Barcelona Natur och utsikt
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Natur och utsikt i Barcelona

Visa alla Natur och utsikt i Barcelona
Se 609 upplevelser

Vad besökare tycker om Barcelona

Parken fantastisk, men välj rätt tidpunkt.

Vid förra tillfället jag besökte parken njöt jag verkligen av Gaudís fantastiska skapelser. Denna gång blev upplevelsen helt annorlunda. Det gick knappt se, och ännu mindre uppleva, arkitekturen pga alla besökare. Jättetråkigt. 5 ⭐️ för parken i sig. 5 ⭐️ för upplevelsen vid förra tillfället. 5 ⭐️ för smidigheten i biljettköpet. 1 ⭐️ för upplevelsen denna gång. Väl värt ett besök, men välj ett bra tillfälle med färre besökare. Är det mycket folk? Upptäck den yttre delen av parken bara. Gratis, också intressant och mindre trångt.

Barcelona: Inträdesbiljett till Parc Güell Omdöme från: Anonym, 2019-03-11

På allt sett ett lyckat evenemang. Positiva, hjälpsamma och kunniga guider. Vi fick möjlighet att träffa hästarna, sadla dem och ta en tur i manegen innan det var dags att ta oss ut i den fina naturen. Vackra vyer och tillräckligt lång ridtur. Tapas-stunden efteråt var ett roligt sätt att avsluta dagen. Transporten från Barcelona och hem igen fungerade så bra så. En iovande annorlunda reseupplevelse som kan rekommenderas!

Barcelona: Ridtur i en vacker naturpark Omdöme från: Carin, 2019-07-10

Alberto som var våran skeppare var fantastisk! Han höll en enormt hög service hela vägen. Han var väldigt trevlig och var social med alla resenärer ombord vilket gör miljön väldigt avslappnad och rolig. Vi som har ett krav att service gäller i första hand, så var detta det! Jag rekommenderar honom och denna upplevelse till er andra som vill ha en exklusive upplevelse!

Barcelona Port Vell: Eftermiddag Merienda Segelbåt Omdöme från: Evelyn, 2019-09-20

Själva turen med kajakerna är trevligt, dock mest bara massa stenar att se när man snorklar. Bra om man aldrig gjort det innan, men vill man se coola saker är denna inget att rekommendera så fall :) guiderna var super trevliga dock!

På en dag får man en mycket bra beskrivning av Barcelona. Grön tur på fm och orange tur på em, och Du har fångat allt! Lätt att stiga av och på, om Du vill stanna till någonstans och titta lite extra. Väl värt sitt pris!

Hop-on-hop-off i Barcelona: 1 eller 2 dagar Omdöme från: Carl Fredrik, 2019-04-14