Barcelona
Sommar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 071 omdömen

För det första var jag vilse när jag kom till piren de måste vara mer tydliga med platsen eller ha någon högst upp på piren för att träffa gäst. Plus är att jag var vilse med en annan dam vilket blev bra vi hängde på båten tillsammans, dansade drack gjorde vänner med fyra andra honor och utvecklade vänskap för resten av semestern. Båtbesättningen var fantastisk, musik, mat, stannade för att bada i havet allt var bra. För kort för vi hade så roligt. Men jag kommer att rekommendera.

Det var en fantastisk upplevelse, helt magiskt! Organisatoriskt fungerade allt perfekt, från upphämtning vid vårt boende till ballongfärd och tillslut en god och rejäl brunch på en jättemysig taverna.Ett Stort plus till den trevliga och omtänksamma personalen. Vi fick tom. en egen tolk med på resan. Han hette Max och hans engagemang och härliga personlighet förstärkte vår positiva upplevelse.Vi kan varmt rekommendera dessa arrangörer, mycket prisvärt.

Vi hade showen bokad med middagsalternativet. Middagsplatsen är mycket trevlig, du har 1,5 timmar för middagen. Stor buffé med massor av tapas. Dricka ingår i priset: vin, vatten, sangria .... Smaken av tatas var mycket bra. Showen var fantastisk, bra dansare, bra utsikt. Lite högt för det lilla rummet.

Mycket mer nyans för gitarrspel och dans än väntat. Lokalen är liten men centralt belägen vilket gjorde det enkelt att hitta en intim flamencoupplevelse av mycket hög kvalitet.

Mycket bra upplevelse. Guiden Enrique är bedårande och full av rikedomar. Vi hade en bra dag på denna sista dag i Spanien. Jag rekomenderar !