Barcelona
Buss- och minivanturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Más actividades y cosas que hacer en Barcelona

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Barcelona? Pincha aquí para ver la lista completa.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 16 885 omdömen

Alla talar om Sagtads Familja och får en viss röst. Nu förstår jag varför. Fantastiskt är ett för litet ord. Helt makalöst underbart. Och allt flöt perfekt med hämtning, guiden Pablos berättelser under resvägen, biljetter mm. Mycket bra upplagt. Likaså promenaden i kvarteren. Bra informativ och engagerande guidning gav en mycket fylligare bild av händelser och historien. Både sådant man kan läsa sig till och service inte alls kände till.

På allt sett ett lyckat evenemang. Positiva, hjälpsamma och kunniga guider. Vi fick möjlighet att träffa hästarna, sadla dem och ta en tur i manegen innan det var dags att ta oss ut i den fina naturen. Vackra vyer och tillräckligt lång ridtur. Tapas-stunden efteråt var ett roligt sätt att avsluta dagen. Transporten från Barcelona och hem igen fungerade så bra så. En iovande annorlunda reseupplevelse som kan rekommenderas!

Trevlig kombination och lagom lång tur. Också trevligt att vara i en liten grupp. I Montserrat har man mycket egen tid men behövs för att kunna ta bergbanan och/eller följa några vandringsleder. Mycket vacker omgivning. Guidningen på vingården var informativ och fint inramad. Guiden för hela turen var välkomnande, gav precis lagom mycket information och skapade en mycket god stämning.

Själva turen med kajakerna är trevligt, dock mest bara massa stenar att se när man snorklar. Bra om man aldrig gjort det innan, men vill man se coola saker är denna inget att rekommendera så fall :) guiderna var super trevliga dock!

En mycket trevlig och kunnig guide som lotsade oss från FC Barcelonas begynnelse till nutid. Vi hade turen att hamna i en grupp där vi endast var 9 personer, så vi hade därmed god möjlighet att ställa alla frågor vi behövde.