Barcelona
Sightseeingturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 3 611 omdömen

Guiden var väldigt trevlig, duktig och mycket kunnig, det var i helhet en minnesvärd upplevelse och trevlig kväll. Upplevde dock att personalen på ett par av de ställen vi besökte var högst ointresserade av vårt närvaro, med tanke på att det var små ställen så borde var gäst uppskattas för sitt besök för att skapa viljan att återvända till stället. Det borde vara mycket tacksamt för stället i fråga när de får äran att vara valda att ingå i en tur. Annars kanske bolaget skulle välja att anlita en restaurang som faktiskt visar uppskattning för att få gäster som kommer på besök. Upplevelsen hade varit större med ett personligare engagemang från restaurangpersonalen.

Alla talar om Sagtads Familja och får en viss röst. Nu förstår jag varför. Fantastiskt är ett för litet ord. Helt makalöst underbart. Och allt flöt perfekt med hämtning, guiden Pablos berättelser under resvägen, biljetter mm. Mycket bra upplagt. Likaså promenaden i kvarteren. Bra informativ och engagerande guidning gav en mycket fylligare bild av händelser och historien. Både sådant man kan läsa sig till och service inte alls kände till.

Jättebra cykelguidning, engagerad guide som smidigt tog oss runt i Barcelona på alla fina cykelbanor som finns. lagom många stop men tillräckligt många för att man skulle få ett bra ”grepp” om staden och få se ett antal sevärdheter

En fantastisk tur, och inblick i vinets värld.

Guiden från getypurguide var en pigg och glad tjej som tid väl hand om samtliga på turen. Kunnig och lagom info under resan. Alla guidade resmålen var intressanta. Likörprovningen i klostret gick väl snabbt och hade mer att önska.

Ett kul sätt att se Barcelona - passar alla :-)

Vi åkte på företagskonferens och ville hitta en aktivitet där vi både fick röra på oss och samtidigt se staden. Vi hade både el-cyklar och segways vilket gjorde sightseeingen lite extra kul!