Bay of Palma: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

1. Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Följ med på en båtutflykt på en modern segelkatamaran genom den vackra Palma-bukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten och ta dig tid att simma och snorkla. Utflykten utgår från Arenal Nautical Club och går mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm i den avslappnade atmosfären under hela utflykten. Ankra på en vacker plats och njut av 90 minuter för att simma eller sola. Du kan också snorkla med den utrustning som tillhandahålls.  Om du väljer att njuta av en nylagad grillmat med pastasallad och lokalt bröd ombord. Du får också en drink med vatten, öl eller sangria att dricka medan du njuter av maten.

Palma de Mallorca: Båttur i solnedgången med DJ och dansgolv

2. Palma de Mallorca: Båttur i solnedgången med DJ och dansgolv

Ge dig ut på denna solnedgångskryssning i Palma Bay. Njut av en resa som inkluderar ett dansgolv, live-DJ och 1 kall dryck per person. Träffa andra människor medan du dansar och sjunger i den gyllene timmen. Börja i hjärtat av Palma på strandpromenaden. Titta på utsikten över Palmas hamn med bergskedjan Tramuntana i bakgrunden innan du hoppar ombord på båten. Segla runt viken medan DJ:n spelar optimistiska sommarlåtar som får dig att dansa. Under kvällen har du tillgång till båtens bar, där två drinkar ingår i priset.  Fånga minnen och foton med den fantastiska Medelhavssolnedgången bakom dig i denna unika atmosfär. Återvänd till hamnen efter en trevlig kväll.

El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

3. El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

Utforska den vackra Palmabukten på en båttur. Slappna av på ett modernt fartyg som är utrustat med simmatta, flytsaker, ett högkvalitativt ljudsystem och barservice. Ta härliga pauser för att bada i naturreservatets kristallklara vatten. Utforska undervattensvärlden med hjälp av den snorklingsutrustning som tillhandahålls. Beundra utsikten över Mallorcas södra kustlinje. Se Palmas stadsbild i fjärran och de många stränderna längs kusten, inklusive Cala Vella.

Palma Bay: Parasailing-upplevelse

4. Palma Bay: Parasailing-upplevelse

Flyg över Palmabukten under ett parasailingäventyr. Svinga dig upp till 50 meter upp i luften ovanför vattnet, dragen av en kraftfull motorbåt. Välj mellan flera starttider under dagen. Starta turen vid kajen. Gå ombord på en motorbåt och ge dig ut i bukten. När det är din tur utrustar du dig med en flytväst och all nödvändig säkerhetsutrustning och går ut på båtens sjösättningsplattform. Känn adrenalinet när du svävar högt upp i luften, upp till 50 meter över vattnet. Från toppen kan du beundra den spektakulära utsikten över kusten och över bukten. Upplev sevärdheterna från ett spännande fågelperspektiv. Efter en 10 minuter lång flygning återvänder du tillbaka till båten full av endorfiner och otroliga minnen. Du kan välja att ta turen på dagen eller vid solnedgången. Till sist återvänder du till kajen.

Mallorca: Palma Beach Jet Ski Utflykt

5. Mallorca: Palma Beach Jet Ski Utflykt

Bege dig ut på en härlig utflykt med jetski och upplev den här maskinens kraft. Känn spänningen och låt adrenalinet pumpa när du hoppar på de svallande vågorna. Ingen kan bli förvånad av att denna roliga vattensport har blivit så trendig. Det här blir tveklöst ett av dina bästa minnen från din resa. Vårt äventyr med jetski erbjuder dig en unik och underhållande upplevelse, som passar för folk i alla åldrar och med alla nivåer av vana. Vi har ett kul jetski-äventyr för dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare. Turen passar för dina behov och du kommer att vilja testa på den igen.

Palma de Mallorca: Båtparty på dagtid med live DJ

6. Palma de Mallorca: Båtparty på dagtid med live DJ

Få ut det mesta av din vistelse i Palma, genom att utforska kusten på en partybåt med buffé, med allt du kan äta. Samlas vid Barca Samba för att gå ombord på fartyget och njut sedan av den magnifika utsikten över Palmabukten. Ät, drick och festa medan båten korsar hamnen. Efter en timme släpps ankaret och du kan hoppa i det svala vattnet och njuta av den vackra omgivningen tillsammans med dina nya vänner ombord. Njut av en överdådig lunchbuffé ombord. 1 drinkar (öl, sangria eller läsk) ingår i aktiviteten. Fler alternativ kan köpas direkt ombord. Om du inte gillar att titta på sport eller TV så ser båtens DJ till att du kan dansa hela eftermiddagen lång. Efter fyra timmar är det dags att återvända till hamnen. Självklart varar festen hela vägen fram till bryggan.

Mallorca: Middag eller solnedgång: Segling med snacks och öppen bar

7. Mallorca: Middag eller solnedgång: Segling med snacks och öppen bar

Skutta genom Mallorcas turkosa vatten när du seglar i den vackra Palmabukten. Välj ett privat eller icke-privat alternativ. Du har friheten att välja en tur vid middagstid eller solnedgång. Snacka på utsökt fingermat medan du smuttar på vin, öl och läskedrycker. Ta minnesvärda foton tillsammans med en vänlig besättning. Beslut om du vill kryssa vid middagstid eller solnedgång. Välj att boka hela båten för en privat tur eller per person för en öppen tur. Möt din guide vid ingången till småbåtshamnen. Gå in i marinan och gå ombord på ditt fartyg. Gå ut till havs i Marina Palma och kryssa längs Mallorcas strandpromenad. Blicka på kustens skönhet när du kryssar till havs. Se hur din glada besättning pekar ut landmärken och svarar på frågor. Sänk ner badplattformen och ta ett dopp i Medelhavets varma vatten. Njut av obegränsat med vin, öl och läskedrycker samtidigt som du äter läcker skinka, oliver och ost. Se solen gå ner medan du tar foton eller svalka dig med en avkopplande havsbris om du väljer middagsturen. Avsluta din segeltur i Palmabukten när du återvänder till hamnen där du startade.

Från Palma: Lyxig katamarantur med tapas och bad

8. Från Palma: Lyxig katamarantur med tapas och bad

Vi välkomnar dig ombord på vår katamaran och visar dig Mallorcas kust långt bort från liv och rörelse. Exklusivt och i en privat miljö eller med högst 12 personer ombord. Segla med oss längs Mallorcas kust och upptäck ön från ett annat perspektiv efter det färgglada liv och rörelse i vackra Palma. Vi ankrar i en av de vackra vikarna med turkost och blått vatten där du kan njuta av det svala Medelhavsvattnet medan du simmar, snorklar, använder stand-up paddle boards eller bara ligger i solen, halvskuggan under solsegel och kopplar av ombord med en sval dryck i handen och läckra tapas. I resan ingår en välkomstdrink och hemlagade tapas att dela på, som serveras ombord. Du kan köpa ytterligare drycker som vin, läskedrycker, cocktails, longdrinks, cava eller champagne mot en extra kostnad. Om det finns några andra önskemål för ett speciellt tillfälle, låt oss bara veta. När alla är ombord: lämna hamnen och... hissa seglen! Förresten... ibland kan vi behöva lägga till den arabiska vinden.

Palma Bay: 1 timmes äventyr med motorbåt

9. Palma Bay: 1 timmes äventyr med motorbåt

I full fart med oändliga svängar, hopp och raksträckor. Denna adrenalinfyllda vattenaktivitet är den perfekta kombinationen av båtliv och fart. Han deltar i denna expedition och upptäcker hemligheterna kring Mallorcas kuster. Gå ombord på vår Life & Sea Speed Boat och njut av upplevelsen att korsa Palmabukten och snorkla i vackra grottor. Den här aktiviteten är gjord för äventyrsälskare.

Can Pastilla: segelbåtstur med snorkling, tapas och drycker

10. Can Pastilla: segelbåtstur med snorkling, tapas och drycker

Utforska skönheten i Mallorcas karga kustlinje på denna segelbåt med egen kapten genom Palmabukten. Slappna av med lite cava och tapas, eller snorkla eller simma om du vill; valet är ditt. Möt din kapten i hamnen i San Antonio, hoppa ombord, slappna av och njut av färden. Kryssa förbi klippformationer, stanna vid vackra vikar och njut av utsikten. Plaska sedan ner i det klara vattnet för att simma, snorkla eller paddla. Om du har tur kan du till och med få syn på det lokala marina livet som lurar under vattnet. Är du hungrig? Oroa dig inte, du kan äta ett urval av läckra tapas tillsammans med cava, öl eller läskedrycker för att släcka törsten. Det här är en oförglömlig upplevelse som du inte kommer att vilja lämna.

Lägg till datum

Saker att göra i
Bay of Palma

Alla aktiviteter

21 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Bay of Palma: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bay of Palma: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bay of Palma

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 558 omdömen

Bra team, trevliga gäster, trevlig båt, bra musik och en avslappnad atmosfär – man kan inte påverka att man inte kunde se solnedgången för det låg moln framför den.

Trevlig atmosfär, riktigt bra musik, dans precis vid havet. Med utsökt, varierad mat och badpaus.

Vi var 8 stycken och vi hade en trevlig båttur med härlig feststämning den senaste 1,5 timmen.

Mycket trevlig upplevelse, trevlig musik god mat och mycket trevlig personal!

En härlig atmosfär! Extra personal! En extraordinär kväll rekommenderar jag