Berlin
Kryssningar och båtturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Kryssningar och båtturer i Berlin

Vad finns det för andra saker att göra än Kryssningar och båtturer som är värt att besöka i Berlin?

Vilka Kryssningar och båtturer i Berlin vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Berlin

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Berlin? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Berlin

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 8 784 omdömen

Trevlig rundtur. Jag tog med min äldre förälder som också tyckte om det. Den handhållna (engelska) dialogen "reseguide" verkade informativ, var ibland inte tillräckligt hög för att överrösta den tyska dialogen som sändes över båtens PA. Mycket att se och från intressanta vyer i alla fall, så oroa dig inte om du bara vill ha kaffet, ölen eller bratwursten de har att erbjuda. Mycket trevligt alternativ om du behöver använda denna turné för att vila benen efter sightseeing. Människorna som tittar är bra här. OBS: Under bokningsprocessen för onlinebiljetter bokade jag på något sätt fel turnétid. Båtoperatören som kontrollerade biljetter märkte detta men gjorde tack och lov inte ett pinsamt väsen inför mina föräldrar och sa att det var "okej" den här gången (april 2022), tack och lov! ACHTUNG: Det finns minst tre leverantörer av denna turné som alla är nära varandra och alla avgår samtidigt så se till att du är på rätt företags båt eftersom de alla kommer att ha en vänte

Vi har njutit av maten o dricka i båtens restaurang första timmen!Sen gick vi upp på båtens öppna våning o njut av det resterande delen av resa.Kan varmt rekommendera den en varm dag som vi hade det i april 16'C.

Spännande, informativt, en minnesvärd upplevelse i en usel bil, svår att köra och sprutade avgaser som ett mindre kolkraftverk, men väldigt roligt!

Vänlig personal, vacker service. Älskade varje bit av det!

Väldigt roligt och spännande sätt att se Berlin på.