Barcelona Rundvandringar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
barcelona sagrada família  rundtur med biljettköföreträde

Barcelona: Sagrada Família - rundtur med biljettköföreträde

Längd: 1,5 timmar
Liten grupp
297 omdömen
GetYourGuide Originals
297

Besök Sagrada Familia med en kunnig guide, gå före i biljettkön och välj mellan en liten grupptur eller en privat upplevelse. Kika på Gaudís skisser…

Populära Rundvandringar i Barcelona

Visa alla Rundvandringar i Barcelona
Se 677 upplevelser

Vad besökare tycker om Barcelona

Fantastisk guide som gjorde turen mer än prisvärd!

Kvinnan som var guide för denna tur visste verkligen vad hon gjorde! Vi hade med oss vår 12-åriga dotter och min farhåga var: kommer hon att orka hänga med i flera timmar, och dessutom gilla detta? När turen var slut nästan tre timmar senare konstaterade dottern att detta var nog det absolut bästa hon varit med om under hela veckan, vilket redan säger ganska mycket om hur denna guide lyckades fånga publikens intresse med sitt sätt att berätta om Picasso så att även tonåringar uppskattade detta. Kan rekommenderas för alla, oavsett åldern, om man är nybörjare inom konst, eller redan kan ett och annat inom ämnet.

Picasso-vandringstur och Barcelonas Picassomuseum Omdöme från: Pia, 2019-04-19

En fantastisk upplevelse för en vinfantast.

Det blev en fantastisk dag på vingården Pere Ventura. Bekväm resa dit i minibuss med en trevlig chaufför och sedan en intressant guidning i cavakällaren med en fantatisk guide innan vi provade cavan tillsammans med väl passande tilltugg.Därefter vidare för färd i öppna jeepar genom vinfälten innan vi provade deras vita och röda viner. Välsmakande och balanserade.Även på denna delen av turen hade vi en kunnig guide. På det hela taget en tur att rekommendera.

Bra men guiden engelska var inte speciellt bra

Då det var både spansktalande och engelsktalande i gruppen så var han tvungen att varva språken. Hans engelska var heller inte så bra. Själva turen var dock mycket trevlig.

Riktigt bra guidning om man vill se hela processen med bra vinprovning

Guiden kom inte på morgonen. Själva bokningen var kass, fast dem löste det till slut. Guidningen på vingården var verkligen superfin

Bästa kvällen, bästa maten och bästa guiden

En mycket trevlig kväll kan starkt rekommendera denna aktivitet. God mat gott vin och duktig guide.

Barcelona: Vin- och tapastur för fantaster av spansk mat Omdöme från: ros-marie, 2018-03-08