Berlin
Biljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Vad besökare tycker om Berlin

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 34 783 omdömen

Besökte Berlins TV-torn och hade bokat bord i restaurangen. Det gick snabbt och smidigt att komma in och en snabb hissfärd upp till toppen, där både utsiktsplats finns och en trappa upp ligger Restaurangen. Restaurangen roterar två varv i timmen och det är en fantastisk utsikt över Berlin som man får uppleva. God mat, trevlig personal och service. Kan varmt rekommendera detta då man är i Berlin.

Det är precis vad vi behöver! Med hela föreställningen (uppsättningen, effekterna, skådespelarna, musiken, historien, etc.) sparades inga ansträngningar på att skapa en fantastisk upplevelse. En väldigt glad och harmonisk stämning skapades som bara var kul att se och klappa med. Man blev hela tiden förvånad över scenens konfigurationer och det var aldrig tråkigt.

Superkul upplevelse. Köra Trabi i centrala Berlin är en utmaning och spännande. U-sväng vid Checkpoint Charlie, 4:ans växel och full gas (45km/h) på Karl-Marx-Allee. Ûber-coola bilar. Smidig bokning och betalning via klarna gjorde att allt med betalning kändes tryggare innan.

Ett måste när man åker till Berlin! Tänk på att det är lite otydligt på sidan om bokningen är avbokningsbar eller inte. Det framkommer att den är avbokningsbar på första sidan men när du väl ska betala så är den inte det om du inte betalar extra.

En skrämmande berättelse om nazismen och Hitler's väg till makten. Här har man inte skönmålat något, man blir mycket berörd av alla historier och bilder. Väl värt att se trots att man går därifrån med lite vemod.