1. Tyskland
 2. Berlin
 3. Spree

Berlin: Hop-on-hop-off-sightseeingtur med båttur som tillägg

Produkt-ID: 272147
Visa galleri
Certifierad
Kliv ombord på en rundtur med guidad sightseeing i Tysklands dynamiska huvudstad med livekommentarer. Få de bästa vyerna över Berlins distinkta landmärken och fördjupa dig i stadens fascinerande historia.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd: 1 - 2 dagar
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska
Audioguide/hörlurar
Spanska, Kinesiska, Engelska, Franska, Tyska, Italienska, Japanska, Portugisiska, Ryska
Tillgängligt med rullstol

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Utforska Berlins berömda landmärken på en hop-on-hop-off-sightseeingrundtur.
 • Välj att lyssna på förinspelade kommentarer (tillgängliga på åtta språk) eller en underhållande engelsktalande guide.
 • Fördjupa dig i Berlins livliga kultur, fascinerande historia och mångsidiga arkitektur
Beskrivning
Med magnifika utsikter och guidning från en öppen dubbeldäckare är en hop-on hop-off-rundtur med sightseeing den perfekta introduktionen till denna fascinerande stad. Denna noggrant utformade rundtur tar dig till Berlins viktigaste sevärdheter och platser. Redan från det ögonblick bussen avgår börjar du förstå den tyska huvudstadens många fasetter, hur den är präglad av motsägelser och överraskningar i all oändlighet. Hop-on hop-off-systemet innebär att du kan gå av och på bussen på ett antal spännande platser och utforska på egen tid. 

• Röda linjen:
Luta dig tillbaka och njut av resan medan du åker genom staden ombord på en öppen dubbeldäckare, samtidigt som du lär dig om Berlins unika historia. Du kan välja mellan att lyssna på inspelade kommentarer, tillgängliga på åtta språk, eller en underhållande guide som berättar på engelska. Röda linjen har 17 hållplatser: från Brandenburger Tor till Gendarmenmarkt. Fördjupa dig i Berlins livliga kultur, fascinerande historia, mångsidiga arkitektur och pittoreska vyer.

• Blå linjen:
Åk genom före detta Öst-Berlin i en öppen dubbeldäckare och lär dig om Berlins unika historia med inspelade kommentarer som är tillgängliga på sex språk. Detta är det bästa sättet att få reda på mer om livet i Öst-Berlin och möjligheten att se East Side Gallery som är den längsta kvarvarande delen av Berlinmuren, dekorerad av över 100 konstnärer från över 20 länder. Blå linjen har fyra hållplatser för dig att hoppa på eller av bussen och besöka attraktioner och sevärdheter. 

• Tidtabell:
Linjernas varaktighet:  Röda linjen är två timmar, Blå linjen är 40 minuter
Frekvens:  Röd linje går var 30 minut, Blå ruttens bussar kör varje 60 minuter

• Hållplatser:
Röda linjen: Ku’Damm / KaDeWe-varuhuset / Lützowplatz / Potsdamer Platz / Topographie des Terrors / Checkpoint Charlie / Gendarmenmarkt / Alexanderplatz / Alexa shoppingcenter / Neptun-fontänen / Museumsinsel / Madame Tussauds / Brandenburger Tor / Riksdagshuset / Centralstationen / Bellevue-palatset / Segerkolonnen
Blå linjen: Alexanderplatz / Karl-Marx-Allee / East Side Gallery / Ostbahnhof

• En vandringsrundtur är inkluderad i biljettklasserna premium och deluxe. Ta del av stadens fascinerande förflutna från Tredje Riket och Andra världskriget till Kalla kriget och Berlinmurens fall. Din guide tar dig en 90 minuter lång vandring från Brandenburger Tor till Checkpoint Charlie med höjdpunkter som Förintelsemonumentet, Hitlers bunker och fängslande berättelser om det delade Berlin. Rundvandringen börjar vid hållplats nr 13, Brandenburger Tor. Rundturen körs: april-oktober, dagligen kl. 11.00 och kl 15.00 på engelska. Dagligen kl. 13.00 på tyska. November-mars, dagligen kl 11.00 på engelska, samt fredagar, lördagar och söndagar kl. 13.00 på tyska.

• En båttur på floden ingår i deluxe-biljetten: Upplev Berlin från ett annat perspektiv på en timmes båttur på floden Spree mitt i hjärtat av staden. Med oslagbara utsikter över Riksdagshuset, Berlins katedral, Nikolai-kvarteret och Museumsinsel. Plats: Reederei Riedel, kajen vid Willy Brandt Straße/Moltkebrücke. Fem minuters promenad från hållplats 15: Hauptbahnhof (centralstationen)
Inkluderar
 • En- eller tvådagarsbiljett till hop-on hop-off-buss
 • Gratis vandringsrundtur med premium- eller deluxe-biljett
 • Gratis flodkryssning med deluxe-biljett
 • Biljetter för andra attraktioner är tillgängliga som tillägg, om det väljs som alternativ
 • Currywurst med premium- och deluxebiljetter
Exklusive
 • Upphämtning och avlämning vid hotell
 • Mat och dryck
 • Dricks

Förberedelse

Mötesplats

Du kan gå på bussen på vilken du vill av de listade hållplatserna i Berlin.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information
Inte tillåtet
 • Bagage eller stora väskor
Bra att veta
• Röd linje går var 30 minut, Blå ruttens bussar kör varje 60:e minut Observera att du kan behöva vänta vid några av busshållplatserna, beroende på trafiken.
• För att upprätthålla nya säkerhets- och hygienregler på grund av Covid-19, kan det hända att den lokala partnern kan komma att reducera tjänsten och biljettens innehåll. Detta kan innefatta frekvensen av avgångar, ruttändringar och reducerade stopp
Spara upp till 20%

Från 309 SEK 247 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,3 / 5
baserat på 172 omdömen
Översikt
Service
4,3/5
Organisering
4,1/5
Valuta för pengarna
4,2/5
Säkerhet
4,5/5

Arrangeras av

Big Bus Tours Berlin

Produkt-ID: 272147