Våra mest rekommenderade saker att göra i Benidorm

Altea: Kryssning med katamaran i solnedgången med mousserande vin

1. Altea: Kryssning med katamaran i solnedgången med mousserande vin

Segla från Alteas hamn och ut över Medelhavet på en kryssning ombord på en katamaran. Njut av ett glas mousserande vin och få en oslagbar utsikt över solnedgången över horisonten från vattnet. Träffa besättningen och hoppa sedan ombord på en rymlig katamaran. Hitta din perfekta plats och se till att du har det bekvämt, när båten ger sig av från hamnen och ut över det glittrande havet. Lyssna på stilla musik med ett glas cava (mousserande vin) i handen, medan du ser solen gå ner över horisonten. Njut av en perfekt avslutning på dagen tillsammans med dina vänner och nära och kära.

Benidorm: Show på Benidorm Palace

2. Benidorm: Show på Benidorm Palace

Inget besök på Costa Blanca är komplett utan en utekväll på det omtalade Benidorm Palace. Benidorm Palace är Benidorms världsberömda underhållningsplats i Las Vegas-stil. När du anländer får du en plats av en medlem av Palace's team. Gör dig redo att njuta av föreställningen. Drycker kan köpas under hela kvällen. Njut av den helt nya showen "Fire" 2023 med artister från världens fyra hörn, fira och skapa " Brand " . Beundra artisternas imponerande talang och den banbrytande tekniken som utgör en integrerad del av varje show på Benidorm Palace.  Förundras över de nyinstallerade 250 kvm skräddarsydda HD LED-skärmarna med en 8K-upplösning. Genom att kombinera ljus, video, ljud och specialeffekter, kompletterat med natursköna och arkitektoniska element, tänjer denna show på gränserna. Upplev de senaste trenderna inom populärkultur, musik, kostymdesign, koreografi och multimedia. När föreställningen är slut fortsätter musiken och ger dig möjligheten att dansa.

Benidorm: Terra Natura djurpark – endagsbiljett

3. Benidorm: Terra Natura djurpark – endagsbiljett

Terra Natura Benidorm är en djurpark för en ny generation med ett unikt koncept som låter dig komma i kontakt med djuren som om det inte fanns någon gräns mellan er. Se över 1 500 djur från 200 olika arter, varav 50 är i allvarlig fara att utrotas. Du upptäcker också över 2 500 exemplar av mer än 160 trädarter, buskar och marktäckande växter. Över hela parken hittar du information om växterna och djuren och Terra Natura bjuder på ett stort antal föreställningar och äventyrsaktiviteter, vilket gör detta till det perfekta alternativet för familjer som letar efter en rolig och givande dag utomhus. Upptäck formationer av mineraler och jättestora insekter. Vid början av din resa är eld protagonisten. Lavafloder rinner mellan exotiska trädgårdar och guidar dig in i parken. Väl inne väntar fågelspindlar, reptiler, skorpioner, insekter, växter, svampar och ett stort antal giftiga arter. De vilda djuren är redo att gå till anfall och elefanterna väntar på att bli matade. De framför även en föreställning som visar på deras styrka, intelligens och mångsidighet. Se rovfåglar, bland annat två pilgrimsfalkar, en berguvshona, en tornfalk och två kaktusvråkar. Lär dig om ett stort antal djur och lär känna deras vårdare genom personliga föreläsningar. Var uppmärksam under hela resans gång – du vet aldrig vilken vild best som kan överraska dig eller flyga över ditt huvud.

Från Albir, Altea, Benidorm & Calpe: Guadalest & Algar-tur

4. Från Albir, Altea, Benidorm & Calpe: Guadalest & Algar-tur

Guadalest är en av de mest besökta byarna i Spanien och lockar mer än 2 miljoner människor varje år som njuter av dess historia, fantastiska vyer och udda museer som erbjuder en unik upplevelse för besökare på Costa Blanca. Algar-vattenfallen är utan tvekan den mest besökta naturattraktionen på Costa Blanca och är det perfekta sättet att kyla ner sig, uppdatera sig och ha lite kul och vila från middagssolen. Resan börjar med upphämtning med luftkonditionerad buss från en av hållplatserna i Albir, Altea Benidorm eller Calpe*. När alla är ombord är restiden till den medeltida bergsbyn Guadalest ca 35-40 minuter. Vid ankomsten får du 2 timmars fritid för att utforska fallen och det omgivande området i din egen takt. Vistelsetiden i Guadalest kan öka till tre timmar under juni och september. Den exakta besökstiden får du på resdagen. Efter besöket i Guadalest åker ni till vattenfallen för en eftermiddag i naturens eget vattenland. Fallen ligger på flera nivåer med olika ställen där du kan simma, ett dykområde och mjuka strömmar och pooler för dem som vill fördjupa sig i det naturliga bergsvattnet. Det krävs god fysisk förmåga eftersom du kan behöva gå uppför en brant backe för att komma till vattenfallets entré och när du väl är inne har du trappsteg att klättra uppför på sidan av vattenfallen, som leder till de andra områdena. Eftersom det är naturliga vattenfall kan stenarna vara ojämna och hala. Strandskor är att rekommendera och flip flops / sliders är inte lämpliga. Denna utflykt är inte lämplig för personer med gångsvårigheter. För dem som vill ta med en picknick finns det ett särskilt picknickområde som ligger utanför de stora vattenfallen. Det är inte tillåtet att ta med mat och dryck till vattenfallen. Det finns barer och restauranger i området som är prisvärda och rekommenderas. Utflykten kommer att åtföljas av en engelsktalande representant som kommer att bekräfta tider och mötesplatser på dagen. Återresan sker i omvänd ordning med avsläppning vid de ursprungliga mötesplatserna, med start i Benidorm och avslutning i Albir. Tjänster från Calpe och Altea kan kombineras med tjänster från Albir och Benidorm och resvägen kommer att bestämmas på dagen. Observera att vattenfallen kan vara mycket välbesökta under sommarmånaderna. Det kan finnas vissa tider på året då det inte är tillåtet att gå ner i vattnet vid fallen, om de lokala myndigheterna anser att det inte är säkert att göra det. Utflykten kommer fortfarande att genomföras under dessa förhållanden om inte vattenfallen är stängda. Aktiviteternas varaktighet är endast en riktlinje och kan variera.

Benidorm: Aqua Natura vattenpark – en dags inträdesbiljett

5. Benidorm: Aqua Natura vattenpark – en dags inträdesbiljett

Åk till vattenparken Aqua Natura i Benidorm för en actionfylld familjedag. Parken har mer än 40 000 kvadratmeter roliga aktiviteter och har utformats med tonvikt på ett öppet område där föräldrarna kan koppla av medan barnen leker i vattnet. Parken är uppdelad i fem stora delar, inklusive poolen, vattenrutschkanor, barnpool, fyr och spa med jacuzzi och solarium. När du väl är inne kan du gå längs strandpromenaden till stranden, där du kan ligga i solen, ta ett svalkande dopp, umgås i en strandbar och pröva lyckan i över 1 000 meter vattenrutschbanor. En fantastisk vågbassäng väntar, med solstolar där du kan luta dig tillbaka mellan doppen. Den oregelbundet formade poolen är omgiven av vattenfall och gejsrar, inklusive en enorm vattenpelare som dyker upp från havets djup för att skapa en uppfriskande vattendusch. Hoppa in i vattenfallets pittoreska kaskad och ta det lugnt i spaområdet under Medelhavssolen. Se demonstrationer av sjölejon och lär dig mer om deras livsmiljö, fortplantningsvanor och livsstil. Parkens personal främjar respekten för havsdjuren och understryker vikten av bevarande. Lär dig mer om frågor som förorening av haven och hur man bäst skyddar den marina floran och faunan. Barnen kan njuta av två simbassänger i barnzonen, inklusive en plaskbassäng, där spänningen av den centrala strukturen som spränger dussintals liter vatten håller alla i förväntan. Det är avrundat med gångvägar, gömda vrår och interaktiva spel. Slutligen kan du njuta av en picknick i de gröna områdena och ladda batterierna i skuggan.

Calpe: Sunset Sailing Catamaran Cruise med mousserande vin

6. Calpe: Sunset Sailing Catamaran Cruise med mousserande vin

Segel från Calpes hamn över Medelhavet på denna kryssning ombord på en lång seglingskatamaran. Njut av ett glas mousserande vin och få oslagbar utsikt över solnedgången över kusten. Möt besättningen och hoppa sedan ombord på en rymlig katamaranbåt. Hitta din perfekta plats och bli bekväm när du lyfter från hamnen ut till det glittrande havet. Lyssna på lugnande musik med ett glas cava (mousserande vin) i handen medan du ser solen gå ner mot horisonten. Njut av den perfekta avslutningen på dagen med dina vänner och nära och kära.

Calpe: Kryssning med seglande katamaran med valfritt badstopp

7. Calpe: Kryssning med seglande katamaran med valfritt badstopp

Slipp de överbefolkade stränderna i Calpe och ge dig ut på en katamarankryssning. Kom nära nationalparken och den imponerande klippformationen av Peñon de Ifach. Möt din guide och hoppa ombord. Koppla av i solen på boa när du brisar längs kusten. Plocka upp lite färg och förundras över panoramautsikten över det omgivande havet, staden och kusten. Ta några bilder för att dela med dina vänner och familj hemma. Har möjlighet att köpa svala drycker från baren ombord. Segla vid kalkstenens utskjutning av Peñon de Ifach där båten kommer att stanna. Om du väljer alternativet med simstopp, njut av en extra timmes aktivitet och simma genom skolor med sliverfisk på denna fantastiska plats innan du går tillbaka till upphämtningsplatsen i hamnen i Calpe.

Från Albir eller Benidorm: Algar vattenfall dagstur

8. Från Albir eller Benidorm: Algar vattenfall dagstur

Algar-vattenfallen är en av de mest besökta naturattraktionerna på Costa Blanca. Resan börjar med upphämtning med luftkonditionerad buss från en av de fyra punkterna i Albir och Benidorm. När alla har stigit ombord är restiden till Algar ca 35-40 minuter. Vid ankomsten får du 3 timmars fri tid att utforska fallen och det omgivande området i din egen takt. Fallen ligger på flera nivåer med olika platser där man kan simma, ett dykområde och mjuka strömmar och pooler för dem som vill ha en liten paus från middagssolens hetta. Det krävs god fysisk förmåga eftersom du måste gå uppför en brant backe för att komma till vattenfallets entré och när du väl är inne har du trappor att klättra uppför vid sidan av vattenfallen, som leder till de andra områdena. Eftersom det är naturliga vattenfall kan stenarna vara ojämna och hala. Strandskor är att rekommendera och flip flops / sliders är inte lämpliga. Denna utflykt är inte lämplig för personer med gångsvårigheter. För dem som vill ta med en picknick finns det ett särskilt picknickområde som ligger utanför de stora vattenfallen. Det är inte tillåtet att ta med mat och dryck till vattenfallen. Det finns barer och restauranger i området som är prisvärda och rekommenderas. Utflykten kommer att åtföljas av en engelsktalande representant som kommer att bekräfta tider och mötesplatser på dagen. Återresan kommer att ske med avsläppning vid de ursprungliga mötesplatserna i omvänd ordning, med start i Benidorm och avslutning i Albir. Observera att vattenfallen kan vara mycket välbesökta under sommarmånaderna. Det kan finnas vissa tider på året då det inte är tillåtet att gå ner i vattnet vid fallen, om de lokala myndigheterna anser att det är osäkert att göra det. Utflykten kommer fortfarande att genomföras under dessa förhållanden om inte vattenfallen är stängda. Aktiviteternas varaktighet är endast en riktlinje och kan variera.

Benidorm: Kombibiljett till Terra Natura och Aqua Natura

9. Benidorm: Kombibiljett till Terra Natura och Aqua Natura

Njut av en hel dag med aktiviteter på land och vatten med en praktisk kombobiljett till 2 attraktioner i Benidorm. Upptäck en mängd fascinerande arter på Terra Natura Benidorm och upplev spänningen i vattenparken Aqua Natura Benidorm. På Terra Natura Benidorm väntar mer än 1 500 djur på dig: Elefanter, lejon, tigrar, noshörningar samt många andra arter av primater, reptiler, exotiska fåglar, stora växtätare, små däggdjur och husdjur. Utöver detta: Utställningen "Giftiga varelser", demonstration av rovfåglar, unika upplevelser som guidade besök eller samspel med djur, pedagogiska föredrag, barnverkstäder, lekplats för barn och flera äventyr, restauranger, affärer, ... En idealisk park för hela familjen, missa inte det! På Aqua Natura Benidorm väntar mer än 1 000 meter vattenrutschbanor av alla typer (för barn, vuxna och för hela familjen). Barnområden, temabassäng, pedagogisk demonstration av sjölejon, VIP-områden, upplevelsen "Mermaids and tritons School" för de små, solbäddsområden, underhållning, restauranger, butik med sommarartiklar, ... Allt detta i en idealisk vattenpark att besöka med barn. ¡Skoj för hela familjen!

Altea: Seglingskatamarankryssning med badstopp

10. Altea: Seglingskatamarankryssning med badstopp

Flykt undan de överfulla stränderna i Altea och åk på denna natursköna katamarankryssning. Kryssa längs den fantastiska kusten och jobba på din solbränna när du solar på båtens hängande nät. Under vägen kan du förundras över panoramautsikten runt omkring dig och beundra Altea från ett annat perspektiv. Du kommer att kunna njuta av det underbara landskapet längs kusten, med lite tid för ett uppfriskande bad nära en lugn vik. Efter äventyret återvänder katamaranen till Alteas hamn.

Lägg till datum

Saker att göra i
Benidorm

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Benidorm

Alla aktiviteter

43 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Benidorm

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Benidorm

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Benidorm?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Benidorm:

Vilka är de bästa dagsturerna från Benidorm?

De bästa dagsturerna från Benidorm:

Valencia

Benidorm: Fler aktiviteter och sevärdheter

Benidorm: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Benidorm

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 637 omdömen

bokningen med få din guide ger inte plats för placeringen eller måltiden men med stöd av en chatt var det ganska lätt att ändra på distans showen är fantastisk kostymerna dansarna musiken ... valutan för pengarna var inte lika i Frankrike En mycket trevlig kväll PS ljudanläggningen i orkestern före föreställningen och pausen är å andra sidan av väldigt mycket dålig kvalitet, det är synd

Upplevelsen har varit mycket glädjande och ännu mer för den lilla, allt finns där och framför allt måste man gå välutrustad med lätta kläder på grund av värmen och i alla fall hålla ungarna väl övervakade eftersom det är många nedfarter men annars mycket nöjd med upplevelsen och med de anställdas vänlighet.

Vi älskade det. Trevlig upplevelse. Tack till den vänliga och omtänksamma besättningen för att ha kommit ombord. Det lilla mousserande vinet under upptäckten, toppen, bra gjort...

Mycket häftig aktivitet, mycket trevlig besättning och en mycket trevlig upplevelse faktiskt. Rekommenderas till hundra procent.

Intressant show, lämplig för familjer med äldre barn. Du kan beställa mat och dryck.