Barcelona
Rundvandringar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 6 137 omdömen

Guiden var väldigt trevlig, duktig och mycket kunnig, det var i helhet en minnesvärd upplevelse och trevlig kväll. Upplevde dock att personalen på ett par av de ställen vi besökte var högst ointresserade av vårt närvaro, med tanke på att det var små ställen så borde var gäst uppskattas för sitt besök för att skapa viljan att återvända till stället. Det borde vara mycket tacksamt för stället i fråga när de får äran att vara valda att ingå i en tur. Annars kanske bolaget skulle välja att anlita en restaurang som faktiskt visar uppskattning för att få gäster som kommer på besök. Upplevelsen hade varit större med ett personligare engagemang från restaurangpersonalen.

Fantastisk guide som gjorde turen mer än prisvärd!

Kvinnan som var guide för denna tur visste verkligen vad hon gjorde! Vi hade med oss vår 12-åriga dotter och min farhåga var: kommer hon att orka hänga med i flera timmar, och dessutom gilla detta? När turen var slut nästan tre timmar senare konstaterade dottern att detta var nog det absolut bästa hon varit med om under hela veckan, vilket redan säger ganska mycket om hur denna guide lyckades fånga publikens intresse med sitt sätt att berätta om Picasso så att även tonåringar uppskattade detta. Kan rekommenderas för alla, oavsett åldern, om man är nybörjare inom konst, eller redan kan ett och annat inom ämnet.

En mycket trevlig och kunnig guide som lotsade oss från FC Barcelonas begynnelse till nutid. Vi hade turen att hamna i en grupp där vi endast var 9 personer, så vi hade därmed god möjlighet att ställa alla frågor vi behövde.

Bra men guiden engelska var inte speciellt bra

Då det var både spansktalande och engelsktalande i gruppen så var han tvungen att varva språken. Hans engelska var heller inte så bra. Själva turen var dock mycket trevlig.

Trevlig o kunnig guide, Olga. Väldigt intressant historia kring Gaudi och hans verk. En fantastisk park och kyrka. Väl värt att unna sig denna kombinationstur