Lägg till datum

Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC

Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

New York City: Gangsters och spöken: 2 timmars vandringstur

1. New York City: Gangsters och spöken: 2 timmars vandringstur

Ta en två timmars guidad rundvandring genom några av NYC:s mest kända stadsdelar och upptäck historierna om gangsters och spöken från stadens förflutna. Five Points, Chinatown, Little Italy och Greenwich Village var kända som sedlighetsdistrikt under 1920- och 30-talen. Se de platser där gangsters som John Gotti och Lucky Luciano brukade festa, göra affärer och utföra hot. Besök hemsökta platser och gamla brottsplatser på en rundtur som leds av historiker. Spöklika berättelser om spöken och gangsters på NYC:s gator kommer att delas längs vägen. Stanna till vid The Five Points, som är känt för att hysa New Yorks mest ökända gäng, Chinatowns "Blood Alley", hemsökta hus i West Village och de många restauranger där maffiamord inträffade i Little Italy. Gå in i den gudfruktiga Basilica of St Patrick. Rundturen är familjevänlig med täta stopp.

New York City: Se katakomberna i skenet av levande ljus

2. New York City: Se katakomberna i skenet av levande ljus

I över 200 år har katakomberna i Basilica of St. Patrick's Old Cathedral fungerat som den sista viloplatsen för de troende avlidna. Denna historiska plats har sett framstående katoliker i New Yorks många kamper och prestationer. Få exklusiv tillgång till områden som inte är tillåtna, inklusive två muromgärdade kyrkogårdar. Upplev de enda aktiva katolska katakomberna i New York City.   Se var biskopar vilar tillsammans med framstående katoliker i New York, som familjen Delmonico och den förste bofasta biskopen i New York, biskop John Connolly. Denna labyrint av valv tillhör till stor del bankirer, advokater, industriledare, affärsmän, politiska kandidater och till och med en general från Amerikanska inbördeskriget.

NYC: Historien om matkulturen i Lower East Side

3. NYC: Historien om matkulturen i Lower East Side

Strosa genom gatorna på Lower East Side på Manhattan och upptäck historien om olika invandrargrupper på en guidad foodie-vandring. Smaka på smakprover från hela världen som visar den smältdegel av kulturer och maträtter som kännetecknar Lower East Side. Möt din guide precis utanför African Burial Ground Monument och New Yorks högsta domstol. Först får du veta mer om ursprunget till det afroamerikanska samhället i New York. Gå sedan vidare till det berömda Chinatown-distriktet och lär dig mer om det kinesiska samhället som en gång bodde i området. Se några av de butiker och restauranger som finns kvar i området, och prova några läckra friterade dumplings på ett ställe som är populärt bland lokalbefolkningen. Upptäck det intilliggande distriktet Little Italy, som en gång var hem för tusentals invandrare från södra Italien. Njut av några klassiska italienska smaker som har legat till grund för några av de mest populära moderna amerikanska snacksen. Gå sedan in i stadsdelen Nolita och stanna till utanför St Patrick's Old Cathedral, en viktig samlingspunkt för den irländska katolska gemenskapen, följt av en kort promenad genom Sara D Roosevelt Park. Lär dig mer om det judiska samfundets historia, som också har lämnat ett bestående arv på Lower East Side. Prova några knishes, ett traditionellt ashkenaziskt judiskt mellanmål gjort på potatisbaserad deg med en mängd olika smakrika fyllningar. När du utforskar de olika kvarteren kan du lära dig mer om hur de olika invandrargrupperna har påverkat det moderna amerikanska köket och kulturen, innan du avslutar din rundtur utanför Tenement Museum.

New York City: Little Italy Italiensk matprovningstur

4. New York City: Little Italy Italiensk matprovningstur

Du kan ta del av matkulturen i Little Italy på en två timmar lång rundtur och besöka fyra olika ställen i det berömda New York-kvarteret. Varje plats du besöker är mer än hundra år gammal, och provsmakningarna utgör motsvarande en 4-rätters lunch. Start på La Bella Ferrara, som har förtjusta invånare i Little Italy sedan slutet av 1800-talet, och få några av dess italienska regnbågscookies. Besök sedan det familjeägda Di Palo's, den hundraåriga italienska specialbutiken som drivits sedan 1925 och där tillverkning av mozzarella har varit en familjetradition. Den färska mozzarella prosciutto och parmesanost som du smakar på och som du gärna vill gå tillbaka för mer. Så gå till Nolita Pizza för att uppleva deras högkvalitativa tjänster och läckra pizza med viktig italiensk ost. På vägen till Ferrara Bakery kommer din guide att peka ut filmplatser från storfilmer som "Gudfadern", "Donnie Brasco", "Mean Streets" och "Sex and the City". Nästa steg är att se smugglingsdepån från förbudstiden och upptäcka ett torg uppkallat efter New Yorks första italienska detektiv. Slutligen, kika in i St Patrick's Cathedral för att se var högprofilerade bröllop och minnesstunder äger rum innan du avslutar din rundtur.

Nolita & Little Italys hemligheter - tur med mat och historia

5. Nolita & Little Italys hemligheter - tur med mat och historia

Besök de mysiga hörnen i Nolita där gammaldags charm möter en cool innerstadskänsla. Turen inkluderar: alla deltagare samlas runt en rostad vedeldad tegelugn och tittar på när pizzaiola gör rustik pizza medan de dricker utsökt italienskt rött vin. Därefter utforskar vi kvarteret och smakar på en vietnamesisk taco, en spansk smörgås med chorizo och manchegoost, mexikansk rostad majs, en läcker italiensk regnbågskaka, en mycket konstnärlig och gourmetchoklad Bon Bon. Kom och utforska denna eklektiska, hippa och livfulla stadsdel genom dess mat, berättelser och människor. Det som en gång var Little Italy är nu en blandning av mat från hela världen som du får smaka på samtidigt som du får höra historien om vad som var, vad som är och vad som har blivit en av New Yorks hetaste stadsdelar. Mellan de skräddarsydda butikerna, söta kaféerna och anmärkningsvärda restaurangerna vill du flytta in och aldrig flytta ut!

6 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC

Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC: Fler aktiviteter och sevärdheter

Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC

Samlat omdöme

4.5
(642 recensioner)

Fantastiskt bra och bästa guiden. Väl värt pengarna.