Barcelonas hamn
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare
barcelona sagrada familia och city highlights bike tour

Barcelona: Sagrada Familia och City Highlights Bike Tour

Längd: 3 timmar
Liten grupp
3 omdömen
GetYourGuide Originals
3

Upplev Barcelona från ett unikt perspektiv på smågruppscykelturer genom att cykla genom stadens gotiska kvarter, Olympiska hamnen och populära…

Barcelonas hamn: Upplevelser

Se alla upplevelser i Barcelonas hamn

Toppsevärdheter i Barcelona

Se 645 upplevelser

Vad besökare tycker om Barcelonas hamn

Samlat omdöme
4.5 / 5
baserat på 11 412 omdömen

Alberto som var våran skeppare var fantastisk! Han höll en enormt hög service hela vägen. Han var väldigt trevlig och var social med alla resenärer ombord vilket gör miljön väldigt avslappnad och rolig. Vi som har ett krav att service gäller i första hand, så var detta det! Jag rekommenderar honom och denna upplevelse till er andra som vill ha en exklusive upplevelse!

Barcelona Port Vell: Eftermiddag Merienda Segelbåt Omdöme från:

En weekend utan en guidad cykeltur hade gjort att man knappt hade besökt Barcelona, detta var enastående! Super bra guide med intressanta platser att besöka. Vi var här i November och de var inte speciellt varmt och meningsfullt och åka båtturen som gick ut ur hamnen och vände igen.

Barcelona: elcykeltur, biljett till linbana och båttur Omdöme från:

Roligt se vissa av Barcelonas sevärdheter på ett annorlunda sätt.

Roligt se vissa av Barcelonas sevärdheter på ett annorlunda sätt. Hela familjen var mycket nöjd. Några av oss trodde det skulle vara svårt att lära sig åka segway men så var inte fallet. Trevlig guide som både var kunnig och rolig.

Barcelona: 1,5 timmes Segwaytur Omdöme från:

Bekvämt, effektivt, spännande, praktiskt. Toppen!

Jag är väldigt nöjd. Kommer att göra samma sak i alla städer jag åker till. Man lär känna staden mycket bättre för att man sitter högt uppe och ser bra, man får detaljerad information om staden, man slipper gå...

Väldigt bra att kunna använda hop on hop off bussarna för att se hela Barcelona och att man kan hoppa av och på och byta busslinje när man vill det !

Försättsbild: Alvaro Galve, CC BY-SA 2.0