Barcelona
Natur och utsikt

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Barcelona

Möchten Sie alle Aktivitäten in Barcelona entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 594 omdömen

Det var en fantastisk upplevelse, helt magiskt! Organisatoriskt fungerade allt perfekt, från upphämtning vid vårt boende till ballongfärd och tillslut en god och rejäl brunch på en jättemysig taverna.Ett Stort plus till den trevliga och omtänksamma personalen. Vi fick tom. en egen tolk med på resan. Han hette Max och hans engagemang och härliga personlighet förstärkte vår positiva upplevelse.Vi kan varmt rekommendera dessa arrangörer, mycket prisvärt.

En weekend utan en guidad cykeltur hade gjort att man knappt hade besökt Barcelona, detta var enastående! Super bra guide med intressanta platser att besöka. Vi var här i November och de var inte speciellt varmt och meningsfullt och åka båtturen som gick ut ur hamnen och vände igen.

Riktigt bra aktivitet till ett galet bra pris. En knapp timme var perfekt längd på båtturen. Vi hade tur och fick en hel del vågor när vi var utanför hamnen så alla som låg på näten i fören blev dyngsura. Svinkul och svinvärt.

Underbar natur. Hade behövt lite mer tid för att hinna gå längre men hann nästan till toppen innan jag vände. 2 timmar vandring och sedan 1 timme på området

Jättebra guide och vi rekommenderar att boka en tur med besök i ett av tornen, fantastisk upplevelse