Barcelona
Kabinbaneturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Kabinbaneturer i Barcelona

Vad finns det för andra saker att göra än Kabinbaneturer som är värt att besöka i Barcelona?

Andra upplevelser du inte bör missa i Barcelona:

Alla saker att se i Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 909 omdömen

Fantastiskt att upptäcka klostret och bergen i Montserrat på detta sätt. Vandringen börjar på toppen av berget och går sakta ner, vilket är genomförbart! Dessutom ett underbart sätt att njuta av utsikten. Klostret är också väldigt vackert, och vi hade tur: vi kunde besöka Moreneta utan kö. Guiderna bjöd också på intressanta förklaringar, mycket uppskattade!

En weekend utan en guidad cykeltur hade gjort att man knappt hade besökt Barcelona, detta var enastående! Super bra guide med intressanta platser att besöka. Vi var här i November och de var inte speciellt varmt och meningsfullt och åka båtturen som gick ut ur hamnen och vände igen.

En varierad tur med vandring, linbana, klosterbesök och spännande information om Montserrats historia och geologi. Utsikten från berget är unik när vädret är bra och vår guide förmedlade intressanta fakta om platsen på ett tilltalande och kompetent sätt. En rekommenderad turné.

Jag kan starkt rekommendera vår guide Julia, hon talar flera språk och var mycket vänlig och visste mycket om området. Själva turen var den bästa på min resa, skulle starkt rekommendera det, särskilt naturvandringen.

Trevlig och informativ. Guide väldigt bra och en liten outfit för 6 personer, schema lämpligt. Lämplig för timmar av vandring, fantastiskt landskap. Jag rekomenderar.