Barcelona
Svensexa

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Barcelona: Mais Atividades e Atrações Turísticas

Quer descobrir todas as coisas para fazer no destino Barcelona? Clique aqui para ver a lista completa.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

3.1 / 5

baserat på 294 omdömen

För det första var jag vilse när jag kom till piren de måste vara mer tydliga med platsen eller ha någon högst upp på piren för att träffa gäst. Plus är att jag var vilse med en annan dam vilket blev bra vi hängde på båten tillsammans, dansade drack gjorde vänner med fyra andra honor och utvecklade vänskap för resten av semestern. Båtbesättningen var fantastisk, musik, mat, stannade för att bada i havet allt var bra. För kort för vi hade så roligt. Men jag kommer att rekommendera.

Gillade verkligen resan, mycket avkopplande, några fina nibbles och massor av drycker tillgängliga. Kunde använda hela båten så att sitta på framsidan av båten var härligt. Skepparen var fin och vänlig men kanske hade det varit trevligt att berätta lite mer om Barcelona och de områden vi såg. Kanske hade lite bakgrundsmusik lagt till atmosfären. Lite dyrare än några av de andra resorna men jag gjorde inte var alltför värdevis. Allt som allt en trevlig resa som jag gärna tar igen.

Ett stort tack till skepparen som verkligen tillät oss att njuta av denna båttur. Mycket smiley och bra råd, de gav oss möjlighet att se Barcelona från havet. Jag rekommenderar starkt och kommer inte att tveka att boka igen!

En fantastisk resa, en fantastisk utsikt och en mycket trevlig skypper! (Som till och med ansträngde sig för att prata lite franska) vi hade en fantastisk tid!

En mycket bra upplevelse för hela familjen, vinden, havet, landskapet. Med vänliga hälsningar.