Barcelona
Flamenco

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 172 omdömen

Vi träffade vår guide i hjärtat av Barcelona på Travel Bar. Travel Bar vid denna tid på året stängdes, så vi ringde och fick omedelbar verifiering att vår guide skulle vara där. Dansningen var absolut första klass med flamenco musiker och dansare i perfekt framsteg. Efter showen eskorterades vi ner på slingrande gator till en tapasbar. Vi gillade sangria med de andra deltagarna och de tog fram nya tapas för oss att njuta av. Det fanns minst fem olika typer av tapas med den sista - en spett kyckling med kardemumma som skulle dö för! Min kollega resenär, Joan tog faktiskt det sista spett hem med sig och hade det till frukost nästa dag! Vår guide lämnade tidigt men restaurangen tog väl hand om oss och erbjöd dessert "tapas." Platsen är svår om du försöker navigera med GPS, så ge dig själv tillräckligt med tid att komma dit i tid. Butikerna i detta område är rikliga så du kan vara säker på att handla lite på vägen eller efter.

Vi hade showen bokad med middagsalternativet. Middagsplatsen är mycket trevlig, du har 1,5 timmar för middagen. Stor buffé med massor av tapas. Dricka ingår i priset: vin, vatten, sangria .... Smaken av tatas var mycket bra. Showen var fantastisk, bra dansare, bra utsikt. Lite högt för det lilla rummet.

Showen var verkligen fantastisk. Det fångar dig in i flamencokulturen, tack vare sångarna, musikerna och dansarna. Rummet är litet så vi är nära till scenen var vi än är. Vi njöt verkligen.

Mycket mer nyans för gitarrspel och dans än väntat. Lokalen är liten men centralt belägen vilket gjorde det enkelt att hitta en intim flamencoupplevelse av mycket hög kvalitet.

Bra show. Redan från sista raden hade jag inga problem med att se scenen.