1. Spanien
 2. Katalonien
 3. Barcelona
 4. Sagrada Familia

Barcelona och Sagrada Familia halvdagstur med hotellupphämtning

Produkt-ID: 138584
Visa galleri
Upptäck Barcelona och Gaudís Sagrada Familia på en halv dag. Se de viktigaste höjdpunkterna i Barcelona, inklusive Gamla stan och Montjuic Hill, med en liten grupp på högst 8 personer och en expertguide. Denna turné inkluderar hotellhämtning.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd 5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Biljett med köföreträde
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska, Spanska, Tyska

Upphämtning är inkluderad

Vänligen kontrollera din e-postinkorg för den specifika hämtningstiden. Hämtning i lobbyn på ditt hotell eller vid ingången till din lägenhet.

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Se de bästa sevärdheterna i Barcelona på denna spännande halvdagstur
 • Undvik långa rader på La Sagrada Familia, Gaudís mästerverk
 • Njut av hisnande panoramautsikt över staden från Olympiska byn 1992 på toppen av Montjüic-berget
 • Förundras över de medeltida smala gatorna i Barcelonas gotiska kvarter
 • Turnera i en liten grupp på 8 gäster med hotellhämtning och avresa ingår
Beskrivning
Under denna spännande halvdagstur, besök några av de vackraste platserna i Barcelona. Du kommer också att utforska La Sagrada Familia där du kommer att hoppa över linjen för att spara dyrbar tid. Efter hämtning vid ditt boende i Barcelona, ​​resa med privat transport för att uppleva de olika ansiktena i Barcelona. Under resan kommer din expertguide dela fascinerande historier om stadens unika arkitektur, kultur och historia. Denna halvdagstur ger dig möjlighet att upptäcka Barcelonas riktiga väsen. Njut av de världsberömda landmärkenna, de dolda hemligheterna och de fantastiska sevärdheterna i Barcelona tillsammans med en entusiastisk guide i en liten vänlig grupp.

Turnén börjar i Plaça Catalunya, Barcelonas centrala torg. Plaza ansluts till avenyn Passeig de Grácia, som har några av de bästa exemplen på katalansk arkitektur. Ta en stund att beundra de slående fasaderna av privata modernistiska byggnader, bland dem Gaudís berömda La Pedrera. Följ i Gaudís fotspår när du utforskar l'Eixample nästa. Efter att ha besökt det majestätiska sjukhuset de Sant Pau, fortsätt till Gaudís mästerverk, La Sagrada Familia. Du kommer se de olika delarna av byggnaden och de många exemplen på religiös symbolik som döljs i sina unika fasader. Du är säker på att bli fascinerad av Gaudis otroliga arkitektoniska stil: kolonner, tak, väggar och den organiska arkitekturen i basilikan.

Denna turné inkluderar också en avslappnad vandring genom de charmiga hörnen av gotiska kvarteren. Din guide tar dig genom sina pittoreska lilla bakgator för att hitta de dolda prydnaderna som lämnades av romarna och medeltiden i detta världsberömda stadsdel. Efter att ha besökt strandpromenaden, gå till Montjuïc Mountain och stanna vid Mirador de l'Alcalde, en vacker terrass med underbar utsikt över Barcelonas ikoniska skyline med fantastiska fotomöjligheter.
Inkluderar
 • Hotellupphämtning och avresa i en privat luftkonditionerad minivan mellan 08:00 och 09:00
 • Liten gruppturné med upp till 8 gäster
 • Skip-the-Line biljettreservation på Sagrada Familia
 • Gångtur på det gotiska kvarteret
 • Sagrada Familia-biljetter (endast privat alternativ)
Exklusive
 • Sagrada Familia-biljetter (ungefär € 25 förfaller kontant till guiden, såvida inte privat val har valts)
 • Gratuities (valfritt)
 • Eventuella personliga utgifter

Förberedelse

Viktig information
Bra att veta
• Din guide möter dig i lobbyn eller ingången till ditt hotell / boende i Barcelona. Se till att din e-postinkorg kontrollerar den specifika hämtningstiden.
• Observera att det finns en klädkod på La Sagrada Familia. Genomskinliga kläder, avtäckta axlar, låga halsringningar och utsatta ryggar och midriffs är inte tillåtna. Vänligen klä dig i enlighet därmed annars kommer du att nekas inträde
• Alla barn måste åtföljas av en vuxen.

Från 667 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,6 / 5
baserat på 25 omdömen
Översikt
Service
4,6/5
Organisering
4,5/5
Valuta för pengarna
4,2/5
Säkerhet
4,6/5

Arrangeras av

In Out Barcelona Tours

Produkt-ID: 138584