Saker att göra i
Belle Mare

Våra mest rekommenderade saker att göra i Belle Mare

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Börja på en heldagstur från Tamarin Bay och färdas med motorbåt när du letar efter delfiner i deras naturliga livsmiljö. Stanna för lunch, gå snorkling och njut av en heldag Gå till mötesplatsen och checka in för ditt heldags utomhusäventyr. Hoppa sedan ombord på en motorbåt och sätt ut till sjöss. Njut av underbar utsikt över det azurblå havsvattnet när du tar dig till Île aux Benitiers, där du kommer att stanna för att njuta av en BBQ picknick lunch. När du reser, håll ett öga på delfinerna som är infödda i dessa vatten och dra nytta av snorkelutrustningen ombord för att upptäcka undervattensvärlden.

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Utforska Mauritius sydkust och västra inland på en privat dagstur med upphämtning från hela ön. Bli imponerad av den vulkaniska kratern trou aux cerfs, beundra den imponerande skönheten Grand Bassin Hindu Temple, se fantastiska bergslandskap, lyssna på kaskaderande vattenfall och den rika flora och fauna som gör denna ö till ett tropiskt paradis. Ditt äventyr börjar på ditt hotell där du kommer att hämtas och sedan tas till staden Curepipe och Floreal, båda kända för sin koloniala franska arkitektur. Efteråt kör du till toppen av Trou aux Cerfs-kratern för att se en utdöd vulkan som nu är bevuxen med naturen som har återvunnit den en gång utdöda vulkanen. Fördjupa dig i skönheten i inhemska växtarter, höga gröna tallar och bli fängslad av panoramautsikten 360-graders utsikt över staden Curepipe och de majestätiska bergskedjorna. . Gå sedan till Lord Shiva, Grand Bassin Hindu Temple som är omgiven av kratersjön Ganga Talao. Här har du chansen att lära dig om hinduisk kultur och traditioner och hur de kvarstår i det moderna Mauritius-samhället. Från templet kör sedan till Black River Gorges National Park och Alexandra Waterfall för att beundra de hisnande panoramabilderna över öns södra landskap och berg. För att avsluta ditt äventyr med ett sista stopp vid La Valley des Couleurs i Chamouny, där det 23 färgade jordundret väntar, kompletterat med en rad lokala aktiviteter. Din resa avslutas med en naturskön bilresa tillbaka till ditt hotell och lämnar dig med omhuldade minnen från en förtrollande dag i Mauritius.

Mauritius: Dagsutflykt i norr med hotelltransfer

Mauritius: Dagsutflykt i norr med hotelltransfer

Besök de största attraktionerna i Mauritius med din egen privata rundtur. Kolla in en av de äldsta kyrkorna i landet, se 650 arter av växter i den botaniska trädgården och besök en mogen svart tefabrik. Handla souvenirer vid Caudan Waterfront och avsluta vid Fort Adelaide. Börja med ett besök i Notre Dame Auxiliatrice-kyrkan, även känd som den "röda takkyrkan" vid Cap Malheureux. Efter detta, gå till den botaniska trädgården i Pamplemousses för att upptäcka mer än 650 tropiska och inhemska växter, inklusive Baobabs, Giant Water Lilies, en kryddträdgård och mer. Nästa gå vidare till Fort Adelaide. Fortsätt sedan till Ripe Black Tea-fabriken där du kommer att lära dig om historien om mogen svart teproduktion som förbereds och presenteras med kinesisk savoir faire, vilket gör att teets hybrid mauritisk-kinesiska natur inte kan. Smaka på de olika typerna av lokalt producerat te. Efteråt reser du till huvudstaden, Port Louis, för att besöka Caudan Waterfront, som är ett shopping- och fritidsnav som ligger vid vattnet. Handla souvenirer på hantverksmarknaden. Besök sedan den centrala marknaden för att kolla in utställningen av textilier, kryddor och frukt till försäljning. Strosa på gatorna och passera förbi de anglikanska och katolska katedralerna, moskén, Chinatown, Högsta domstolen och Natural History Museum. Slutligen, besök La Citadelle, även kallad Fort Adelaide, som ligger på 240 fot (73 meter) över havet. Titta på staden och återvänd sedan till ditt hotell.

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Denna tjänst består av upphämtning och avlämning av en kund från hotell till flygplats eller från flygplats till hotell. Vid ankomst ska kunden tillhandahålla alla detaljer om passagerarna, flyginformation, antal bagage, kunder / passagerares namn, kontaktnummer för minst 1 resenär (WhatsApp) och viktigast av allt din avlämningsplats / hotellets namn. Vid avresa bör samma sak tillhandahållas av passagerarna inklusive bostad / hotellrumsnummer. För en avgång ska upphämtning ske minst 4 timmar före flygets start. För en ankomst bör kunden se till att rätt information tillhandahålls. Vid ombokning eller avbokning av flyg bör resenärer se till att kommunicera eventuella ändringar så snart som möjligt för att undvika missförstånd. En flygtransfer varar minst 75 minuter. inom denna tid kommer klienten att nå sin destination från vilken del av ön som helst.

Mauritius: East Belle Mare dykningstur

Mauritius: East Belle Mare dykningstur

Äventyret börjar med en säkerhetsgenomgång och en introduktion till dykning. Under direkt överinseende av en PADI-proffs lär du dig hur man dyker, utrustas med den nödvändiga utrustningen och övar dina nya färdigheter på grunt vatten. När du känner dig säker följer du din guide på ett övervakat dyk i öppet vatten för att utforska Mauritius undervattensvärld. Under resan kan du upptäcka underverken på Mauritius östkust, som har några av de bästa dykplatserna i området. Simma i kristallklart vatten, beundra de många spännande undervattenslandskapen, se tropiskt marint liv och färgglada korallrev och besök fascinerande skeppsvrak.

Från Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs Speedboat-tur med lunch

Från Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs Speedboat-tur med lunch

Resan i motorbåt från Trou d'eau Douce, "Four A Chaux" till vattenfallet , Grand River South East som är den längsta floden i Mauritius som slutar sitt lopp i ett vattenfall. Magnifik utsikt över havet samt mycket gröna berg på båda sidor av floden som leder till vattenfallet. Sedan släpper vi av dig på öns strand; Simma och njut i din egen takt innan du kopplar av på den härliga sandstranden på Ile aux Cerfs. Senare kommer motorbåten igen för att överföra dig till ön i närheten som heter Ilot Mangenie där bbq-lunch serveras. Om tid finns kommer båten att släppa av dig igen på Ile aux Cerfs eller om du föredrar att koppla av efter lunch, då kommer motorbåten att köra dig tillbaka till Trou d'eau Douce. Massor av känslor. Massor av akvamarina vibbar. Uppskatta havsvattnets olika färger, njut av utsikten, lunchen och resan.

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Beundra några av de bästa platserna i Indiska oceanens pärla på en helikopterflygning över Mauritius, med hotelltransfer inkluderad. Efter att ha lyft från basen i Triolet flyger du över den livliga huvudstaden Port Louis, som är hem för administrativa byggnader och den enda hamnen för internationell handel. Därefter beger du dig till Tamarin, där du kan få en skymt av delfiner om du har tur. Längre bort väntar ön Bénitiers med sin ovanliga geografi. När helikoptern rör sig mot sydvästra delen av ön kan du se det majestätiska berget Le Morne. Bevittna den optiska illusionen från vattenfallen under vattnet, följt av ett kalejdoskop av färger när du flyger över Chamarel och dess stupande raviner och frodiga gröna skogar som är hem för sju till synes oändliga vattenfall, som erbjuder hisnande vyer från himlen. Passera bergen Pouce och Pieter Both, som uppskattas av vandrare och naturälskare, och avsluta din flygresa över Mauritius.

Mauritius: Halvdag med delfinskådning

Mauritius: Halvdag med delfinskådning

Halvdag Simma med delfiner är en otroligt rörande upplevelse där du kommer i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara marina djur. Upphämtningen från ditt hotell sker mellan kl. 06.00 eller 07.00 beroende på hotellets läge. Du kommer att gå ombord på en snabb båt som tar dig på denna vackra resa för att träffa ditt favorit havsdjur, delfinerna. Gör er bekväma, ta på er flytvästarna och gör er redo för en spännande båttur. Skepparna kommer att berätta allt du behöver veta om hur dagen kommer att utvecklas. De berättar också gärna om delfinerna, riktlinjer för hållbar delfinsafari, säkerhetsåtgärder på båten och procedurerna för att simma med delfiner. Simma med delfinerna: Västkusten är särskilt känd för val- och delfinsafari. Som en del av detta paket kommer du att göra mer än att bara titta på dem, du kommer att få simma bland de vänliga delfinerna. Att simma med delfiner är en otroligt rörande upplevelse som kommer att föra dig i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara djur. Dyk ner i dessa marina däggdjurs märkliga värld och möt delfinerna ansikte mot ansikte. Till skillnad från många andra delfinanläggningar som begränsar en simtur med delfiner till pooler eller grunda vatten, kommer du att ha den unika möjligheten att komma in i delfinernas naturliga miljö och njuta av ett möte med delfiner i det öppna havet i 2 timmar . Vid 11-tiden återvänder ni till ert hotell.

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Upptäck Mauritius: Delfinskådning, snorkling, BBQ-lunch

Upptäck Mauritius: Delfinskådning, snorkling, BBQ-lunch

Upplev det ultimata äventyret med vår delfinsafari och snorkling! Följ med på en rolig och spännande dag när vi tar dig med på en hisnande resa till Crystal Rock och Ile Aux Benitier. När du går ombord på vår lyxiga katamaran kommer du att hälsas välkommen av vår vänliga besättning som tar hand om alla dina behov. Gör dig redo att bevittna delfinernas majestät i deras naturliga livsmiljö och snorkla i Mauritius kristallklara vatten. Efter en spännande morgon tar vi en paus och njuter av en utsökt BBQ-lunch, komplett med uppfriskande drycker. Koppla av och njut av solen på däck eller simma i det turkosa vattnet medan vi seglar mot den vackra Ile Aux Benitier. I vårt erbjudande ingår också transfer för två personer, så att du inte behöver oroa dig för transporten. Oavsett om du är med din familj, dina vänner eller någon annan är det här erbjudandet det perfekta sättet att skapa oförglömliga minnen. Boka ditt Dolphin Watch and Snorkeling-erbjudande idag och upplev det bästa av Mauritius! Kategori: Äventyr | Familj | Natur | Vatten Aktivitet: Båt | Katamaran | Delfin | Ö | Resa med lokalbefolkningen | Tropisk BBQ Värd är "Holidays R Us Ltd" Mötesplats "Kundens plats" Varaktighet 8 timmar Drycker ingår Lunch ingår Leverantören bekräftar bokningen inom 24 timmar 2 personer per resa Kontrollera tillgängliga starttider Vad du kan förvänta dig HÖJDPUNKTER Delfinskådning: Se hur vackra delfinerna är när de simmar och leker i sin naturliga miljö. Snorkling: Fördjupa dig i Mauritius kristallklara vatten och upptäck det livfulla marina livet. Kristallklippan: Besök den berömda Crystal Rock, en unik geologisk formation som reser sig ur havet, och ta fantastiska bilder. Ile Aux Benitier: Utforska den pittoreska ön Ile Aux Benitier, känd för sina vita sandstränder och turkosa lagun. BBQ-lunch: Njut av en utsökt BBQ-lunch med uppfriskande drycker medan du njuter av solen på däck. Transfer i två riktningar: I vårt erbjudande ingår transfer för två personer, så att du inte behöver oroa dig för transporten. Sammantaget erbjuder vi en spännande blandning av äventyr, avkoppling och naturlig skönhet, vilket gör det till det perfekta sättet att uppleva höjdpunkterna i Mauritius. INKLUDERAT Paket för 2 personer; Tvåvägstransfer för två personer i ett familjefordon; Grillad lunch; Drycker Upphämtning och avlämning Vad du behöver veta innan du åker VAD DU SKA TA MED DIG: Handduk för stranden; Solskyddsmedel; Kamera; Drybag. HÄMTNING: Vi uppmanar dig att vara redo i tid och vänta i receptionen / lobbyn. YTTERLIGARE PERSONER: Ytterligare personer kostar 70 euro per person. VÄNLIGT MEDDELANDE Vi tar inget ansvar för förlust eller skada på din egendom under resan. Avbokningsregler Resan kan avbokas kostnadsfritt fram till 3 dag(ar) före. Ingår i priset Upphämtning Lunch (grillad) Drycker Utrustning: "Snorkelutrustning."

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Belle Mare

Att göra i Belle Mare

Städer i Mauritius

Belle Mare: Fler aktiviteter och sevärdheter

Belle Mare: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Belle Mare

Samlat omdöme

5
(1 recensioner)