Barcelona Vinprovning och vingårdsturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Vinprovning och vingårdsturer i Barcelona

Visa alla Vinprovning och vingårdsturer i Barcelona
Se 664 upplevelser

Vad besökare tycker om Barcelona

En fantastisk upplevelse för en vinfantast.

Det blev en fantastisk dag på vingården Pere Ventura. Bekväm resa dit i minibuss med en trevlig chaufför och sedan en intressant guidning i cavakällaren med en fantatisk guide innan vi provade cavan tillsammans med väl passande tilltugg.Därefter vidare för färd i öppna jeepar genom vinfälten innan vi provade deras vita och röda viner. Välsmakande och balanserade.Även på denna delen av turen hade vi en kunnig guide. På det hela taget en tur att rekommendera.

Mycket trevlig utflykt med både kultur och gott vin

Överraskande bra utflykt , spm hade lite av allt. Marc vår guide var helt otroligt bra. Han berättade om Barcelonas historia och alla platser mm som vi passerade vilket var mycket inspirerande. Montserrat var en total överraskning, häftig utsikt och en otrolig historia bakom. Rekommenderar verkligen denna utflykt.

En fantastisk tur, och inblick i vinets värld.

Guiden från getypurguide var en pigg och glad tjej som tid väl hand om samtliga på turen. Kunnig och lagom info under resan. Alla guidade resmålen var intressanta. Likörprovningen i klostret gick väl snabbt och hade mer att önska.

Riktigt bra guidning om man vill se hela processen med bra vinprovning

Guiden kom inte på morgonen. Själva bokningen var kass, fast dem löste det till slut. Guidningen på vingården var verkligen superfin

Bästa kvällen, bästa maten och bästa guiden

En mycket trevlig kväll kan starkt rekommendera denna aktivitet. God mat gott vin och duktig guide.

Barcelona: Vin- och tapastur för fantaster av spansk mat Omdöme från: ros-marie, 2018-03-08