Barcelona Museumsbiljetter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Populära Museumsbiljetter i Barcelona

Visa alla Museumsbiljetter i Barcelona
Se 677 upplevelser

Vad besökare tycker om Barcelona

Fantastisk guide som gjorde turen mer än prisvärd!

Kvinnan som var guide för denna tur visste verkligen vad hon gjorde! Vi hade med oss vår 12-åriga dotter och min farhåga var: kommer hon att orka hänga med i flera timmar, och dessutom gilla detta? När turen var slut nästan tre timmar senare konstaterade dottern att detta var nog det absolut bästa hon varit med om under hela veckan, vilket redan säger ganska mycket om hur denna guide lyckades fånga publikens intresse med sitt sätt att berätta om Picasso så att även tonåringar uppskattade detta. Kan rekommenderas för alla, oavsett åldern, om man är nybörjare inom konst, eller redan kan ett och annat inom ämnet.

Picasso-vandringstur och Barcelonas Picassomuseum Omdöme från: Pia, 2019-04-19

Det dröjde mer än 24 timmar till biljetter

Fick mejla och strula lite innan vi fick biljetterna och sedan fick jag automatiskt deras reklam som jag inte hade bett om och det gick inte att bara klicka på en länk för att avsluta reklamen men med ett mejl så ordnade det sig till slut.

Fantastiskt att gå förbi en mycket lång kö!

Sargada Familia är en "most see" attraktion i Barcelona. Men kön kan ibland bli så lång att man ger upp eller köar för biljett senare på dagen, kanske inte kul. Jag kan verkligen rekommendera att boka biljett innan:-)

Glad att vi bokade biljetterna hemifrån.

En stor kyrka med byggställningar, men som ska bli klar 2026. Den är inte så prålig innanför som många andra kyrkor är. Familia har däremot många vackra färgade fönster med olika religiösa motiv.

Bra men guiden engelska var inte speciellt bra

Då det var både spansktalande och engelsktalande i gruppen så var han tvungen att varva språken. Hans engelska var heller inte så bra. Själva turen var dock mycket trevlig.