Välj datum
Barcelona

Museum och utställningar

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
108 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 108

Vanliga frågor om Museum och utställningar i Barcelona

Vad finns det för andra saker att göra än Museum och utställningar som är värt att besöka i Barcelona?

Vilka Museum och utställningar i Barcelona vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Denna turné var fantastisk! Båda inblandade reseguider var så smarta och hade fantastiska personligheter! Vi gjorde turnén med lunch och vinprovning och jag rekommenderar det starkt! Vi hade lite mindre ledig tid att göra detta men hann ändå gå runt i klostret, göra en kort vandring och shoppa lite innan vi åkte för vinprovning och lunch. Lunchen var trerätters och maten var utsökt och mättande. Vinprovningen var rolig och kunnig. Jag rekommenderar starkt denna turné!

Vi rekommenderar turen till 100%. Mariana var vår reseledare, hon berättade många historier som vi aldrig skulle ha känt till annars. Överföringen var smidig och okomplicerad. Vinprovningen med tapas var också en höjdpunkt. Du kan också indikera allergier eller matvanor som vegan eller vegetarisk.

Perfekt, boka biljett vid önskad tid för att slippa vänta genom att ta en biljett på plats för okänd tid. Chatttjänsten getyourguide är överst efter ett beställningsfel gällande en barnbiljett. Alla njöt av detta besök på Camp Nou.

Lika fantastiskt att komma tillbaka och få uppleva denna otroliga skapelse igen. Få se nya detaljer och nya torn varje gång.

Vilken fantastiskt vacker byggnad, väl värt ett besök.