Barcelona
Vinprovning och vingårdsturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 1 847 omdömen

Denna matlagningskurs var helt underbar! De andra planerade för min klass backades ut i sista minuten, så jag hamnade med en privat klass. Jag lärde mig att göra några traditionella rätter (spansk omelett, paella, pa amb tomaquet, squash soppa, creme catalan) medan jag lärde mig instruktören och hans bakgrund. Att turnera Boqueria med en lokal var också otrolig - han visade mig var jag skulle leta efter vissa produkter, hur jag skulle prova dem, etc. Dessutom var det coolt bara att titta på hans interaktion med leverantörerna - av vilka många var hans vänner. Det gjorde upplevelsen känns desto mer giltig!

Jag hade tur eftersom jag var den enda personen på kursen den dagen och fick en underbar och informativ marknadsturné och matlagningskurs av Lala, som vänligt arbetade runt mina svårigheter att gå. Jag skulle ha oro om jag deltog i en kurs under en hektisk period, eftersom det bara finns en kokplatta, som verkar otillräcklig för mig för en praktisk upplevelse. Men personalen är vänlighet själv.

Trevlig kombination och lagom lång tur. Också trevligt att vara i en liten grupp. I Montserrat har man mycket egen tid men behövs för att kunna ta bergbanan och/eller följa några vandringsleder. Mycket vacker omgivning. Guidningen på vingården var informativ och fint inramad. Guiden för hela turen var välkomnande, gav precis lagom mycket information och skapade en mycket god stämning.

Ärligt talat en av de bästa vinprovningar som vi har haft. Underbar liten turné gruppstorlek med mycket kunniga guider på båda vingårdar. Att se de underjordiska grottorna var fenomenalt. Vin och cava var utmärkta. Vi skulle göra turnén igen nästa gång vi är i Barcelona!

En fantastisk dag, trevlig guide som pratade bra engelska, tog oss lugnt och stilla upp och ner för Montserrat och sen till vingården som var ett jättebra avslut på en fin dag. Kan starkt rekommenderas.