Barcelona Zoo och akvarium

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Barcelona

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Barcelona?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Barcelona:

Vilka är de bästa dagsturerna från Barcelona?

De bästa dagsturerna från Barcelona:

Sagrada Família

Barcelona: Fler aktiviteter och sevärdheter

Barcelona: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 973 omdömen

72€ för att hoppa över kön för att undvika köerna utanför för biljetter. Det finns definitivt havsskönheter att se i varje hörn och ovanför i vissa områden. Vi anlände sent på eftermiddagen så vi kunde bara fånga pingvinen som matade, men det finns 2-3 mer matning sent på morgonen till tidig middag. Detta är ett bra ställe att bryta från solens händelser, ett snacksområde och souvenirbutik för ett sött avslut och minnesvärd minnessak av din tid i :)

Enkel åtkomst med GetYourGuide e-biljetter. Älskade tanken på 1 miljon gallon med rörlig gångväg. Trevlig variation av djurinvånare inklusive de unika ogräsiga havsdrakarna. Mycket bra pedagogiska tecken. Ren attraktion inklusive toaletter. Mycket stora portioner på platsens café. Vi märkte flera interaktiva skärmar för barn och många skolgrupper. Sammantaget en trevlig upplevelse!

Gillade inte det om jag ska vara ärlig ... små utrymmen ... det är bara hajen som kan vara värt det ... rolig sak att de tar en gratis bild vid ingången utan ENGAGEMANG sedan lämnar de plötsligt över din bild efter turnén om du gillar det är det 12 EURO om inte behöver du inte ta det, ingen kommer säkert säga nej...

Allt var helt rent. Vi har njutit av naturutställningarna och särskilt hajarna. Lite trångt men cirkulationen av linjer var bra. Presentbutik med trevliga priser och variation av presenter. Luftkonditionering under dessa varma vågor verkligen uppskattat

Helt fantastiskt! Ett måste om du besöker Barcelona! Hajarna simmade runt dig och det va sjukt mäktigt! Gick före i kön och kom in direkt! Super smidigt! Helt Amazing!