Upplevelser i
Belfast

Kulturella sevärdheter, konserter och gatukonst är bara en försmak på vad som väntar i Nordirlands huvudstad.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Planera ditt besök

 • Hur länge ska jag stanna?

  På en fyradagarstur hinner du besöka alla Belfasts främsta sevärdheter i lugn och ro, och få en känsla för stadens rytm. Lägg till ett par dagar extra om du tänkt göra dagsutflykter till platser utanför Belfast, såsom Carrickfergus Castle och Giant's Causeway.

 • Ta sig runt

  "Det är lätt att ta sig runt i centrala Belfast, och de främsta sevärdheterna ligger på promenadavstånd från varandra. Bussarna kallas Metro och går kl. 06.00-23.00, med Donegall Square som knytpunkt. Taxi är också ett alternativ, om du skulle missa sista bussen och inte vill gå till fots.
  Till Carrickfergus tar det 30 minuter med bil, och lika lång tid tar tågen som avgår från Belfasts centralstation en gång i halvtimmen."

 • Var ska jag bo i Belfast?

  Bo i centrala Belfast, till exempel i Cathedral Quarter som myllrar av konst, restauranger, pubar och nattliv. Queen's Quarter har dessutom en trevlig kafé- och shoppingkultur.

Praktisk information

 • Språk
  Engelska, irisk gäliska och Ulsterskotska
 • Valuta
  Brittiska pund (GBP)
 • Tidszon
  UTC (+00:00)
 • Landskod
  +44
 • Bäst tid att åka
  Högsäsongen varar från maj till september. Då är vädret varmt och marknader, karnevaler och annat är i full gång. Kom i början eller slutet av säsongen om du vill ha sommarväder men undvika trängsel.

Alla saker att se i Belfast

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Belfast? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Belfast

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 13 110 omdömen

Det här är en av de bästa turerna jag någonsin varit på - till stor del i vår reseguide. Jag är inte säker på om du kan begära en guide, men Leo är en absolut rikedom av kunskap och en så trevlig kille! Det var en fröjd att lära av honom. Landskapet i Nordirland är fantastiskt och Giant's Causeway är en av de coolaste platserna jag någonsin sett. Skulle starkt rekommendera!

Busschauffören och reseguiden var mycket kunniga om allt vi stötte på och var alltid ute efter att svara på frågor. Närmare bestämt erbjöd sig en reseguide vid namn Natalia att spela lite musik från våra länder och jag var mycket tacksam för det. Jag har varit på andra turnéer med den här organisationen och det var något som verkligen fastnade för mig. det var bra!!

Absolut rekommenderad utflykt. Allt organiserat till perfektion. Den mycket kunniga guiden Paul; han berättade många verkligt överraskande anekdoter.

Vacker utflykt ... Platserna är mycket vackra i naturen, och guiden har gjort platsens historia och kultur fascinerande

Lindsay was an amazing guide that told us many facts about the Northern Irish history and with a good sense of humor.