Barcelona
Mat och dryck

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Barcelona: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Barcelona? Clique aqui para uma lista completa.

Vad besökare tycker om Barcelona

Guiden var väldigt trevlig, duktig och mycket kunnig, det var i helhet en minnesvärd upplevelse och trevlig kväll. Upplevde dock att personalen på ett par av de ställen vi besökte var högst ointresserade av vårt närvaro, med tanke på att det var små ställen så borde var gäst uppskattas för sitt besök för att skapa viljan att återvända till stället. Det borde vara mycket tacksamt för stället i fråga när de får äran att vara valda att ingå i en tur. Annars kanske bolaget skulle välja att anlita en restaurang som faktiskt visar uppskattning för att få gäster som kommer på besök. Upplevelsen hade varit större med ett personligare engagemang från restaurangpersonalen.

Mycket trevlig utflykt med både kultur och gott vin

Överraskande bra utflykt , spm hade lite av allt. Marc vår guide var helt otroligt bra. Han berättade om Barcelonas historia och alla platser mm som vi passerade vilket var mycket inspirerande. Montserrat var en total överraskning, häftig utsikt och en otrolig historia bakom. Rekommenderar verkligen denna utflykt.

Fantastiskt trevlig upplevelse, dock lite ont om egen tid vid klostret, finns mycket att se där men man kan ju ta en dag och åka till klostret bara en dag. Man kan även bo på hotell där som vi fick tips om.

Sigtseeingen bra men vi fick ingen Tapas fast det stod att det ingick

Sigtseeingen var bra men vi fick varken tapas eller vin som det stod att det ingick efter turen :(((. det var dåligt

Xavier är helt klart en suverän guide. Och detta passar alla som vill ha det trevligt och informativt.