upptäck hjärtat av Alperna ombord på Bernina Express med denna enkelbiljett mellan Tirano och Chur. Korsa Europas högsta järnvägsspår och världens brantaste, korsa 55 tunnlar och över 196 broar. Avgår från Schweiz äldsta städer, slingrar tåget genom romantiska raviner och passerar ikoniska landmärken som Landwasser Viaduct. Förundras över det ständigt föränderliga landskapet när du stiger upp till glaciärbelagda toppar och går ner till den palmkantade staden Tirano, Italien. Ta in utsikten från en modern panoramabuss med bekväma säten i 2:a klass eller 1:a klass. Njut av ett flexibelt schema med avgångar var 30:e minut till 2 timmar. Bernina Express erbjuder bekväma ombordstignings- och ankomstpunkter vid stationer i Chur och Tirano. Dessa pittoreska städer erbjuder en charmig introduktion till skönheten i de schweiziska och italienska regionerna.

Från Saint Moritz: Bernina-tåg till Tirano

Från Saint Moritz: Bernina-tåg till Tirano

Ta in landskapet i Schweiz naturliga landskap på Bernina Red-tåget (regionaltåg, inte Bernina express med panoramavagn) med en tur-och-retur-biljett från St Moritz till Tirano. Åk i en standardvagn ombord på det ikoniska röda tåget medan du är omgiven av frodig grönska och robusta berg, och njut av ledig tid att utforska Tirano. Anländer till tågstationen 30 minuter före din avgång, luta dig tillbaka och koppla av ombord på ett rymligt tåg. När du avgår från Saint Moritz kan du varva ner på tågresan till Tirano och ta in utsikten. Hoppa av tåget för att utforska området på egen hand. Efter gott om ledig tid att utforska, gå tillbaka på Bernina Red-tåget (regionaltåg, inte Bernina Express med panoramavagn) för returresan. Njut av landskapet från ett nytt perspektiv på resan tillbaka till Saint Moritz. Från Saint Moritz till Tirano och tillbaka, lediga timmar under dagen - platserna är inte reserverade men lediga på vagnar där det finns, föreslagen resplan: Ankomst till Saint Moritz järnvägsstation på egen hand, var där minst 30 minuter före avgång 09:48 - 12:23 (exempel på tidtabell) Avgång ombord på Berninas röda tåg från Saint Moritz till Tirano Fri tid till ditt förfogande i Tirano 17:00 - 19:11 (exempel på tidtabell) Avgång ombord på det röda Bernina-tåget från Tirano till Saint Moritz Återresa hem på egen hand

Tirano: Enkelriktat tåg till/från St Moritz

Tirano: Enkelriktat tåg till/från St Moritz

Upptäck hjärtat av Alperna ombord på Bernina Express med denna enkelbiljett mellan Tirano och St Moritz. Passera Europas högsta järnvägsspår och världens brantaste, korsa 55 tunnlar och över 196 broar. Avgår från Schweiz äldsta städer, slingrar tåget genom romantiska raviner och passerar ikoniska landmärken som Landwasser Viaduct. Förundras över det ständigt föränderliga landskapet när du stiger upp till glaciärbelagda toppar och går ner till den palmkantade staden Tirano, Italien. Ta in utsikten från en modern panoramabuss med bekväma säten i 2:a klass eller 1:a klass. Njut av ett flexibelt schema med avgångar var 30:e minut till 2 timmar. Bernina Express erbjuder bekväma ombordstignings- och ankomstpunkter vid stationer i St Moritz och Tirano. Dessa pittoreska städer erbjuder en charmig introduktion till skönheten i de schweiziska och italienska regionerna.

Från Milano: Bernina-tågbiljett tur och retur till Saint Moritz

Från Milano: Bernina-tågbiljett tur och retur till Saint Moritz

Avresa på morgonen med tåg från Milano Centrale till Tirano. Från Tirano stiger du ombord på Berninas röda tåg och åker till Saint Moritz. Njut av ledig tid för att utforska den pittoreska staden Saint Moritz med sin lugna sjö, omgiven av snöklädda toppar. På kvällen går du ombord på det röda Bernina-tåget från Saint Moritz och tar dig tillbaka till Tirano och sedan tillbaka till Milano Centrale. Tiderna på regionaltåget från Milano till Tirano och tillbaka är bokade, medan tiderna ombord på Bernina Red Train är gratis hela dagen. (regionaltåg, inte Bernina express med panoramavagn) *Till 08.09.2024 ersättande busstrafik från Colico till Tirano och vice versa*

De mest populära sevärdheterna i Chur

Att göra i Bernina-banan

Städer i Schweiz

Bernina-banan: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bernina-banan: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bernina-banan

Samlat omdöme

4.6
(978 recensioner)

Stor upplevelse, med första stoppet för en fika och sedan på båten för att turnera sjön med förklaringar från guide Nicolai med vackra landskap trots regnet. Sedan beger vi oss till St.Moritz med en underbar utsikt och lunchpaus (vi valde restaurangen Steffani för en mycket god fondue!) Sedan åker vi punktligt till Bernine Express med underbar utsikt längs hela sträckan (tågets vänstra sida är bäst för foton).

vi njöt verkligen av denna upplevelse, något vi kommer att minnas för alltid! Marco, vår guide, gav fina korta anekdoter, tydliga indikationer och var mycket tålmodig och vänlig med hela gruppen. Utsikten i bernina express (officiell) var hisnande, vårt stopp i st moritz var också 100% värt det. Skulle definitivt rekommendera denna turné

Även om turen ser bra ut, hade vi problem med bussen eftersom det regnade och måste bytas, vilket försenade oss och tog tid från besöket, men i gengäld skickar företaget 15% av värdet som betalats för besväret

Turnén var bra. Förvånad över de natursköna vyerna vid St. Moritz och från Bernina-tåget. Comosjön var inte så imponerande som förväntat. Skulle vara bättre om vi kunde spendera lite tid i stan.

Vi hade en helt fantastisk upplevelse tillsammans med vår kunniga och roliga guide Daniele samt duktiga chaufför Giovanni! Rekommemderas starkt. Fantastiskt resa och få se dessa destinationer.