Barcelona
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 5 110 omdömen

På allt sett ett lyckat evenemang. Positiva, hjälpsamma och kunniga guider. Vi fick möjlighet att träffa hästarna, sadla dem och ta en tur i manegen innan det var dags att ta oss ut i den fina naturen. Vackra vyer och tillräckligt lång ridtur. Tapas-stunden efteråt var ett roligt sätt att avsluta dagen. Transporten från Barcelona och hem igen fungerade så bra så. En iovande annorlunda reseupplevelse som kan rekommenderas!

Trevlig kombination och lagom lång tur. Också trevligt att vara i en liten grupp. I Montserrat har man mycket egen tid men behövs för att kunna ta bergbanan och/eller följa några vandringsleder. Mycket vacker omgivning. Guidningen på vingården var informativ och fint inramad. Guiden för hela turen var välkomnande, gav precis lagom mycket information och skapade en mycket god stämning.

Mycket trevlig utflykt med både kultur och gott vin

Överraskande bra utflykt , spm hade lite av allt. Marc vår guide var helt otroligt bra. Han berättade om Barcelonas historia och alla platser mm som vi passerade vilket var mycket inspirerande. Montserrat var en total överraskning, häftig utsikt och en otrolig historia bakom. Rekommenderar verkligen denna utflykt.

Själva turen med kajakerna är trevligt, dock mest bara massa stenar att se när man snorklar. Bra om man aldrig gjort det innan, men vill man se coola saker är denna inget att rekommendera så fall :) guiderna var super trevliga dock!

En fantastisk tur, och inblick i vinets värld.

Guiden från getypurguide var en pigg och glad tjej som tid väl hand om samtliga på turen. Kunnig och lagom info under resan. Alla guidade resmålen var intressanta. Likörprovningen i klostret gick väl snabbt och hade mer att önska.