Barcelona
Vinprovning och vingårdsturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 1 847 omdömen

Guiden var väldigt trevlig, duktig och mycket kunnig, det var i helhet en minnesvärd upplevelse och trevlig kväll. Upplevde dock att personalen på ett par av de ställen vi besökte var högst ointresserade av vårt närvaro, med tanke på att det var små ställen så borde var gäst uppskattas för sitt besök för att skapa viljan att återvända till stället. Det borde vara mycket tacksamt för stället i fråga när de får äran att vara valda att ingå i en tur. Annars kanske bolaget skulle välja att anlita en restaurang som faktiskt visar uppskattning för att få gäster som kommer på besök. Upplevelsen hade varit större med ett personligare engagemang från restaurangpersonalen.

Trevlig kombination och lagom lång tur. Också trevligt att vara i en liten grupp. I Montserrat har man mycket egen tid men behövs för att kunna ta bergbanan och/eller följa några vandringsleder. Mycket vacker omgivning. Guidningen på vingården var informativ och fint inramad. Guiden för hela turen var välkomnande, gav precis lagom mycket information och skapade en mycket god stämning.

Mycket trevlig utflykt med både kultur och gott vin

Överraskande bra utflykt , spm hade lite av allt. Marc vår guide var helt otroligt bra. Han berättade om Barcelonas historia och alla platser mm som vi passerade vilket var mycket inspirerande. Montserrat var en total överraskning, häftig utsikt och en otrolig historia bakom. Rekommenderar verkligen denna utflykt.

En fantastisk tur, och inblick i vinets värld.

Guiden från getypurguide var en pigg och glad tjej som tid väl hand om samtliga på turen. Kunnig och lagom info under resan. Alla guidade resmålen var intressanta. Likörprovningen i klostret gick väl snabbt och hade mer att önska.

Fantastiskt trevlig upplevelse, dock lite ont om egen tid vid klostret, finns mycket att se där men man kan ju ta en dag och åka till klostret bara en dag. Man kan även bo på hotell där som vi fick tips om.