Upplevelser i

Benidorm

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Våra aktiviteter följer lokala hälsoriktlinjer så att du kan fokusera på att njuta av din upplevelse.

Alla saker att se i Benidorm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Benidorm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Benidorm

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 649 omdömen

Stort värde för pengarna.

Modern buss hämtade oss 100 meter från vårt hotell, tillbringade ytterligare 20 minuter med att hämta ytterligare passagerare. Den korta bilresan till Guadalest var extremt smidig och vår guide påpekade anmärkningsvärda intressanta platser och kultur. Tillräcklig tid att utforska den bergiga fristaden och ett besök på dockmuseet är ett måste. Resan nedför till Algar -vattenfallen åtföljdes av en fascinerande kommentar av vår guide. Algar uppfyllde alla våra förväntningar och trevliga 2 timmar spenderades där. Det finns många restauranger, många med tillhörande pooler som du kan ta ett dopp och till mycket rimliga priser. 30 minuters resa tillbaka till vårt hotell var trevlig och vår förare Manuel förtjänade sitt tips. En mycket trevlig 6,5 timmar. Kommer definitivt att använda en annan resa med samma företag vid vårt nästa besök nästa år.

God dag ute men representanten var mer intresserad av att sälja museibiljetter på bussen snarare än att förklara andra saker som hur man tar sig upp till slottet och hur mycket det skulle kosta. Det var bra att förbeställa en måltidsaffär vid Algar Falls men vi fick inte mycket tid vid fallen - bussen gick tidigare än vi trodde och vi var tillbaka på vårt hotell i Benidorm strax före 15.30 - en extra timme eller halvtimme vid fallen skulle ha förbättrat dagen.

Guadelest är ett mycket trevligt ställe att se, fotografera och köpa souvenirer. Jag förstår att reseguiden vill sälja biljetter till museer, men vi är glada att du inte gjorde det, vilket är slöseri med din tid där. Vattenfallen rekommenderas definitivt inte för personer med rörelseproblem eller i dåligt skick

Hade en fantastisk dag, sjölejon och delfinshow var fantastiska och bilderna med dem var fantastiska. Definitivt värt en resa.

Tyckte djurparken var trevlig, fågel showen var världsklass och kan rekommenderas.