Upplevelser i
Benidorm

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter


Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Benidorm

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Benidorm?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Benidorm:

Alla saker att se i Benidorm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Benidorm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Benidorm

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 678 omdömen

Stort värde för pengarna.

Modern buss hämtade oss 100 meter från vårt hotell, tillbringade ytterligare 20 minuter med att hämta ytterligare passagerare. Den korta bilresan till Guadalest var extremt smidig och vår guide påpekade anmärkningsvärda intressanta platser och kultur. Tillräcklig tid att utforska den bergiga fristaden och ett besök på dockmuseet är ett måste. Resan nedför till Algar -vattenfallen åtföljdes av en fascinerande kommentar av vår guide. Algar uppfyllde alla våra förväntningar och trevliga 2 timmar spenderades där. Det finns många restauranger, många med tillhörande pooler som du kan ta ett dopp och till mycket rimliga priser. 30 minuters resa tillbaka till vårt hotell var trevlig och vår förare Manuel förtjänade sitt tips. En mycket trevlig 6,5 timmar. Kommer definitivt att använda en annan resa med samma företag vid vårt nästa besök nästa år.

Trevlig park. Ganska stor. Som överallt är det ganska många köer, vanligtvis kan man ta sig igenom det på en halvtimme. Du behöver bara vänta 2 timmar på den där Python under dagen. Så du måste vara tidig eller vänta till slutet av dagen, då är det ofta 50 minuter. Observera, om du är mindre än 120 kan du knappt gå någonstans. Det är inte tillåtet att ta med en stor kylbox Vill du äta i parken, var uppmärksam på den spanska tiden. Vi ville ha lite bbq-kött eller hamburgare men de stängde vid 16-tiden och med smörgåsarna hade de bara de där korvarna för 6 euro som förmodligen har 100 års hållbarhet, riktig snabbmat. Så jag skulle ta fina mindre kylboxar eller bara god hälsosam mat uppdelad i påsar. Cola eller vatten är också 3,- så räkna ut dina besparingar om du åker med en grupp.

God dag ute men representanten var mer intresserad av att sälja museibiljetter på bussen snarare än att förklara andra saker som hur man tar sig upp till slottet och hur mycket det skulle kosta. Det var bra att förbeställa en måltidsaffär vid Algar Falls men vi fick inte mycket tid vid fallen - bussen gick tidigare än vi trodde och vi var tillbaka på vårt hotell i Benidorm strax före 15.30 - en extra timme eller halvtimme vid fallen skulle ha förbättrat dagen.

Guadelest är ett mycket trevligt ställe att se, fotografera och köpa souvenirer. Jag förstår att reseguiden vill sälja biljetter till museer, men vi är glada att du inte gjorde det, vilket är slöseri med din tid där. Vattenfallen rekommenderas definitivt inte för personer med rörelseproblem eller i dåligt skick

En rolig dag med många alternativa attraktioner för alla åldrar!