Basilica di Santa Maria Maggiore

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Basilica di Santa Maria Maggiore

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 5 373 omdömen

Det var enkelt att hämta ut passen vi köpt. Informationen i Vatikanen var utmärkt, det var enkelt att komma in och se alt, dock var det oerhört mycket människor på Vatikanmuseet. När vi skulle boka inträde till Colosseum var det inte lika enkelt, vi frågade flera och alla gav olika information, när vi väl fått biljetten så flöt allt mycket bra. Enkelt att komma in och perfekt att gå före i kön. Bussarna som har rundturen med OmniCard gick inte lika ofta som övriga bussar, vi upplevde också att det var knapphändig information om bussarna, var de utgick ifrån och vid vilka tider. När vi väl hittat det så funkade det bra. Vår upplevelse är att BigBus turer var bättre. RomaPasset var kanon annars, fördelen i Rom var att bussen gällde mer än en dag. Kollektivtrafiken testade vi och det var enkelt att ta sig med tunnelbana och pendeltåg till havet.

Tycker att det inte skulle skada med fler stopp längs vägen.

Jag saknade fler stopp. Finns många ställen i Rom jag gärna hade sett att man stannade vid.Naturligtvis kan man inte stanna i varenda gathörn, men ett par stopp till skulle vara bra. Var i kontakt med kundtjänst då jag sjabblat med min beställning. Och fick ett makalöst bra bemötande. Jättenöjd med den kontakten!

Hjälpsam personal, speciellt på Colosseo. Biljettkontorens personal desto tråkigare, inga frågor gillades. Irriterat när vi frågade om ingången till Peterskyrkan, där det inte fanns någon hänvisning alls till ingång utan kö, fast den var bredvid stora ingången genom pelarall’en.

Perfekt sätt att få överblick av staden.

Hop on Hop of tar vi i varje stad vi besöker för första gången och även andra och tredje med. Roms Hop on en 7:a på en 10-gradig skala.

Praktiskt sätt att ta sig igenom några av Rom fantastiska sevärdheter.

Lite väl långa stopp ibland. Särskilt vid stationen (Termini). Trevlig personal som stod vid gatan.