Saker att göra i
Bergamo

Våra mest rekommenderade Bergamo Transfers

Bergamo: AC Bus transfer till Milano - Inget krångel & Gratis bagage

Bergamo: AC Bus transfer till Milano - Inget krångel & Gratis bagage

Njut av en bekväm direkt enkel transfer mellan Bergamo flygplats och Milano. Res säkert i en luftkonditionerad buss utan extra avgifter för bagage. Om du anländer till flygplatsen i Bergamo är det bara att ta bussen som står precis utanför ankomsthallen. Du anländer till ett centralt läge i Milanos centrum nära taxibilar, tunnelbana och bussar. Från Milanos centrum hoppar du på bussen vid utgången av tågstationen Piazza Luigi di Savoia. Slipp att navigera i kollektivtrafiken och slappna av med vetskap om att alla fordon underhålls regelbundet enligt höga hygien- och kvalitetsstandarder.

Milano: Bergamo flygplats transfer

Milano: Bergamo flygplats transfer

Att flyga kan vara stressigt så ta bort ett bekymmer från din lista genom att välja att ta dig till flygplatsen med Autostradale. Helt nya Mercedes Tourismo-bussar, Wi-Fi ombord, luftkonditionering och eluttag för en bekväm resa direkt till och från flygplatsen. På Milano Bergamo Airport avgår våra bussar från busstationen precis utanför ankomsthallen. På Milanos centralstation avgår bussen från Piazza Luigi di Savoia 1. Om du flyger mycket tidigt på morgonen är det inget problem. De första transferservicerna finns där för att passa ditt schema. Resan tar vanligtvis ungefär en timme men tidigt på morgonen, utan trafik, är restiden mycket kortare.

Från Bergamo: Heldagstur till Verona och Sirmione

Från Bergamo: Heldagstur till Verona och Sirmione

Lämna Bergamo och res mot den medeltida staden Verona där du kan resa tillbaka till Shakespeares tid och ropa efter Romeo från balkongen i Julias hus. Beundra den  romerska arenan där operor och sommarkonserter fortfarande spelas regelbundet. Få tid att promenera på de trånga gatorna och upptäck palats från renässansen på din fritid. Ta dig sedan till  Gardasjön och besök Sirmione. Vandra på de trånga gatorna och romarnas forna sommartillflyktsort för att se höjdpunkter så som ruinerna av stadsmuren och Roman Villa. Beundra slottet från 1200-talet och se ett sällsynt exemplar av en medeltida hamnbefästning som användes av Scaligerflottan.

Bergamo: Digital guide gjord av en lokal för din vandringstur

Bergamo: Digital guide gjord av en lokal för din vandringstur

Huvudattraktionerna, de viktigaste monumenten, kuriosa, legender, platser som lokalbefolkningen besöker, de bästa restaurangerna, typiska rätter och anekdoter från människor som alltid har bott i staden. Det här är de element jag skulle vilja hitta i en rundtur när jag reser och det är precis vad du kommer att hitta i denna digitala rundtur! Under de senaste 3 åren har jag följt mer än 4000 turister genom gatorna i min stad (och fortsätter att göra det), men jag skapade denna guide för att du ska kunna besöka Bergamo Alta i din egen takt: det kommer att vara som att gå med en vän som kommer att visa dig sin stad med anekdoter, tips och trivia. Naturligtvis kommer det också att finnas information om Città Bassa (nedre staden) som du hittar i slutet av turen! Vad behöver du för den här turen? - Smartphone - Internetuppkoppling - Lite energi! Du kommer att gå ca 1,7 km men det är genomförbart oavsett atletisk träning (så turen måste göras rörlig genom Bergamos gator och inte bara via telefon). Du kan starta turen när som helst: när du har köpt kommer du att få länk och lösenord för att starta din upplevelse! Allt kommer att vara i GetYourGuide Voucher så läs all information! 😬

Capriate San Gervasio: Inträdesbiljett till nöjesparken Leolandia

Capriate San Gervasio: Inträdesbiljett till nöjesparken Leolandia

Utforska temaparken Leolandia i Capriate San Gervasio med denna entrébiljett. Ge dig ut på en resa genom 8 temaområden och över 50 attraktioner för hela familjen. Hoppa på Vroom, njut av vattenlekplatsen i Mashas innergård, utforska Bear's Woodland och se en show i Foresta Theater. Träffa och ta ett foto med dina barns älskade seriefigurer, med PJ Masks, Masha and the Bear, Bing and Flop, Bluey and Bingo, Ladybug and Cat Noir, och Thomas the Tank Engine som väntar på dig i deras drömvärld varje dag. Var en del av din favoritteckning med all denna interaktion, inklusive dansare och akrobater, pirat- och cowboyäventyr och åkturer ombord på piratskepp och flygmaskiner. Ta en promenad i den stora gröna parken och träffa bondgårdsdjur på nära håll.

Bergamo: Palazzo Moroni Inträdesbiljett

Bergamo: Palazzo Moroni Inträdesbiljett

Palazzo Moroni är FAI:s första stadspalats, byggt på 1600-talet och beläget i Bergamos övre stadsdel. Det är en av de mest betydelsefulla byggnaderna från barocken tack vare de detaljerade freskerna. Besökare kan beundra nio rum - som bollrummet, det gula rummet, det kinesiska och turkiska rummet - och två hektar prydnadsträdgårdar och grönsaksland. Palazzo Moroni har den största privata trädgården i Övre staden. Efter tre års arbete kan allmänheten äntligen beundra denna egendom tack vare FAI:s restaurering.

Bergamo: Privat skräddarsydd rundtur med lokal guide

Bergamo: Privat skräddarsydd rundtur med lokal guide

Bergamocan kan ibland kännas otillgänglig för utländska besökare. Ta bort mystiken från ditt besök genom att utforska med en lokal på en privat, skräddarsydd rundtur. Din guide kontaktar dig i förväg för att få en känsla för dina intressen och smaker för att se till att du bara besöker de platser du är intresserad av. När du utforskar staden delar din guide med sig av insikter om det lokala livet och skapar en tydligare bild av Bergamos kultur. - Privat rundtur för bara dig och din grupp - Din guide anpassar turen efter dina intressen och din personlighet - Få en djupare inblick i Bergamos liv än vad som är möjligt ensam - Se Bergamo genom en lokalinvånares ögon och upptäck dess dolda pärlor Välj mellan 2, 3, 4, 6 och 8 timmars rundtur.

Venedig: Dagsutflykt från Bergamo

Venedig: Dagsutflykt från Bergamo

Besök Venedig på en heldagsutflykt från Bergamo. Ta en båttur över Venedig-lagunen och upplev staden under en 2-timmars guidad tur. Se Venedigs viktigaste landmärken och monument medan du vandrar runt stadens labyrinter av kanaler och smala gränder. Besök Markusplatsen och förundras över basilikan, palatset och andra historiska byggnader. Drick en espresso på Europas första konditori och tillbringa resten av eftermiddagen till att utforska den medeltida staden. Ta en lunchpaus och kanske en gondoltur eller ett besök på en imponerande glasfabrik (detta ingår inte i biljettpriset).

Italien: Europe eSim Mobile Roaming Data Plan

Italien: Europe eSim Mobile Roaming Data Plan

Förhindra att din resa till Europa blir problemfri med en praktisk eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Italien (inklusive San Marino och Vatikanen) och de andra 41 mest besökta regionerna i Europa. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Du får täckning i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Island, Italien, Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, San Marino, Vatikanstaten och Tjeckien. Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med hjälp av vägledningsbilden för stödberättigande. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat den här eSIM:n, följ självhjälpsguiden för felsökning i din GYG-voucher. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: Telecom Italia(TIM) / Vodafone / Wind

Milano: Franciacorta vingård och Bergamo dagsutflykt med lunch

Milano: Franciacorta vingård och Bergamo dagsutflykt med lunch

Njut av Franciacorta-regionen på denna dagsutflykt från Milano. I Bergamo har du fri tid att upptäcka de vackra venetianska murarna. Smutta på lokala viner tillsammans med en 3-rätters lunch på en traditionell restaurang. Åk längs Franciacortas vinväg och njut av utsikten över Iseosjön. Möt din chaufför på morgonen i Milano och hoppa ombord på en luftkonditionerad minivan med WIFI ombord. Koppla av och njut av den italienska landsbygden på vägen till Bergamo, en av de bäst bevarade medeltida städerna i Italien. Tillbringa 2 timmar på egen hand med att utforska de kullerstensgator som omges av venetianska murar (UNESCO:s världsarvslista) i din egen takt. Efter fritiden äter ni lunch på en prestigefylld, traditionell restaurang nära Iseosjön där ni får en 3-rättersmeny med 1 glas vin. Gå ombord på minibussen och åk till en historisk vingård i regionen för en guidad rundtur och provsmakning med en sommelier. Lär dig historien om regionens berömda mousserande viner och de viktigaste faserna i produktionsprocessen. Besök källarna där flaskorna förvaras under den andra jäsningsfasen. Avsluta vingårdsdelen av denna rundtur med en provsmakning av 2 mousserande Franciacortaviner. Se området där druvorna mognar i solen och upptäck pittoreska platser i Franciacorta, som den glittrande Iseosjön. Passera genom vingårdarna på sluttningarna och upptäck varför denna region är känd som producent av Italiens bästa mousserande viner.

Transfers

Vanliga frågor om Transfers i Bergamo

Vad finns det för andra saker att göra än Transfers som är värt att besöka i Bergamo?

Andra upplevelser du inte bör missa i Bergamo:

De mest populära sevärdheterna i Bergamo

Att göra i Bergamo

Städer i Italien

Bergamo: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bergamo: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bergamo

Samlat omdöme

4.6
(2 235 recensioner)

Resa från Bergamo flygplats till Milano utmärkt i allmänhet. Det borde finnas mer information vid hamnen där bussen går eftersom vår var i gryningen och det fanns ingen att fråga. Jag gillade att den kommer ut då och då så att väntan inte blir tröttsam och det går direkt.

Bussen stod redan och jag steg på direkt, rena, bekväma säten, trevlig chaufför

Stort värde för pengarna, i tid, åkte effektivt och bra valuta för pengarna

Lite trångt och saknade uttag för laddare. (Det fanns endast för USB!)

Enkelt att hitta mötesplats och smidigt med e-biljetterna!