Berlin Utsiktsplatser
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Utsiktsplatser i Berlin

Visa alla Utsiktsplatser i Berlin
Se 399 upplevelser

Vad besökare tycker om Berlin

Härlig sensommartur i ett varmt och lummigt historiskt Berlin- åk den

1. Genom de historiska delarna samt Berlins hamn- mycket intressant och vacker. Delen genom berlinshamn (Westhafen) mer än traportsträcka, men nödvändig för att få till en bra rundtur. 2. Bör göras när det inte är för varmt eller regnar. 3. Något dyrt att köpa dryck och mat. 4. Plaststolarna ej så bekväma och väl trångt om fullsatt på övre däck. 5. Adioguiden lagom mycket om Berlin, men det gör inget om du vet en den del själv. 6. Var på plats tidigt och välj sittplats. Obs- inga bord för flertalet sittande. 7. Rökning tillåten på övre däck och vissa utnyttjar det hela tiden.

Berlin: Båttur längs med floden Spree på 2.5 timme Omdöme från: Anders, 2019-09-08

Inte prisvärd kaka (torr!) men fint, mysigt och maffigt.

Det var tjusigt och vi blev väl bemötta i restaurangen. Kakan var som en torr paj och jag hade kanske hoppats på något godare för det priset. Men helheten av besöket är positivt, det var mysigt och fint i restaurangen, det gick smidigt att komma in i riksdagen och audioguiden och vandringen upp i kupolen var häftigt. Självklart regnade det ... men vi såg rätt bra ändå.

Fantastisk utsikt, men tveksam meny och mat.

Upplevelsen och utsikten från Fernsehturm går inte att klaga på. Speciellt när solen strålar från en molnfri himmel, som fallet var vid vårt besök. Menyurvalet och kvaliteten på den mat som erbjuds i Restaurant Sphere är däremot tveksam och inte alls värd de priser som tas ut.

Trevligt, informativt och effektivt samt fantastisk service i caféet.

Besöket var väl värt både tid och pengar. En mycket rolig och annorlunda upplevelse. Audio-guiderna fungerar perfekt och man får en fantastisk utsikt över Berlin. Café-personalen var välkomnande och vänliga och kaffe och tårta var utsökt.