Upplevelser i
Bergamo

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Bergamo

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Bergamo?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Bergamo:

Alla saker att se i Bergamo

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Bergamo? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bergamo

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 190 omdömen

Snabb och bekväm transport till och från Milanos centrum. Helt rekommenderat. På vägen tillbaka ville chauffören inte låta oss komma åt bussen eftersom den digitala vouchern inte angav att den var från "terravision". Jag var tvungen att visa honom fotot i applikationen "Hämta din guide" för att komma åt den digitala vouchern, där terravision-bussen dyker upp. Jag rekommenderar att du lägger till namnet "Terravision" på samma digitala voucher för att undvika problem.

Enkelt och bekvämt sätt att resa till Bergamos flygplats från Milano. Busshämtningsområde var mycket upptaget men busschaufförerna var extremt hjälpsamma och vänliga och guidade mig att rätta bussbolaget. Alla var respektfulla och höll masker på under resan. 50 minuters restid utan förseningar (jag reste söndag 16:10)

Jag var inte säker på hur jag skulle nå Bergamos flygplats och detta kom upp som ett bra alternativ. Jag är verkligen glad att jag tog chansen. Även om busshållplatsen är extremt trång, behöver du inte köa om du har en biljett bokad i förväg, vilket gör en enorm skillnad på din totala upplevelse.

det är en mycket trevlig rundtur, bra guide som berättar historier och guidar oss till de mest intressanta platserna. Bra service, skulle starkt rekommendera det. På en dag kommer du att besöka de mest populära platserna i Verona och Sermione, det är ett litet paradis

Smidigt. Bussarna går från samma ställe där man blir avsläppt så enkelt att minnas