Barcelona Utsiktsplatser
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Utsiktsplatser i Barcelona

Visa alla Utsiktsplatser i Barcelona
Se 609 upplevelser

Vad besökare tycker om Barcelona

Parken fantastisk, men välj rätt tidpunkt.

Vid förra tillfället jag besökte parken njöt jag verkligen av Gaudís fantastiska skapelser. Denna gång blev upplevelsen helt annorlunda. Det gick knappt se, och ännu mindre uppleva, arkitekturen pga alla besökare. Jättetråkigt. 5 ⭐️ för parken i sig. 5 ⭐️ för upplevelsen vid förra tillfället. 5 ⭐️ för smidigheten i biljettköpet. 1 ⭐️ för upplevelsen denna gång. Väl värt ett besök, men välj ett bra tillfälle med färre besökare. Är det mycket folk? Upptäck den yttre delen av parken bara. Gratis, också intressant och mindre trångt.

Barcelona: Inträdesbiljett till Parc Güell Omdöme från: Anonym, 2019-03-11

Alberto som var våran skeppare var fantastisk! Han höll en enormt hög service hela vägen. Han var väldigt trevlig och var social med alla resenärer ombord vilket gör miljön väldigt avslappnad och rolig. Vi som har ett krav att service gäller i första hand, så var detta det! Jag rekommenderar honom och denna upplevelse till er andra som vill ha en exklusive upplevelse!

Barcelona Port Vell: Eftermiddag Merienda Segelbåt Omdöme från: Evelyn, 2019-09-20

En fantastisk tur, och inblick i vinets värld.

Guiden från getypurguide var en pigg och glad tjej som tid väl hand om samtliga på turen. Kunnig och lagom info under resan. Alla guidade resmålen var intressanta. Likörprovningen i klostret gick väl snabbt och hade mer att önska.

Barcelona: Montserrat, Sitges & Torres vingårdar Omdöme från: Susanne, 2017-08-20

På en dag får man en mycket bra beskrivning av Barcelona. Grön tur på fm och orange tur på em, och Du har fångat allt! Lätt att stiga av och på, om Du vill stanna till någonstans och titta lite extra. Väl värt sitt pris!

Hop-on-hop-off i Barcelona: 1 eller 2 dagar Omdöme från: Carl Fredrik, 2019-04-14

Mycket trevlig och kunnig guide samt busschaufför. Tekniken med hörsnäcka fungerade mycket bra. Lagom lång tur där man hann kika runt en liten stund på egen hand innan återfärd.

Barcelona: 2,5-timmars Gaudí - Park Güell Tour Omdöme från: Anonym, 2019-08-15