Barcelona
Utsiktsplatser

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Más actividades y cosas que hacer en Barcelona

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Barcelona? Pincha aquí para ver la lista completa.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 7 335 omdömen

Gillade verkligen resan, mycket avkopplande, några fina nibbles och massor av drycker tillgängliga. Kunde använda hela båten så att sitta på framsidan av båten var härligt. Skepparen var fin och vänlig men kanske hade det varit trevligt att berätta lite mer om Barcelona och de områden vi såg. Kanske hade lite bakgrundsmusik lagt till atmosfären. Lite dyrare än några av de andra resorna men jag gjorde inte var alltför värdevis. Allt som allt en trevlig resa som jag gärna tar igen.

Denna turné var fantastisk Tour guider vad på perfekt engelska, vänliga, skämtsamma och hjälpsamma i alla frågor inte bara om turnén även om personligt boende i Barcelona. Jag kan säga en stor välfärd till Pol & Victor och tack för den speciella dagen du gjorde oss du är en mycket professionell med den bästa transporten och guiden Tack igen

Ett stort tack till skepparen som verkligen tillät oss att njuta av denna båttur. Mycket smiley och bra råd, de gav oss möjlighet att se Barcelona från havet. Jag rekommenderar starkt och kommer inte att tveka att boka igen!

En fantastisk resa, en fantastisk utsikt och en mycket trevlig skypper! (Som till och med ansträngde sig för att prata lite franska) vi hade en fantastisk tid!

En mycket bra upplevelse för hela familjen, vinden, havet, landskapet. Med vänliga hälsningar.