Barcelona
Natur och äventyr

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 9 147 omdömen

Parken fantastisk, men välj rätt tidpunkt.

Vid förra tillfället jag besökte parken njöt jag verkligen av Gaudís fantastiska skapelser. Denna gång blev upplevelsen helt annorlunda. Det gick knappt se, och ännu mindre uppleva, arkitekturen pga alla besökare. Jättetråkigt. 5 ⭐️ för parken i sig. 5 ⭐️ för upplevelsen vid förra tillfället. 5 ⭐️ för smidigheten i biljettköpet. 1 ⭐️ för upplevelsen denna gång. Väl värt ett besök, men välj ett bra tillfälle med färre besökare. Är det mycket folk? Upptäck den yttre delen av parken bara. Gratis, också intressant och mindre trångt.

På allt sett ett lyckat evenemang. Positiva, hjälpsamma och kunniga guider. Vi fick möjlighet att träffa hästarna, sadla dem och ta en tur i manegen innan det var dags att ta oss ut i den fina naturen. Vackra vyer och tillräckligt lång ridtur. Tapas-stunden efteråt var ett roligt sätt att avsluta dagen. Transporten från Barcelona och hem igen fungerade så bra så. En iovande annorlunda reseupplevelse som kan rekommenderas!

Alberto som var våran skeppare var fantastisk! Han höll en enormt hög service hela vägen. Han var väldigt trevlig och var social med alla resenärer ombord vilket gör miljön väldigt avslappnad och rolig. Vi som har ett krav att service gäller i första hand, så var detta det! Jag rekommenderar honom och denna upplevelse till er andra som vill ha en exklusive upplevelse!

Själva turen med kajakerna är trevligt, dock mest bara massa stenar att se när man snorklar. Bra om man aldrig gjort det innan, men vill man se coola saker är denna inget att rekommendera så fall :) guiderna var super trevliga dock!

En fantastisk tur, och inblick i vinets värld.

Guiden från getypurguide var en pigg och glad tjej som tid väl hand om samtliga på turen. Kunnig och lagom info under resan. Alla guidade resmålen var intressanta. Likörprovningen i klostret gick väl snabbt och hade mer att önska.