Barcelona
Stadspass

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

3.8 / 5

baserat på 8 099 omdömen

Hola BCN-kortet fungerade klockrent. Tog oss från flygplatsen till centrala Barcelona enkelt. Klockrent att ta sig runt i staden på kortet. Väldigt prisvärt! Det enda var att jag inte förstod fullt ut vart jag skulle hämta ut det, men frågade informationen på flygplatsen och fick hjälp att hitta. Fanns en GPS i appen som skulle visa vart jag skulle hämta ut det men tyckte inte den hjälpte, kan säkert bero på telefonen. Annars supernöjd!

Barcelona-kortet är värt det bara för gratis transport, det spelar för sig själv. Vi använde den inte för så många rabatterade eller gratis entréalternativ på grund av vår resplan. Men vi använde det för blandade transportsätt överallt där vi åkte och det var trevligt att kunna hoppa av och på utan att bära några kostnader eller betalkort. Ett transportkort för allt.

Mycket lönsamt kort! Om du planerar att besöka många attraktioner såväl som att turnera i hela staden, är det detta du behöver. Du bryr dig inte om antalet återstående resor och hur mycket du spenderade på kollektivtrafiken. Använd vad du vill och när du vill

Mycket lätt, vi hämtade upp biljetterna i terminalen på flygplatsen och sen var det bara att använda dom.

Väldigt smidigt och enkelt att bara hämta ut kortet.