Barcelona
Historia och kulturarv

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 15 196 omdömen

Superduktig och kunnig guide och bra organiserat. Dock fick vi inget meddelande i förväg om att tornvandringen i Sagrada Familia inte var möjlig då den var avstängd. Hade varit bra att veta! Kunde genererat ett avdrag på priset då den bidrog till att jag valde just denna guidetur!

Fantastiskt trevlig upplevelse, dock lite ont om egen tid vid klostret, finns mycket att se där men man kan ju ta en dag och åka till klostret bara en dag. Man kan även bo på hotell där som vi fick tips om.

Den timmen jag var där pågick orgelrepetition på scenen och det förstärkade upplevelsen. Mycket hjälpsam och allmänt trevligt personal som de flesta barcelonabor. Rullstolen var inget hinder.

I recommend half an hour longer stay in Andorra, because it was hard to calm down and especially find something to eat. So it was just a bit of plain bread and a cup of coffee.

Trevlig o kunnig guide, Olga. Väldigt intressant historia kring Gaudi och hans verk. En fantastisk park och kyrka. Väl värt att unna sig denna kombinationstur