Barcelona Museum och utställningar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Populära Museum och utställningar i Barcelona

Visa alla Museum och utställningar i Barcelona
Se 645 upplevelser

Vad besökare tycker om Barcelona

Fantastisk guide som gjorde turen mer än prisvärd!

Kvinnan som var guide för denna tur visste verkligen vad hon gjorde! Vi hade med oss vår 12-åriga dotter och min farhåga var: kommer hon att orka hänga med i flera timmar, och dessutom gilla detta? När turen var slut nästan tre timmar senare konstaterade dottern att detta var nog det absolut bästa hon varit med om under hela veckan, vilket redan säger ganska mycket om hur denna guide lyckades fånga publikens intresse med sitt sätt att berätta om Picasso så att även tonåringar uppskattade detta. Kan rekommenderas för alla, oavsett åldern, om man är nybörjare inom konst, eller redan kan ett och annat inom ämnet.

Picasso-vandringstur och Barcelonas Picassomuseum Omdöme från: Pia, 2019-04-19

Bra upplägg på Arenan - allt flöt på. Inga köer den här dagen i alla

Bra upplägg på själva Camp Nou. Man fick se många olika delar, högst upp i komentatorsbåset och även ut genom spelargången. 3 fotograferings-stopp som funkade smidigt! Ganksa dyrt att sedan köpa, men det är ju frivilligt. Blev bra och kul foton :-) audio-guiden för 6 euro hade vi ingen nytta av.

Camp Nou: Guidad rundtur av FC Barcelon-museet Omdöme från: Clas, 2019-04-18

En mycket trevlig och kunnig guide som lotsade oss från FC Barcelonas begynnelse till nutid. Vi hade turen att hamna i en grupp där vi endast var 9 personer, så vi hade därmed god möjlighet att ställa alla frågor vi behövde.

Bra men guiden engelska var inte speciellt bra

Då det var både spansktalande och engelsktalande i gruppen så var han tvungen att varva språken. Hans engelska var heller inte så bra. Själva turen var dock mycket trevlig.

Vi besökte Casa Mila kl 18.00, ingen väntetid, trevligt bemötande

Vi besökte Casa Mila kl 18.00. Ingen väntetid. Mycket serviceminded och vänlig personal.