Barcelona
Båtturer och flodkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 402 omdömen

Gillade verkligen resan, mycket avkopplande, några fina nibbles och massor av drycker tillgängliga. Kunde använda hela båten så att sitta på framsidan av båten var härligt. Skepparen var fin och vänlig men kanske hade det varit trevligt att berätta lite mer om Barcelona och de områden vi såg. Kanske hade lite bakgrundsmusik lagt till atmosfären. Lite dyrare än några av de andra resorna men jag gjorde inte var alltför värdevis. Allt som allt en trevlig resa som jag gärna tar igen.

Mycket lugnande korsning, dessutom poserade vi precis framför, det var fantastiskt, även min 3 -åriga dotter rörde sig inte och uppskattade ögonblicket. Jag bokade på 17:30 schemat, solen skulle inte slå för mycket. Keps och glasögon och voila Musikerna på toppen. Jag rekommenderar verkligen

Ett stort tack till skepparen som verkligen tillät oss att njuta av denna båttur. Mycket smiley och bra råd, de gav oss möjlighet att se Barcelona från havet. Jag rekommenderar starkt och kommer inte att tveka att boka igen!

En fantastisk resa, en fantastisk utsikt och en mycket trevlig skypper! (Som till och med ansträngde sig för att prata lite franska) vi hade en fantastisk tid!

En mycket bra upplevelse för hela familjen, vinden, havet, landskapet. Med vänliga hälsningar.