Barcelona Rullstolsvänligt
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Rullstolsvänligt i Barcelona

Visa alla Rullstolsvänligt i Barcelona
Se 609 upplevelser

Vad besökare tycker om Barcelona

Parken fantastisk, men välj rätt tidpunkt.

Vid förra tillfället jag besökte parken njöt jag verkligen av Gaudís fantastiska skapelser. Denna gång blev upplevelsen helt annorlunda. Det gick knappt se, och ännu mindre uppleva, arkitekturen pga alla besökare. Jättetråkigt. 5 ⭐️ för parken i sig. 5 ⭐️ för upplevelsen vid förra tillfället. 5 ⭐️ för smidigheten i biljettköpet. 1 ⭐️ för upplevelsen denna gång. Väl värt ett besök, men välj ett bra tillfälle med färre besökare. Är det mycket folk? Upptäck den yttre delen av parken bara. Gratis, också intressant och mindre trångt.

Barcelona: Inträdesbiljett till Parc Güell Omdöme från: Anonym, 2019-03-11

Jag hade köpt buss biljetterna på deras webbsida några timma innan vi flög för att inte leta efter biljett automaten och spara tid. När vi steg på bussen var det problem med streckkoden och det tog lång tid innan dem kunde registrera biljetten. Man kan köpa buss biljetten direkt på busshålls platsen som kostar €5.90. Resan tog 35 min från flygplatsen till Placa de Catalunya i rusningstrafik.

Fungerade bra men chauffören var inte på plats när vi kom.

Det var sagt att chauffören skulle vänta på oss utanför ankomsthallen med en skylt med mitt namn men det fanns ingen där när vi kom. Vi fick leta och undra om vi stod på fel ställe men till slut dök han upp! Efter det gick allt bra.

Kom in den tid som var bokad utan kö - underbart vackert och speciellt

Va en fantastisk upplevelse och med de biljetter vi köpt med viss tid kom vi in utan att köa. Åkte taxi dit,pga brant backe uppför. Gick nerför istället. Måste bara ses!

Barcelona: Inträdesbiljett till Parc Güell Omdöme från: Ellinor, 2017-06-06

Vårt flyg blev försenat, ingen chaufför på plats.

Lite dåligt att ingen fanns på plats som utlovat, onödig oro för oss. Det löste sig efter telefonsamtal till bolaget. Sedan fungerade det utmärkt.