Välj datum

Saker att göra Barcelona

Förtrollande arkitektur, färgglada marknader och smaskiga tapas väntar dig i den katalanska huvudstaden.

Tillgängliga aktiviteter

742 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 47

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Barcelona

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Barcelona?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Barcelona:

Vilka är de bästa dagsturerna från Barcelona?

De bästa dagsturerna från Barcelona:

Santa Maria de Montserrat

Barcelona: Fler aktiviteter och sevärdheter

Barcelona: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 159 670 omdömen

Vägbeskrivningar, tider och vägbeskrivningar är bra! Allt passade perfekt. (8:45 till cirka 15:00.) Skulle jag boka så här igen. (På midsommar är det dock verkligen väldigt varmt. Det är bättre att välja tider på året som är under 30 grader.) På själva slottet finns få utställningar eller rumsinredning mm att se. Dessa saker är mer sannolikt att hitta i Louvren. Trädgårdarna och trädgårdarna är vackra. Fantastiska vattenfunktioner. Musik kan höras i trädgården. Synd att det fick betalas för barnen. (10,50 € per ungdom.)

Fabuleux . Une journée n'est pas suffisante .

Det är bäst att gå på morgonen klockan 9.00 med få besökare, det är det vackraste. E-postadressen som efterfrågas när du laddar ner ljudguiden är getyourguide@... inte din egen. Men annars hisnande vackert men definitivt med ljudguide. Du hör bra musik och får mycket förklarat

Hade tidskortet och allt fungerade bra, det enda vi inte visste är att fontänerna och vagnsutställningen bara har öppet på helger, men priset är detsamma under veckan. Tycker inte att trädgårdarna är så imponerande eftersom de bara är stora och har väldigt långa stigar.

inte för trångt Tyvärr fick jag köa för mina barns gratisbiljett när jag hade de vuxnas elektroniska biljetter! och att betala tillbaka för trädgården för barnen

Reseledaren var mycket trevlig och snäll. Jag njöt av all mat och vin och hade en fantastisk tid med alla andra på turnén.