1. Tyskland
  2. Berlin

Berlin: Upptäck huvudstadens mörka sida på en rundvandring

Produkt-ID: 203206
Visa galleri
På grund av Covid-19-utbrottet kan turer och attraktioner på stället vara temporärt stängda. Du hittar den senaste infon på vår reseuppdateringssida. Läs mer.
Upptäck den tyska huvudstaden ur ett nytt perspektiv med denna kusliga och läskiga rundtur! Besök platser där förfärliga hemskheter har ägt rum och där du fortfarande kan känna av den onda energin.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd: 1,5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Tyska
Tillgängligt med rullstol

Välj deltagare och datum:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
  • Utforska de hemska legender och läskiga fakta som finns i Berlin
  • Upptäck mörka platser som inte ens stadens invånare känner till
  • Vandra genom stadens hjärta och se några av de mindre kända platserna
Beskrivning
Upptäck staden ur ett nytt perspektiv med denna kusliga och läskiga rundtur! När du föreställer dig en natt i Berlin tänker du säkert på livligt nattliv, glittrande föreställningar och väl upplysta gator. Men där det finns ljus finns även skugga. Vill du gå bakom kulisserna av stadens kvällsaktiviteter hjälper denna rundtur dig att komma i kontakt med Berlins skumma figurer. 

Häxor, spöken och demoner har alltid varit dragna till Berlin, en stad fylld av mystik och hemska platser. Efter att ha träffat din guide börjar du turen med att be Saint Francis att skydda dig från farorna som lurar i mörkret. Sedan är det dags att  bege dig till platser där hemska händelser har ägt rum, inklusive grymma jakter på häxor och fruktansvärda avrättningar.

Om du har tur (eller otur!) kan du få se den läskiga 'Vita kvinnan' och andra mystiska varelser som lever under natten. Se de platser där galgarna brukade stå och där några oskyldiga själar än idag ställer till med bus. Medan du utforskar Berlin får du höra berättelser om de stora katastrofer som Berlin har mött. Om du letar efter en unik och läskig upplevelse är detta verkligen en oförglömlig rundtur! 
Inkluderar
  • Guide
  • Liten gåva efter rundturen
Passar inte
  • Rullstolsburna

Förberedelse

Mötesplats

Träffas framför ingången till ruinen av Franciskanordens kloster. 20 meter till vänster om entrén finns en stor sten. Din guide kommer inte att bära en dräkt.

Öppna i Google Maps ⟶

Från 186 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,6 / 5
baserat på 80 omdömen
Översikt
Service
4,8/5
Organisering
4,8/5
Valuta för pengarna
4,4/5
Säkerhet
4,8/5

Arrangeras av

DIE STADTSPÜRER®

Produkt-ID: 203206