Saker att göra i
Bel Ombre

Våra mest rekommenderade saker att göra i Bel Ombre

Mauritius: Buggytur i naturreservatet Bel Ombre

Mauritius: Buggytur i naturreservatet Bel Ombre

Upptäck skönheten i Bel Ombres naturreservat på en spännande två timmars buggytur som lovar att tillfredsställa din äventyrslust. Vår tur Discovery Trail erbjuder en omfattande utforskning av reservatets pittoreska vyer och dolda pärlor. Zooma genom natursköna stigar och förundras över den fantastiska naturliga skönheten hos den fauna och flora som omger dig, medan våra expertguider ger fascinerande insikter i reservatets unika ekosystem och djurliv. Våra bekväma, säkra och snabba buggies garanterar en rolig och spännande upplevelse för soloäventyrare eller grupper av vänner och familj. Missa inte den här oförglömliga upplevelsen i Frédérica's hisnande naturreservat och djurliv. Boka nu och gör dig redo att upptäcka det bästa av detta fantastiska resmål med stil.

Naturreservatet Bel Ombre: Fyrhjulingstur

Naturreservatet Bel Ombre: Fyrhjulingstur

Bel Ombre naturreservat ligger inbäddat i frodig vegetation och är det bästa stället att återknyta kontakten med naturen och njuta av det bästa fyrhjulingsäventyret i Mauritius. Ge dig ut på en fantastisk äventyrsresa som tar dig bortom allfarvägarna för att upptäcka en av de mest oförstörda platserna på ön. På helt otämjda stigar kan du njuta av en skumpig åktur genom en orörd miljö, samtidigt som du upptäcker endemiska arter av växter och djur. Du kommer att stöta på fladdermöss, skogsapor, flockar av rosa duvor, vildsvin och/eller kanske en hjord av Javahjortar som strövar fritt omkring. Du kommer att få en oförglömlig resa längs robusta, trädkantade stigar som slingrar sig genom reservatet för att nå Cascade Frédérica eller Cascade l'Exemple. Fördjupa dig i grönskan som aldrig förr och njut av en intensiv utforskning. Du kommer att trollbindas av de hisnande panoramabilderna, med stopp för att titta på moder naturs skönhet. Du kan också simma vid vattenfallen beroende på väderförhållandena. Att köra genom sockerrörsfält med bergskedjor på ena sidan och kustlinjen på den andra är det perfekta sättet att varva ner och ha lite kul, oavsett om det är vardag eller helg. Vi behöver inte nämna att du kommer att åtföljas av de mest artiga och kunniga guiderna som kommer att leda vägen. Du kommer att kunna fråga dem mer om de olika stoppen och avslöja hemligheterna i det underbara ekosystemet i Bel Ombre. De kommer också att berätta mer om fauna och flora som du säkert kommer att stöta på under din åktur.

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Denna tjänst består av upphämtning och avlämning av en kund från hotell till flygplats eller från flygplats till hotell. Vid ankomst ska kunden tillhandahålla alla detaljer om passagerarna, flyginformation, antal bagage, kunder / passagerares namn, kontaktnummer för minst 1 resenär (WhatsApp) och viktigast av allt din avlämningsplats / hotellets namn. Vid avresa bör samma sak tillhandahållas av passagerarna inklusive bostad / hotellrumsnummer. För en avgång ska upphämtning ske minst 4 timmar före flygets start. För en ankomst bör kunden se till att rätt information tillhandahålls. Vid ombokning eller avbokning av flyg bör resenärer se till att kommunicera eventuella ändringar så snart som möjligt för att undvika missförstånd. En flygtransfer varar minst 75 minuter. inom denna tid kommer klienten att nå sin destination från vilken del av ön som helst.

Mauritius: äventyr med 4x4-safari i naturreservatet Bel Ombre

Mauritius: äventyr med 4x4-safari i naturreservatet Bel Ombre

Besök Bel Ombre Nature Reserve i Bel Ombre, Mauritius, och gå på en safari medan du njuter av din ösemester. Upptäck den otroliga biologiska mångfalden i denna 1 300 hektar stora park från baksidan av ett 4x4 safarifordon på en guidad tur. Möt din guide och hoppa in i ett fyrhjulsdrivet fordon för att börja ditt safariäventyr. Kör genom parken och njut av den naturliga skönheten i det orörda reservatet inbäddat mellan Indiska oceanen på ena sidan och bergen på den andra. Parkens läge och utbud av ekosystem ger en mångsidig livsmiljö för ett antal sällsynta växter och fåglar. Mitt i naturens rikedom hittar du också rester från regionens historia av mänsklig bosättning, som sträcker sig över nästan 3 århundraden. Lämna din Mauritiska safaritur med en djupare förståelse för öns naturliga skönhet och en uppskattning av parkens bevarandeinsatser.

Wild South West Private Tour med upphämtning

Wild South West Private Tour med upphämtning

Du kommer att bege dig till Trou Aux Cerfs, som är en krater omgiven av ett stort område med frodig skog bestående av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Definitivt är en av de viktigaste höjdpunkterna 360-gradersutsikten över staden Curepipe och bergskedjan. Fortsätt till en lokal verkstad för modellering av flottan, som är känd för att designa historiska, handgjorda fartygsmodeller. Bläddra i museets samling, titta på när en hantverkare snickrar ett nytt projekt eller köp din egen souvenir för att få ett originellt reseminne. Efteråt kan du bege dig till Mare Aux Vacoas reservoar som har äran att vara den största reservoaren på ön och som samtidigt är ett ganska populärt stopp för turister som besöker södra delen av ön. Härifrån reser du till Grand Bassin, en helig sjö som ligger inbäddad runt en vulkankrater, förskönad med ett hinduiskt tempel där en berömd staty av Shiva står. Sedan är det dags att besöka Black River för en oförglömlig panoramautsikt, där du också kan få en glimt av Black River Gorge. Körningen fortsätter till Chamarel Village för att beundra det 90 meter höga Chamarel-vattenfallet och den märkliga 7-färgade jorden, ett naturfenomen som orsakas när basaltisk lava omvandlar lermineralen till livfulla nyanser av rött, brunt, violett, grönt, blått, lila och gult.

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Beundra några av de bästa platserna i Indiska oceanens pärla på en helikopterflygning över Mauritius, med hotelltransfer inkluderad. Efter att ha lyft från basen i Triolet flyger du över den livliga huvudstaden Port Louis, som är hem för administrativa byggnader och den enda hamnen för internationell handel. Därefter beger du dig till Tamarin, där du kan få en skymt av delfiner om du har tur. Längre bort väntar ön Bénitiers med sin ovanliga geografi. När helikoptern rör sig mot sydvästra delen av ön kan du se det majestätiska berget Le Morne. Bevittna den optiska illusionen från vattenfallen under vattnet, följt av ett kalejdoskop av färger när du flyger över Chamarel och dess stupande raviner och frodiga gröna skogar som är hem för sju till synes oändliga vattenfall, som erbjuder hisnande vyer från himlen. Passera bergen Pouce och Pieter Both, som uppskattas av vandrare och naturälskare, och avsluta din flygresa över Mauritius.

Chamarel: Privat guidad dagstur i sydvästra Mauritius

Chamarel: Privat guidad dagstur i sydvästra Mauritius

Utforska den surrealistiska skönheten och den livliga kulturen i sydvästra Mauritius, inklusive en vulkanisk krater, romdestilleri och hindutempel, medan din privata lokala guide beskriver öns fascinerande historia och ekonomiska utveckling. Börja din dag med att besöka toppen av den spektakulära Trou aux Cerfs-kratern, där du sedan kan njuta av hisnande utsikt över ön nedan, liksom det närliggande berget Rempart. Fortsätt vidare till en lokal marinmodelleringsverkstad, känd för att designa historiska, handgjorda fartygsmodeller. Bläddra i museets samling, se när en hantverkare snider ett nytt projekt eller köp din egen souvenir för en original reseminne. Härifrån reser du till teplantagen där du kan se arbetarna plocka bladen Härifrån, Grand Bassin, en helig sjö som ligger runt en vulkankrater, utsmyckad med ett hinduiskt tempel där en berömd staty av Shiva bor. Då är det dags att besöka Black River för en oförglömlig panoramautsikt, där du också kan få en glimt av Black River Gorge. Ta en paus på La Rhumerie de Chamarel och lär dig om den lokala processen för destillering och kurering av mauritisk rom - och smaka på slutprodukten. Avsluta din dag genom att besöka de pittoreska Chamarel-vattenfallen och den surrealistiska geologiska formationen Seven Colored Earth, känd för sin mångfärgade vulkaniska sten.

Mauritius: Halvdag med delfinskådning

Mauritius: Halvdag med delfinskådning

Halvdag Simma med delfiner är en otroligt rörande upplevelse där du kommer i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara marina djur. Upphämtningen från ditt hotell sker mellan kl. 06.00 eller 07.00 beroende på hotellets läge. Du kommer att gå ombord på en snabb båt som tar dig på denna vackra resa för att träffa ditt favorit havsdjur, delfinerna. Gör er bekväma, ta på er flytvästarna och gör er redo för en spännande båttur. Skepparna kommer att berätta allt du behöver veta om hur dagen kommer att utvecklas. De berättar också gärna om delfinerna, riktlinjer för hållbar delfinsafari, säkerhetsåtgärder på båten och procedurerna för att simma med delfiner. Simma med delfinerna: Västkusten är särskilt känd för val- och delfinsafari. Som en del av detta paket kommer du att göra mer än att bara titta på dem, du kommer att få simma bland de vänliga delfinerna. Att simma med delfiner är en otroligt rörande upplevelse som kommer att föra dig i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara djur. Dyk ner i dessa marina däggdjurs märkliga värld och möt delfinerna ansikte mot ansikte. Till skillnad från många andra delfinanläggningar som begränsar en simtur med delfiner till pooler eller grunda vatten, kommer du att ha den unika möjligheten att komma in i delfinernas naturliga miljö och njuta av ett möte med delfiner i det öppna havet i 2 timmar . Vid 11-tiden återvänder ni till ert hotell.

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Île aux Bénitiers: Simma med delfiner och BBQ-lunch

Île aux Bénitiers: Simma med delfiner och BBQ-lunch

Börja din utflykt med en bekväm upphämtning från ditt hotell klockan 06:00 eller 07:00, beroende på var på ön du befinner dig. Sedan är det dags för dig att bege dig ut på ett äventyr för att möta de fantastiska delfinerna i deras naturliga miljö. Beundra delfinerna som simmar omkring motorbåten, och passa på att göra dem sällskap när du hoppar i vattnet för ett uppfriskande dopp. Efteråt kommer du att få tillbringa lite tid med att snorkla längs ett korallrev med de vackra och färgsprakande tropiska fiskarna. Din utflykt fortsätter sedan med ett besök till Benitiers Island, där du kan njuta av en BBQ-måltid. Chauffören kommer sedan att ta dig tillbaka säkert till ditt hotell efter utflykten.

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Bel Ombre

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Bel Ombre?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Bel Ombre:

Sevärdheterna i Bel Ombre du inte bör missa

Toppattraktioner i Bel Ombre

Saker att göra i Bel Ombre

Städer i Mauritius

Bel Ombre: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bel Ombre: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bel Ombre

Samlat omdöme

4.6
(199 recensioner)

En oförglömlig upplevelse! Strax efter några meters navigering såg vi 2 delfiner och 3 valar! Sedan seglade vi i öppet hav och såg många delfiner och den som ville kunde dyka ner i vattnet och beundra de underbara varelserna, allt i absolut säkerhet. Delfinerna kommer inte emot dig, så du måste simma fort för att hänga med dem, jag föreslår att du tar med det nödvändiga (mask och tub) eftersom båten inte hade många att låna ut, för de som har rekommenderar jag också att ta med fenor (i negativt fall på båten har några tillgängliga). Till lunch gladde de oss med en grillfest på stranden. Upplevelse rekommenderas starkt!

Hade en fantastisk dag på båten med Jerome och Miguel. Vi hade också en smidig transport från hotellet till mötesplatsen i Nitesh. Jag läste tidigare kommentarer innan jag tog turen och var nervös för om vi skulle störa delfinerna. Men jag tror att de tycker om att göra folk lura. De gjorde cirklar och kommer upp igen och upprepar. Om de ville lämna kunde de bara fortsätta simma framåt. Men de kom också tillbaka vilket överraskade mig på ett bra sätt... Jag rekommenderar starkt denna turné 😃

Vi hämtades på hotellet i tid. Tyvärr var vädret väldigt dåligt (kraftigt regn) och vi fick veta att vi inte skulle vara ute särskilt länge idag. Vi såg direkt en hel del delfiner och bara 1/3 av personerna i båten hoppade i vattnet. Efter en timme körde vi till revet och snorklade där i 30 minuter. Efteråt körde vi tillbaka. Tyvärr tog det bara 2 timmar, men det var ändå väldigt trevligt och absolut värt det 🥰

Underbar upplevelse gjort tillsammans med min 6-årige son. De gav flytvästen, fenor och masker! Delfiner upptäckta! Vacker snorkling framför Morne! Benitiers Island har en fin strand men inget speciellt. den perfekta lunchen!

Alla var mycket vänliga och vi njöt verkligen av dagen.