Våra mest rekommenderade saker att göra i Barcelona

Barcelona: Casa Milà exklusiv före-timmarna-tur & terrass

1. Barcelona: Casa Milà exklusiv före-timmarna-tur & terrass

Upplev Gaudis arkitektoniska mästerverk, Casa Milà, innan folkmassorna träffade med en biljett före timmar. Utforska den drömlika interiören på en guidad tur med exklusiv tillgång för din grupp ensam, inklusive terrassen och en hiss från tidigt 20-tal, aldrig öppnad för allmänheten tidigare. Följ din guide in på den imponerande innergården och förundras över lägenheterna som tornar över dig. Admirer de tvättade väggmålningarna och smidesjärnbalkongerna när du klättrar upp i trapphuset i sten. Vandra genom de tomma korridorerna och utforska dess färgglada interiör, inklusive en lägenhet fylld med periodmöbler, som allmänheten inte har tillgång till. Upptäck ursprunget till denna ikoniska byggnad och dess arkitekt, Antoni Gaudí. Lär dig mer om dess historia, konstruktion och varför det också är känt som "La Pedrera." samt några mindre kända fakta. Gå in i den svagt upplysta välvda vinden och se en utställning om Gaudis konstnärskap och Casa Milà. Stig upp i en autentisk hiss från 1900-talet, som öppnas för en grupp för första gången i historien och utforska terrassen med sina virvlande stenliknande skorstenar, komplett med Gaudis signaturmosaikfinish. Ta in den dramatiska utsikten över Barcelona från denna speciella utsiktspunkt för din grupp ensam. Nästan, njut av ett exklusivt besök i källaren och auditoriet, normalt inte tillgängligt. Efter den guidade delen, ta dig till cafeterian för en välsmakande medelhavsfrukost och kaffe utan liv och rörelse i morgonmassorna. GetYourGuide samarbetar med Casa Milà för att ge dig en enastående upplevelse i Barcelona. Njut av exklusiv tillgång före timmar för din grupp ensam när du upplever Gaudis arkitektoniska mästerverk i ett helt nytt ljus.

Segeltur på tävlingsyacht med skepparen Tanguy Le Turquais

2. Segeltur på tävlingsyacht med skepparen Tanguy Le Turquais

Följ med på en adrenalinfylld segeltur med proffsseglaren Tanguy Le Turquais på hans Lazare IMOCA-kappseglingsyacht. Njut av en exklusiv möjlighet med GetYourGuide att uppleva ett toppkappseglingsfartygs fart över öppet hav med din skeppare, som förberedelse för jorden runt kapplöpningen, Vendée Globe 2024.  Möt din skeppare och bli välkomnad med en kopp kaffe som bryggts ombord, samt professionell säkerhets- och skyddsutrustning. Lär dig om segelbåtens säkerhetsfunktioner och tekniska specifikationer innan du ger dig ut på ditt äventyr. Känn yachtens kraft och storlek när du far fram på öppet vatten med Tanguy som din skeppare. Upptäck mer om seglarens strävan att fullborda Vendée Globe 2024 – havskappseglingen där individuell uthållighet står i fokus. Lär dig om hur det är att segla en mer än 18 meter lång och 29 meter hög kappseglingsyacht. Genom att hjälpa till med en mängd olika uppgifter ombord får du en inblick i äventyret, utmaningarna och friheten med att segla på öppet hav. När du återvänder till hamnen kan du njuta av ett fototillfälle med din skeppare och yachten. Om din skeppare Tanguy har havet i blodet sedan barndomen som han tillbringade med att segla med sin pappa. Tack vare en outsinlig äventyrslust erövrade han i vuxen ålder den legendariska segelrutten Route du Rhum. Nästa år står han inför den ultimata utmaningen: Vendée Globe 2024. Ett solo-, non-stop, jorden runt-lopp.

Barcelona: Inträdesbiljett till Sagrada Família - audioguide

3. Barcelona: Inträdesbiljett till Sagrada Família - audioguide

Utforska Antoni Gaudís oavslutade mästerverk Sagrada Família och upptäck den vackra basilikan i din egen takt. Lär dig om dess historia med hjälp av en inkluderad audioguide. Ta reda på varför Gaudís ikoniska verk – med sina imponerande fasader och interiörer – är ett av Spaniens mest besökta monument. Beundra en kombination av gotiska och jugend-former i denna Unesco-listade byggnad som dominerar Barcelonas skyline. Gaudí började arbeta på den sanna symbolen för Barcelona 1882 och Sagrada Família är fortfarande ett pågående arbete. Även ofullbordad är basilikan fortfarande ett måste att se. 

Barcelona: Inträdesbiljett till Parc Güell

4. Barcelona: Inträdesbiljett till Parc Güell

Besök Parc Güell med din tidsbestämda inträdesbiljett och utforska den unika platsen i din egen takt. Förundras över Antoni Gaudís färgglada mosaikkonst, inklusive Drakens trappa med sin världsberömda salamander. Ta en paus från stadsvimlet medan du strosar omkring i den grönskande trädgården och ta fantastiska bilder av Barcelona från parkens utsiktsplatser.  Parkens planering tilldelades Gaudí av Eusebi Güell, en katalansk entreprenör som ville återskapa ett brittiskt bostadsområde på Muntanya Pelada. Den öppnades som en kommunal park 1926, erkändes som ett konstnärligt monument 1969 och förklarades som världsarv av Unesco 1984. Du måste gå in i parken vid den bokade tiden, men du kan därefter stanna så länge du vill och ta in allt.

Barcelona: Entré till Casa Batlló och självguidad rundtur

5. Barcelona: Entré till Casa Batlló och självguidad rundtur

Fördjupa dig i Casa Batlló-upplevelsen, som kombinerar artificiell intelligens, förstärkt verklighet och maskininlärning. Njut av en unik upplevelse av ett av arkitektur- och designlegenden Antoni Gaudís mästerverk. Res in i ett Gaudinianskt universum av till synes omöjliga volymetriska projektioner, binauralt ljud, rörelsesensorer, uppslukande rum, smaker och dofter. Tillgång till Lord Batllós sovrum (om guldalternativet valts). Upptäck det immersiva rummet Gaudí Cubee (som är en LED-kub med sex sidor som är helt unik i världen). Lyssna på ett manus som finns på 15 språk, samt ett soundtrack skapat exklusivt av kompositören Dani Howard och framfört av Berlin Symphony Orchestra. Bland nyheterna som erbjuds kan du upptäcka en ny kärna av vertikal kommunikation designad av den japanska arkitekten Kengo Kuma, en flytande stege av 13 ton polerad marmor som hänger i luften, den första sexsidiga inomhuskartläggningen på en uteplats med Gaudís lampor och den nya "Simbolic" -butiken.

Barcelona: 24 eller 48 timmars hop-on-hop-off-busstur

6. Barcelona: 24 eller 48 timmars hop-on-hop-off-busstur

Se Barcelonas höjdpunkter från en dubbeldäckare på en hop-on-hop-off-busstur. Få tillgång till två rutter med en biljett för en komplett sightseeingupplevelse. Varje rutt tar ungefär två timmar. Ta med dig en gratis karta som hjälper dig att bestämma vart du vill åka och lyssna på ljudkommentarer. Förutom öppet tak har bussarna också ett elektriskt uppfällbart tak, som används vid regn. Bussarna är anpassade för resenärer med begränsad rörlighet och är utrustade med anatomiska säten och värme på båda däcken. De har också en anställd ombord för att hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva. Östliga rutten: • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou – Zoo • Teatre Nacional – Auditori • Glories – Torre Agbar • Basilikan Sagrada Familía • Recinte Modernista de Sant Pau • Parc Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Västliga rutten: • Plaça Catalunya • Arc de Triomf • El Born – Ciutadella zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum – Pavelló Mies van der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial – Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes, l’Illa Diagonal, Avungida • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: Casa Milà med köföreträde och audioguide

7. Barcelona: Casa Milà med köföreträde och audioguide

Upptäck en av 1900-talets mest framstående och innovativa byggnader på en rundtur med köföreträde och audioguide i Casa Milà ("La Pedrera"), som byggdes på höjden av Antoni Gaudís karriär. Väl bakom fasaden på den extraordinära byggnaden på eleganta Passeig de Gracia kan du förundras över de iögonfallande trappor och korkskruvskorstenar som har blivit symboler för Gaudís Barcelona. Gå upp till husets tak för att beundra dess slingrande former och underliga skorstenar på nära håll. Fortsätt sedan till vindsutrymmet för att se Espai Gaudí-utställningen, den enda som är tillägnad Gaudís liv och arbete. Lär dig mer om hans arkitektoniska innovationer från displayer med nerskalade modeller, byggnadsplaner, historiska fotografier och videor. Upplev La Pedrera till fullo genom att kombinera ditt besök med den nya mixade reality-upplevelsen "La Pedrera Magical Vision", som lanserades 2022. "La Pedrera Magical Vision" tar dig till ett oöverträffat utrymme på La Pedrera med hjälp av den senaste tekniken och låter dig kombinera den verkliga miljön med spektakulära holografiska element. Sätt på dig dina mixade reality-glasögon för att resa till olika epoker och miljöer och känn att du är en del av byggnadens historia.

Barcelona: Guidad rundtur i Sagrada Família med snabbentré

8. Barcelona: Guidad rundtur i Sagrada Família med snabbentré

Dra nytta av snabbinträde med förbestämd entré till Sagrada Família. Gå in i denna majestätiska romersk-katolska kyrkas häpnadsväckande interiör och lär dig om dess vackra arkitektur och pågående konstruktion på en guidad tur. Samling bredvid Sagrada Família. En erfaren guide hämtar dig från kontoret och följer dig till basilikan. När du går in i detta monument upptäcker du Barcelonas absolut främsta landmärke, en måste-upplevelse. Lär dig om historien och betydelsen av Sagrada Família av din lokala guide. Förundras över den häpnadsväckande interiören, rik på symbolik inspirerad av naturliga underverk. Strosa fritt runt basilikans skepp medan du lyssnar på din guides förklaringar av Antoni Gaudís mästerverk i ditt headset. Beundra alla detaljer som utgör en perfekta fusion mellan arkitektur och andlighet. Vandra runt exteriörens fasader och förundras över de praktfulla detaljerna. Vid rundturens slut kan du stanna kvar inne i Sagrada Familia och besöka dess museum. En utställning av skisser, modeller och fotografier berättar basilikans historia. Museet bjuder också på information om Gaudís liv och karriär.

Barcelona: FC Barcelona Museum "Barça Immersive Tour" Biljett

9. Barcelona: FC Barcelona Museum "Barça Immersive Tour" Biljett

Börja på ett oförglömligt äventyr genom FC Barcelonas fängslande värld med Barça Immersive Tour. Denna exklusiva upplevelse låter dig utforska klubbens förflutna, nutid och framtid medan arenan genomgår renoveringar. Denna uppslukande utställning ligger i ett specialanpassat utrymme nära Spotify Camp Nou och innehåller 18 interaktiva och audiovisuella installationer. Börja din resa i välkomstområdet, där du får audioguider och hittar användbar information. Missa inte chansen att fånga minnesvärda ögonblick vid fotopunkten. Kliv in i den uppslukande tunneln "Vi är historia", där Barças rika arv kommer till liv genom fängslande fotografier och viktiga föremål, inklusive ett särskilt utrymme för att hedra Johan Cruyff. Fördjupa dig i området "Tots units fem força", där interaktiva stationer visar upp både herrarnas och damernas första lag. Upplev spänningen i installationen "More than Achievements" och återupplev ikoniska ögonblick, legendariska spelare och troféer genom uppslukande målsändningar och firande ljud. Höjdpunkten på din rundtur väntar på "Camp Nou Live", en imponerande audiovisuell show som placerar dig i mitten av stadion och ger en 360º-upplevelse från en unik utsiktspunkt. Utforska FC Barcelonas framtid på "Espai Barça", där modeller, grafik och uppslukande audiovisuella verk presenterar de invecklade detaljerna i det kommande hemmet för alla Barça-fans. Följ med på denna extraordinära resa genom FC Barcelonas innersta väsen. Fördjupa dig i historien, känslorna och ambitionerna som definierar denna ikoniska fotbollsklubb, lämna med värdefulla minnen och en djupare koppling till Barças lysande arv.

Barcelona: Picassomuseet: Barcelona: Hoppa över linjen och gå på guidad tur

10. Barcelona: Picassomuseet: Barcelona: Hoppa över linjen och gå på guidad tur

Hoppa över köerna och fördjupa dig i Picassos historia och arbete med en expertguide. Utforska Pablo Picassos uppväxtår och upptäck den unga konstnärens geni genom att beundra de 4 251 verk som utgör den permanenta samlingen. Möt guiden vid museets entré och, efter en kort förklaring, beundra samlingen och den tillfälliga utställningen, som ger en grundlig kronologi över Picassos utveckling som konstnär. Beundra arbete från hans tidiga dagar i Barcelona genom hans stora senare perioder, besöka mästerverk som "Science and Charity", "Royan" och "Las Meninas", en omtolkning av Velazquez-målningen med samma namn. Picassomuseet, som öppnades 1963, avslöjar också konstnärens djupa relation till Barcelona: en intim relation som formades i hans ungdom och fortsatte till hans död. Diskussionen avslutas med fokus på Picassos samtid och hans bestående inflytande på konstvärlden. I slutet av turen lämnar guiden dig för att fortsätta din utforskning i din egen takt och kommer gärna att ge rekommendationer om andra intressanta platser.

Lägg till datum

Saker att göra i
Barcelona
Förtrollande arkitektur, färgglada marknader och smaskiga tapas väntar dig i den katalanska huvudstaden.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Barcelona

Alla aktiviteter

813 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 51

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Barcelona

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Barcelona

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Barcelona?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Barcelona:

Vilka är de bästa dagsturerna från Barcelona?

De bästa dagsturerna från Barcelona:

Santa Maria de Montserrat

Barcelona: Fler aktiviteter och sevärdheter

Barcelona: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 159 670 omdömen

Park Guell är väldigt vacker och jag var väldigt nöjd med köpet av min biljett på Get your Guide. Den utskrivbara eller smartphone-biljetten kom på mycket kort tid. Självklart rekommenderas det starkt att köpa biljett online för att undvika långa köer till biljettkontoren och detta gäller för alla sevärdheter i allmänhet. Men låt oss gå tillbaka till Park Guell... det finns mycket att klättra för att komma till de olika entréerna men när du väl kommer dit är ansträngningen väl belönad. Parken kan gås igenom i sin helhet utan ansträngning och i den högsta delen finns en hisnande utsikt över hela Barcelona ... Antoni Gaudís verk som genomsyrar hela parken är helt enkelt GUDOMLIGT

Loved it! Estelle was the best guide, so helpful, amazing energy, and perfect English. We got to see both the wine yards and the cellars, and got a lot of interesting information. Along with tasting 2 white whines, 2 red and 4 cavas. All delightful! And the tapas was really good and filling, definitely not hungry on the way home. I highly recommend this to any wine interested person!

Vi måste tipsa om att ta tunnelbanan finns det 500 branta meter att klättra och det är inte täckt av många automatiska uppstigningstrappor ... Och Gaudí-husets museumsbiljett i mitten av parken kan endast betalas online med telefonen för resten underbart .. Bra gjort

AMAZING. So beautiful, like a fantasy world. Definitely don’t miss this when you’re in Barcelona! Takes about 1 h, and the audio guide is really helpful. A lot of people though. But the architecture is like nothing else. Loved it!

The views in the mountains were breathtaking and the guide was extremely good, recommended.