Bargellopalatset

Bargellopalatset

Bargellopalatset: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Reserverad entrébiljett till Bargello Museum

1. Florens: Reserverad entrébiljett till Bargello Museum

Nationalmuseet Bargello är utan tvekan ett av de främsta och mest kända museerna i Florens. I museet finns en stor samling skulpturer, bland annat den berömda bronsen "David" av Donatello. Sedan 1865 finns nationalmuseet i Palazzo, som samlar många viktiga skulpturer från renässansen, bland annat mästerverk av Donatello, Luca della Robbia, Verrocchio, Michelangelo och Cellini. Museet berikades senare med fantastiska samlingar av brons, majolika, vaxer, möbler och textilier från Medici-samlingarna och privata donatorer.   Palazzo del Bargello är en av de äldsta byggnaderna i Florens och var en gång fängelse, polishögkvarter och platsen för offentliga avrättningar. Byggnaden började byggas 1255 och var högkvarter för Capitano del Popolo och senare för Podestà och justitierådet. År 1574 blev det bostadsområde för justitiekaptenen (polischefen) och användes som fängelse.  Trots en rad ombyggnader och tillägg som ändrade den ursprungliga planen under 1300- och 1400-talen har palatset bevarat sin behagliga allvarlighet, som bäst syns i den vackra innergården, balkongen och den stora salen på första våningen. 

Florens: Mörka mysterier och legender - Guidad rundvandring

2. Florens: Mörka mysterier och legender - Guidad rundvandring

Du kan ta del av den makabra sidan av Florence på den här guidade rundvandringen. Hör om lokala superstitioner, konspirationer, helgon och mirakel. Få reda på om den blodiga seriemördaren som kallas Florens monster och engagera dig i oroväckande ämnen som mysterier och tortyr. Möt din guide nära statyn av general Fanti på den centralt belägna Piazza San Marco. Ta dig till Piazza della Santissima Annunziata där du kan beundra designen som skapades av Brunelleschi, renässansarkitekturens fader. Passera genom den färgglada gatan Via dei Servi på vägen för att beundra den ikoniska kupolen på katedralen Santa Maria del Fiore. Knyt an till stadens mörka förflutna när du går längs gamla gator som Via del Campanile, Via dello Studio, Via del Corso, Via Santa Margherita och Via Proconsolo. Beundra italiensk gotisk arkitektur i Palazzo del Bargello och gå in i stadens politiska hjärta på Piazza della Signoria. Avsluta din rundtur vid den berömda bron Ponte Vecchio.

Florens: Firenze Card Officiellt stadspass för museer

3. Florens: Firenze Card Officiellt stadspass för museer

Köp FirenzeCard och få tillgång till alla Florens 60 museer med ett enda passerkort. Se Uffizierna, Accademia och många andra, och få dessutom exklusiva rabatter i utvalda butiker och restauranger. Undervik att betala inträdesavgifter med ett kort som inkluderar prioriterad entré till stadens museer, inklusive till utställningar som vanligtvis medför en extra avgift. Ta med dina barn gratis, och barn under 18 år får tillträde när de åtföljs av en kortinnehavare. Bevittna mästerverk på platser som Uffizierna, Accademia och Brancacci-kapellen. Boka din tid för att komma före folkmassorna och få tillgång till dessa berömda platser och många fler.

Florens: Guidad stadsrundtur med Rickshaw

4. Florens: Guidad stadsrundtur med Rickshaw

Besök Florens på det mest avkopplande sättet, ombord på en bekväm rickshaw som transporterar dig genom den historiska stadskärnan. Föraren är en licensierad lokal reseguide som kommer att förklara all stadens historia för dig. Du kommer att kunna fotografera Florens från de bästa vinklarna och från de bästa utsikterna som du kommer att ha under turnén. Vi kan hämta dig på vilken plats som helst i det historiska centrumet som du föredrar för att starta turnén. Du kommer att se alla de största turistattraktionerna i Florens: *Duomo Square, med den underbara katedralen Santa Maria del Fiore, Baptisteriet, Giottos klocktorn och Brunelleschi-kupolen * San Firenze Square, med Bargello Museum, Gondi's Palace och Complex of San Filippo Neri * Borgo dei Greci, ett av de viktigaste läderområdena i staden * Santa Croce, den fantastiska kyrkan i södra delen av Florens * Medeltida område, det äldsta området som fortfarande bevaras * Signoria Square, med Palazzo Vecchio, regeringspalatset och Uffizi Gallery, det viktigaste museet i staden * Arno-floden, med den fantastiska Ponte Vecchio *Tornabuoni Street, det viktigaste fashionabla området för shopping *Republiktorget, Florens centrum

Florens: Privat vandringstur till Florens dolda pärlor

5. Florens: Privat vandringstur till Florens dolda pärlor

Om du är intresserad av Florens kultur och arkitekturens skönhet kan du följa med på den här två timmar långa guidade rundvandringen som tar dig till de viktigaste monumenten i detta UNESCO-världsarv. Vandringen börjar vid Piazza San Firenze; hemvist för Bargello och Tribunale Fiorentino. Gå först till Santa Croce-kyrkan, som är hemvist för många välkända mästerverk och begravningsplats för några av Italiens viktigaste personligheter. Därefter kommer du till Piazza Signoria som är känd för Neptunus fontän, Palazzo Vecchio och den vackra Piazzale degli Uffizi. Korsa Ponte Vecchio, den medeltida stenbron som är känd för sina guldsmedsbutiker, och kom fram till det spektakulära Pitti-palatset, som tidigare var familjemedlemmarnas residens. Gå tillbaka mot Arno och den historiska stadskärnan längs Via Maggio och Ponta Santa Trinita, och passera Via Tornabuoni där du kommer att se några av Florens bästa modebutiker. Stanna till vid Strozzi-palatset; en prototyp av renässansarkitektur och avsluta sedan med den imponerande Piazza Republica och den magnifika Florens-katedralen.

Florens: Bargello Museum 5-Attraktioner Kombibiljett

6. Florens: Bargello Museum 5-Attraktioner Kombibiljett

Vi erbjuder inträdesbiljetter till Bargello-museet som ger tillgång till dess exceptionella samling av konst och artefakter från renässans- och medeltidsperioderna. Med din entrébiljett kan du utforska museets fantastiska utställningar, inklusive mästerverk av skulptur, dekorativ konst och rustning. Förutom Bargello-museet ger din entrébiljett också tillgång till andra museer som Medici-kapellen, Davanzati-palatset, Orsanmichele, Casa Martelli. Med sin rika historia och extraordinära samlingar är dessa platser måste-se-destinationer för alla som är intresserade av italiensk renässanskonst och kultur. Obs: Casa Martelli är endast öppet på tisdagar (kl. 13.30-18.30) och lördagar (kl. 9.00-13.50).

Florens: Wine Windows Walking Tour med vinprovning

7. Florens: Wine Windows Walking Tour med vinprovning

Det finns över 150 vinfönster i Florens. Följ med oss på en originell rundtur för att upptäcka några av dessa märkliga lämningar från stadens förflutna. Möt vår expertguide på vårt kontor för att börja en 2-timmars vandringstur. Turen följer ett spår av dessa vinfönster och stannar till vid några av stadens viktigaste sevärdheter längs vägen. Besök den första renässanspiazzan och se vacker arkitektur av Filippo Brunelleschi. Lär dig mer om stadens historia och dess ledande familjer. På Medici-palatset får du sedan höra spännande berättelser om familjen Medici. Lär dig mer om familjen och hur de skapade en guldålder i Florens. Se den vackra palatsgården med sin eleganta renässansarkitektur och utsmyckning. Promenaden fortsätter förbi San Lorenzo basilikan. Hör berättelserna om Michelangelo och hans relation till Medici-familjen. Lär dig hur han började sin karriär i Lorenzos krets och hur han slutade med att bli en fredlös i deras ögon. Fortsätt sedan till Piazza Duomo och se de platser som har inspirerat konstnärer i generationer. Utforska katedraltorget och se de berömda Paradisportarna på baptisteriet. Förundras över katedralens monumentala kupol och lär dig hur kupolens arkitekt, Brunelleschi, övervann stora hinder för att skapa denna massiva struktur. Hör historien bakom skapandet av Michelangelos David och se den ursprungliga platsen som den var gjord för och lär dig varför den aldrig placerades där. Avsluta turen på bästa sätt - med ett glas Chianti som serveras från ett av de historiska vinfönstren i ett renässansflorentinskt palats. Njut av läckra toskanska prov som lagrade ostar, Prosciutto och Salamis (vegetariska och alkoholfria alternativ finns) och vin efter den 2-timmars vandringsturen.

Florens: Tur till Bargello-museet

8. Florens: Tur till Bargello-museet

Guiden börjar med att berätta lite historia om Bargello-museet, som tidigare var högkvarter för Capitano Del Popolo och senare för Podesta (stadens herre). De kommer att berätta för dig hur palatset blev residens för polischefen och hur det senare användes som fängelse. Guiden kommer att eskortera dig genom museet så att du kan njuta av de mycket viktiga konstverk som förvaras i Bargello. Rummen på bottenvåningen visar toskanska verk från 1500-talet. Din guide kommer särskilt att fokusera på fyra mästerverk av Michelangelo. Tillsammans med den lokala guiden och expertguiden kommer du sedan att upptäcka verk av Bartolomeo Ammannati, Benvenuto Cellini, Giambologna och många andra skatter. Du kommer att upptäcka dyrbara elfenben och bronser som inkluderar flera romerska och bysantinska exempel. Sedan får du fördjupa dig i den tidiga renässansen, när din guide förklarar mästerverken gjorda av Donatello och Verrocchio. Senare tar guiden med dig till andra våningen, som är helt tillägnad den glaserade terrakotta som Andrea och Giovanni Della Robbia har gjort. Rundturen tar cirka två timmar - den perfekta tiden för att se denna berömda konstsamling utan att känna sig överväldigad. Du kan också återvända till allt du vill se igen efter att rundturen är slut.

Florens självguidad audiotur

9. Florens självguidad audiotur

Upptäck renässansens vagga i din egen takt med hjälp av vår APP eller din mp3-spelare som guidar dig genom Florens historiska stadskärna med audioguide. Bli förälskad i vackra monument när du leds längs kullerstensgatorna och undvik de begränsade tidtabellerna för guidade turer. Ta en paus för att njuta av en gelato eller kaffe när du vill! Lär dig historien om höjdpunkter som Museo Nazionale di San Marco, Bargello (Palazzo del Popolo), Piazza della Signoria och Ponte Vecchio. Förundras över de varor som visas upp på Mercato Centrale och gör ett valfritt besök till den imponerande Basilica di Santa Croce. Se hemmen för magnifik konst, inklusive Michelangelos legendariska Davidstaty på Galleria dell 'Accademia, och Botticellis Venus födelse och Da Vincis Förkunnelse på Uffizierna. Bli förälskad i Duomos terrakottaplattor och kupol och Giottos klocktorn.

Florens på land och vatten: Promenad och E-båt på floden Arno

10. Florens på land och vatten: Promenad och E-båt på floden Arno

Följ den inflytelserika familjen Medicis fotspår, vandra genom smala gator där de en gång rörde sig och förundras över de stenar som byggde deras storslagna residens. Upptäck ikoniska landmärken som Palazzo Medici Riccardi och den imponerande katedralen med sin berömda Brunelleschi-kupol, som var och en avslöjar ett nytt lager av stadens rika historia. Promenera längs den livliga Via Calzaioli och missa inte att gnida näsan på den berömda "porcellino" på den livliga Mercato della Paglia för att få tur. Anländ till det hisnande Piazza Signoria, som vimlar av skulpturala mästerverk och historiska landmärken som Neptunusfontänen och det imponerande Palazzo Vecchio. Men äventyret fortsätter ombord på en miljövänlig e-boat, som tyst glider fram längs floden Arnos lugna vatten. Låt audioguiden berätta historier om Florens berömda förflutna medan du fångar fantastiska vyer över Uffizierna och Vasarikorridoren.

35 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Bargellopalatset

Bargellopalatset: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Reserverad entrébiljett till Bargello Museum

Florens: Reserverad entrébiljett till Bargello Museum

Nationalmuseet Bargello är utan tvekan ett av de främsta och mest kända museerna i Florens. I museet finns en stor samling skulpturer, bland annat den berömda bronsen "David" av Donatello. Sedan 1865 finns nationalmuseet i Palazzo, som samlar många viktiga skulpturer från renässansen, bland annat mästerverk av Donatello, Luca della Robbia, Verrocchio, Michelangelo och Cellini. Museet berikades senare med fantastiska samlingar av brons, majolika, vaxer, möbler och textilier från Medici-samlingarna och privata donatorer.   Palazzo del Bargello är en av de äldsta byggnaderna i Florens och var en gång fängelse, polishögkvarter och platsen för offentliga avrättningar. Byggnaden började byggas 1255 och var högkvarter för Capitano del Popolo och senare för Podestà och justitierådet. År 1574 blev det bostadsområde för justitiekaptenen (polischefen) och användes som fängelse.  Trots en rad ombyggnader och tillägg som ändrade den ursprungliga planen under 1300- och 1400-talen har palatset bevarat sin behagliga allvarlighet, som bäst syns i den vackra innergården, balkongen och den stora salen på första våningen. 

Florens: Mörka mysterier och legender - Guidad rundvandring

Florens: Mörka mysterier och legender - Guidad rundvandring

Du kan ta del av den makabra sidan av Florence på den här guidade rundvandringen. Hör om lokala superstitioner, konspirationer, helgon och mirakel. Få reda på om den blodiga seriemördaren som kallas Florens monster och engagera dig i oroväckande ämnen som mysterier och tortyr. Möt din guide nära statyn av general Fanti på den centralt belägna Piazza San Marco. Ta dig till Piazza della Santissima Annunziata där du kan beundra designen som skapades av Brunelleschi, renässansarkitekturens fader. Passera genom den färgglada gatan Via dei Servi på vägen för att beundra den ikoniska kupolen på katedralen Santa Maria del Fiore. Knyt an till stadens mörka förflutna när du går längs gamla gator som Via del Campanile, Via dello Studio, Via del Corso, Via Santa Margherita och Via Proconsolo. Beundra italiensk gotisk arkitektur i Palazzo del Bargello och gå in i stadens politiska hjärta på Piazza della Signoria. Avsluta din rundtur vid den berömda bron Ponte Vecchio.

Florens: Firenze Card Officiellt stadspass för museer

Florens: Firenze Card Officiellt stadspass för museer

Köp FirenzeCard och få tillgång till alla Florens 60 museer med ett enda passerkort. Se Uffizierna, Accademia och många andra, och få dessutom exklusiva rabatter i utvalda butiker och restauranger. Undervik att betala inträdesavgifter med ett kort som inkluderar prioriterad entré till stadens museer, inklusive till utställningar som vanligtvis medför en extra avgift. Ta med dina barn gratis, och barn under 18 år får tillträde när de åtföljs av en kortinnehavare. Bevittna mästerverk på platser som Uffizierna, Accademia och Brancacci-kapellen. Boka din tid för att komma före folkmassorna och få tillgång till dessa berömda platser och många fler.

Florens: Guidad stadsrundtur med Rickshaw

Florens: Guidad stadsrundtur med Rickshaw

Besök Florens på det mest avkopplande sättet, ombord på en bekväm rickshaw som transporterar dig genom den historiska stadskärnan. Föraren är en licensierad lokal reseguide som kommer att förklara all stadens historia för dig. Du kommer att kunna fotografera Florens från de bästa vinklarna och från de bästa utsikterna som du kommer att ha under turnén. Vi kan hämta dig på vilken plats som helst i det historiska centrumet som du föredrar för att starta turnén. Du kommer att se alla de största turistattraktionerna i Florens: *Duomo Square, med den underbara katedralen Santa Maria del Fiore, Baptisteriet, Giottos klocktorn och Brunelleschi-kupolen * San Firenze Square, med Bargello Museum, Gondi's Palace och Complex of San Filippo Neri * Borgo dei Greci, ett av de viktigaste läderområdena i staden * Santa Croce, den fantastiska kyrkan i södra delen av Florens * Medeltida område, det äldsta området som fortfarande bevaras * Signoria Square, med Palazzo Vecchio, regeringspalatset och Uffizi Gallery, det viktigaste museet i staden * Arno-floden, med den fantastiska Ponte Vecchio *Tornabuoni Street, det viktigaste fashionabla området för shopping *Republiktorget, Florens centrum

Florens: Privat vandringstur till Florens dolda pärlor

Florens: Privat vandringstur till Florens dolda pärlor

Om du är intresserad av Florens kultur och arkitekturens skönhet kan du följa med på den här två timmar långa guidade rundvandringen som tar dig till de viktigaste monumenten i detta UNESCO-världsarv. Vandringen börjar vid Piazza San Firenze; hemvist för Bargello och Tribunale Fiorentino. Gå först till Santa Croce-kyrkan, som är hemvist för många välkända mästerverk och begravningsplats för några av Italiens viktigaste personligheter. Därefter kommer du till Piazza Signoria som är känd för Neptunus fontän, Palazzo Vecchio och den vackra Piazzale degli Uffizi. Korsa Ponte Vecchio, den medeltida stenbron som är känd för sina guldsmedsbutiker, och kom fram till det spektakulära Pitti-palatset, som tidigare var familjemedlemmarnas residens. Gå tillbaka mot Arno och den historiska stadskärnan längs Via Maggio och Ponta Santa Trinita, och passera Via Tornabuoni där du kommer att se några av Florens bästa modebutiker. Stanna till vid Strozzi-palatset; en prototyp av renässansarkitektur och avsluta sedan med den imponerande Piazza Republica och den magnifika Florens-katedralen.

Florens: Bargello Museum 5-Attraktioner Kombibiljett

Florens: Bargello Museum 5-Attraktioner Kombibiljett

Vi erbjuder inträdesbiljetter till Bargello-museet som ger tillgång till dess exceptionella samling av konst och artefakter från renässans- och medeltidsperioderna. Med din entrébiljett kan du utforska museets fantastiska utställningar, inklusive mästerverk av skulptur, dekorativ konst och rustning. Förutom Bargello-museet ger din entrébiljett också tillgång till andra museer som Medici-kapellen, Davanzati-palatset, Orsanmichele, Casa Martelli. Med sin rika historia och extraordinära samlingar är dessa platser måste-se-destinationer för alla som är intresserade av italiensk renässanskonst och kultur. Obs: Casa Martelli är endast öppet på tisdagar (kl. 13.30-18.30) och lördagar (kl. 9.00-13.50).

Florens: Wine Windows Walking Tour med vinprovning

Florens: Wine Windows Walking Tour med vinprovning

Det finns över 150 vinfönster i Florens. Följ med oss på en originell rundtur för att upptäcka några av dessa märkliga lämningar från stadens förflutna. Möt vår expertguide på vårt kontor för att börja en 2-timmars vandringstur. Turen följer ett spår av dessa vinfönster och stannar till vid några av stadens viktigaste sevärdheter längs vägen. Besök den första renässanspiazzan och se vacker arkitektur av Filippo Brunelleschi. Lär dig mer om stadens historia och dess ledande familjer. På Medici-palatset får du sedan höra spännande berättelser om familjen Medici. Lär dig mer om familjen och hur de skapade en guldålder i Florens. Se den vackra palatsgården med sin eleganta renässansarkitektur och utsmyckning. Promenaden fortsätter förbi San Lorenzo basilikan. Hör berättelserna om Michelangelo och hans relation till Medici-familjen. Lär dig hur han började sin karriär i Lorenzos krets och hur han slutade med att bli en fredlös i deras ögon. Fortsätt sedan till Piazza Duomo och se de platser som har inspirerat konstnärer i generationer. Utforska katedraltorget och se de berömda Paradisportarna på baptisteriet. Förundras över katedralens monumentala kupol och lär dig hur kupolens arkitekt, Brunelleschi, övervann stora hinder för att skapa denna massiva struktur. Hör historien bakom skapandet av Michelangelos David och se den ursprungliga platsen som den var gjord för och lär dig varför den aldrig placerades där. Avsluta turen på bästa sätt - med ett glas Chianti som serveras från ett av de historiska vinfönstren i ett renässansflorentinskt palats. Njut av läckra toskanska prov som lagrade ostar, Prosciutto och Salamis (vegetariska och alkoholfria alternativ finns) och vin efter den 2-timmars vandringsturen.

Florens: Tur till Bargello-museet

Florens: Tur till Bargello-museet

Guiden börjar med att berätta lite historia om Bargello-museet, som tidigare var högkvarter för Capitano Del Popolo och senare för Podesta (stadens herre). De kommer att berätta för dig hur palatset blev residens för polischefen och hur det senare användes som fängelse. Guiden kommer att eskortera dig genom museet så att du kan njuta av de mycket viktiga konstverk som förvaras i Bargello. Rummen på bottenvåningen visar toskanska verk från 1500-talet. Din guide kommer särskilt att fokusera på fyra mästerverk av Michelangelo. Tillsammans med den lokala guiden och expertguiden kommer du sedan att upptäcka verk av Bartolomeo Ammannati, Benvenuto Cellini, Giambologna och många andra skatter. Du kommer att upptäcka dyrbara elfenben och bronser som inkluderar flera romerska och bysantinska exempel. Sedan får du fördjupa dig i den tidiga renässansen, när din guide förklarar mästerverken gjorda av Donatello och Verrocchio. Senare tar guiden med dig till andra våningen, som är helt tillägnad den glaserade terrakotta som Andrea och Giovanni Della Robbia har gjort. Rundturen tar cirka två timmar - den perfekta tiden för att se denna berömda konstsamling utan att känna sig överväldigad. Du kan också återvända till allt du vill se igen efter att rundturen är slut.

Florens självguidad audiotur

Florens självguidad audiotur

Upptäck renässansens vagga i din egen takt med hjälp av vår APP eller din mp3-spelare som guidar dig genom Florens historiska stadskärna med audioguide. Bli förälskad i vackra monument när du leds längs kullerstensgatorna och undvik de begränsade tidtabellerna för guidade turer. Ta en paus för att njuta av en gelato eller kaffe när du vill! Lär dig historien om höjdpunkter som Museo Nazionale di San Marco, Bargello (Palazzo del Popolo), Piazza della Signoria och Ponte Vecchio. Förundras över de varor som visas upp på Mercato Centrale och gör ett valfritt besök till den imponerande Basilica di Santa Croce. Se hemmen för magnifik konst, inklusive Michelangelos legendariska Davidstaty på Galleria dell 'Accademia, och Botticellis Venus födelse och Da Vincis Förkunnelse på Uffizierna. Bli förälskad i Duomos terrakottaplattor och kupol och Giottos klocktorn.

Florens på land och vatten: Promenad och E-båt på floden Arno

Florens på land och vatten: Promenad och E-båt på floden Arno

Följ den inflytelserika familjen Medicis fotspår, vandra genom smala gator där de en gång rörde sig och förundras över de stenar som byggde deras storslagna residens. Upptäck ikoniska landmärken som Palazzo Medici Riccardi och den imponerande katedralen med sin berömda Brunelleschi-kupol, som var och en avslöjar ett nytt lager av stadens rika historia. Promenera längs den livliga Via Calzaioli och missa inte att gnida näsan på den berömda "porcellino" på den livliga Mercato della Paglia för att få tur. Anländ till det hisnande Piazza Signoria, som vimlar av skulpturala mästerverk och historiska landmärken som Neptunusfontänen och det imponerande Palazzo Vecchio. Men äventyret fortsätter ombord på en miljövänlig e-boat, som tyst glider fram längs floden Arnos lugna vatten. Låt audioguiden berätta historier om Florens berömda förflutna medan du fångar fantastiska vyer över Uffizierna och Vasarikorridoren.

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Bargellopalatset

Städer i Italien

Bargellopalatset: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bargellopalatset: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bargellopalatset

Samlat omdöme

4.6
(598 recensioner)