Saker att göra i
Banys Arabs, Palma de Mallorca

Banys Arabs, Palma de Mallorca

Banys Arabs, Palma de Mallorca: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

1. Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Utforska Palma de Mallorca med cykel på en 3-timmars guidad tur i den historiska Gamla stan. Se monument från bysantinsk till muslimsk tid, tillsammans med fina exempel på öns Modernisme-arkitektur. Möt din guide nära Palmas katedral på Plaza del Rosari. Trampa sedan nerför några av stadens mest förtrollande gator. Lär dig mer om stadens historia och dess viktigaste byggnader medan du går vilse i Gamla stans gränder. Titta på den imponerande fasaden på Seu (Palmas katedral) och gå till det kungliga palatset La Almudaina, byggt som ett arabiskt fort och nu ett officiellt residens för den spanska kungafamiljen. Se resterna av den gamla stadsmuren och beundra de smala kolonnerna i La Lonja (marknaden). Cykla längs den lummiga La Rambla de Palma för att titta på blomsterförsäljare och gatuartister, och titta på fasaden till Ajuntament (stadshuset). Upptäck resterna av Banys Àrabs (arabiska bad) som är en av påminnelserna om Palmas moriska förflutna, och kika in genom fönstren i lyxbutikerna på Paseo del Borne.

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

2. Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Upptäck Gamla stan i Palma de Mallorca från ett annat perspektiv på en tre timmars cykeltur. Cykla till stadens viktigaste monument och byggnader och hitta dolda hörn längs vägen. Cykla till katedralen La Seu och upptäck den gamla stadsmuren. Åk till La Lonja för att upptäcka stadens centrum för nattliv. Besök Palacio Real de La Almudaina, som ursprungligen byggdes som en arabiskt fästning. Se Palma stadshus (Ayuntamiento de Palma de Mallorca) och sevärdheterna på Plaza Mayor, centrala Palmas sanna hjärta. Promenera nerför Rambla de Palma och gå till den trädkantade Paseo del Born för att uppleva stadens uteserveringskultur. Njut sedan av några läckra tapas på en spansk restaurang. Smaka på typiska mallorkinska rätter serverade som små tilltugg.

1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

3. 1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik, annorlunda, underhållande och mycket bekväm upplevelse. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

Palma de Mallorca : Måste se privat tur

4. Palma de Mallorca : Måste se privat tur

Följ med på en resa genom Palmas historia när du besöker viktiga platser som visar upp dess arv. Förundras över de gamla arabiska baden, en symbol för Mallorcas historia, och beundra den slående arkitekturen i La Bodeguita del Medio de La Lonja, designad av den berömda konstnären Guillem Sagrera. Beroende på vilken rutt din guide väljer kan du också få en glimt av Santa Eulalia, Basilica de Sant Francesc, Ca'n Joan de s'Aigo, Playa de Cala Mayor, Convent de Santa Clara a peu, Palau de l'Almudaina och Parc de la Mar.

Höjdpunkter och dolda pärlor i Palma de Mallorca Privat rundtur

5. Höjdpunkter och dolda pärlor i Palma de Mallorca Privat rundtur

Det här är inte bara en stadsrundtur, det här är det bästa av Palma de Mallorca med dolda pärlor som bara en lokalinvånare kan visa dig. Lär känna Palma de Mallorca på en stadsrundtur som ger dig den perfekta överblicken, från kultur, historia och lokal livsstil - den här turen har allt! Glöm stora turistgrupper och folkmassor; det är dags att se Palma de Mallorca från sin bästa sida tack vare din lokala guides kunskaper och berättelser. Kolla in de viktigaste landmärkena som Almudaina-trädgården, Arab Baths, Olivera de Cort och upptäck stadens hemligheter som visar dig staden ur ett annat perspektiv. Som de säger, lokalbefolkningen vet bäst! Withlocals Highlights & Hidden Gems Private City Tour™ är en av Withlocals signaturturer som finns tillgängliga i större städer över hela världen. Vi arbetar med passionerade lokala guider som tjänar en rättvis avgift. Vi stöder lokala ekonomier genom att endast erbjuda lokala produkter och förhindrar överturism med endast små icke-påträngande grupper. Våra turer är koldioxidneutrala och går bortom de vanliga turistvägarna.

2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

6. 2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

Ge dig själv möjligheten att lära känna Palma, dess historia och dess emblematiska gamla stad på det mest kompletta och roliga sättet. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

Palma de Mallorca privat guidad stadsvandring

7. Palma de Mallorca privat guidad stadsvandring

Från Badia de Palma-bukten reser sig staden Palma, en liten, gammal och fortfarande en av de mest kosmopolitiska platserna i Europa. Det är en blandning av historiska platser, landmärken och katedraler som gör att besökare kan upptäcka dess romerska, moriska och kristna rötter, och fortfarande njuta av utsikten över vackra modernistiska byggnader. Här finns allt. Lär dig allt om den talayotiska stammen och romarna, om morernas och de kristnas tid. Bekanta dig med Ayuntamiento från 1600-talet, Palmas rådhus och dess berömda gigantiska trätak, till den medeltida kyrkan Santa Eulalia, tillägnad martyren och skyddshelgonet i Barcelona, från det gotiska San Francisco-klostret från 1200-talet till Banys Àrabs eller Arab Baths, en av få kvarvarande rester av det moriska arvet - den här staden är ett blickfång. Lägg märke till den katalanska gotiska 1200-talskatedralen Santa Maria of Palma på toppen av det tidigare citadellet, och mitt emot ligger det kungliga palatset La Almudaina, tidigare Alcázar of Palma, en tidigare arabisk fästning som senare blev det officiella kungliga residenset, där den spanska kungafamiljen fortfarande tillbringar sina somrar. Följ med oss på en promenad bland smala medeltida gator, aristokratiska hus och historiska barockkyrkor, livliga torg och marknader - det blir en oförglömlig upplevelse i Balearernas huvudstad.

Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

8. Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

Denna rundtur finns endast tillgänglig på tyska. Lär känna Palma de Mallorca på ett avslappnat sätt. Starta den självguidade turen och tillbringa en varierad tid i denna vackra stad. Turen börjar i den lugna trädgården mellan Passeig del Born och katedralen. Därifrån fortsätter du till det kungliga palatset La Almudaina och den imponerande katedralen "La Seu". Efter en promenad genom gamla stan kommer du till de arabiska baden och klostret "Convento de Santa Clara". Ni fortsätter till kyrkan "Basílica Sant Francesc" och en tapasbar, ett riktigt insidertips. Efter ett kort stopp vid stadspalatset "Can Dameto de la Quartera" och kaféet "Ca'n Joan de s'Aigo" kommer ni till församlingskyrkan Plaça de Santa Eulàlia. Ett speciellt träd, "Olivera de Cort", och Plaça Major är ytterligare stopp innan du når Mercat de l'Olivar, den största inomhusmarknaden i Palma. Rundturen avslutas vid Plaça d'Espanya, stadens centrala transportknutpunkt. Vid hållplatserna finns det underhållande uppgifter att lösa och roliga frågor att besvara. Vem vet till exempel vad ... men nej, det berättar vi inte än! Turen är ett utmärkt sätt att komma ut och upptäcka nya saker med familjen, vännerna eller på egen hand. Det är som att bli visad Palma de Mallorca av en god vän. Många anekdoter kommer att berika din promenad genom staden. Du kan starta turen när som helst och så ofta du vill i webbläsaren på en smartphone. På plats eller till och med bekvämt från soffan. Njut av din tid i Palma de Mallorca! *** Bra att veta *** Du kommer att få länken för att starta turen i ett e-postmeddelande direkt efter bokningen.

1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

9. 1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

Det här är en aktivitet för alla typer av målgrupper. Har du någonsin åkt på semester med dina barn och inte vetat vad ni ska hitta på för aktiviteter tillsammans? En vandringstur kan vara för mycket för barnen, men de vuxna skulle också vilja veta lite om historien på den plats där de befinner sig. Här har du svaret. Med hjälp av de underhållande och innovativa elscootrarna åker vi genom gatorna i gamla stan i Palma och njuter av dess skönhet och enastående utsikt över Medelhavet. Och naturligtvis berättar vi också lite historisk information för att underhålla de äldre.

Kryssningsterminal 3 timmars E-Bike-tur, Palma de Mallorca

10. Kryssningsterminal 3 timmars E-Bike-tur, Palma de Mallorca

Detta är en fantastisk upplevelse som börjar på gångavstånd från hamnen; vi gör en 18 km lång tur i Palma de Mallorca utan ansträngning på en bekväm elcykel och besöker gamla stan och några andra intressanta platser som slottet Bellver. Även på vägen från och tillbaka till hamnen kommer vi att använda en särskild cykelled med fantastisk utsikt, främst mot havet. Så fortsätt och ge dig chansen att leva en ojämförlig upplevelse, att njuta av otroliga landskap och den vänlighet och närhet som kännetecknar oss.

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Banys Arabs, Palma de Mallorca: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Utforska Palma de Mallorca med cykel på en 3-timmars guidad tur i den historiska Gamla stan. Se monument från bysantinsk till muslimsk tid, tillsammans med fina exempel på öns Modernisme-arkitektur. Möt din guide nära Palmas katedral på Plaza del Rosari. Trampa sedan nerför några av stadens mest förtrollande gator. Lär dig mer om stadens historia och dess viktigaste byggnader medan du går vilse i Gamla stans gränder. Titta på den imponerande fasaden på Seu (Palmas katedral) och gå till det kungliga palatset La Almudaina, byggt som ett arabiskt fort och nu ett officiellt residens för den spanska kungafamiljen. Se resterna av den gamla stadsmuren och beundra de smala kolonnerna i La Lonja (marknaden). Cykla längs den lummiga La Rambla de Palma för att titta på blomsterförsäljare och gatuartister, och titta på fasaden till Ajuntament (stadshuset). Upptäck resterna av Banys Àrabs (arabiska bad) som är en av påminnelserna om Palmas moriska förflutna, och kika in genom fönstren i lyxbutikerna på Paseo del Borne.

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Upptäck Gamla stan i Palma de Mallorca från ett annat perspektiv på en tre timmars cykeltur. Cykla till stadens viktigaste monument och byggnader och hitta dolda hörn längs vägen. Cykla till katedralen La Seu och upptäck den gamla stadsmuren. Åk till La Lonja för att upptäcka stadens centrum för nattliv. Besök Palacio Real de La Almudaina, som ursprungligen byggdes som en arabiskt fästning. Se Palma stadshus (Ayuntamiento de Palma de Mallorca) och sevärdheterna på Plaza Mayor, centrala Palmas sanna hjärta. Promenera nerför Rambla de Palma och gå till den trädkantade Paseo del Born för att uppleva stadens uteserveringskultur. Njut sedan av några läckra tapas på en spansk restaurang. Smaka på typiska mallorkinska rätter serverade som små tilltugg.

1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik, annorlunda, underhållande och mycket bekväm upplevelse. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

Palma de Mallorca : Måste se privat tur

Palma de Mallorca : Måste se privat tur

Följ med på en resa genom Palmas historia när du besöker viktiga platser som visar upp dess arv. Förundras över de gamla arabiska baden, en symbol för Mallorcas historia, och beundra den slående arkitekturen i La Bodeguita del Medio de La Lonja, designad av den berömda konstnären Guillem Sagrera. Beroende på vilken rutt din guide väljer kan du också få en glimt av Santa Eulalia, Basilica de Sant Francesc, Ca'n Joan de s'Aigo, Playa de Cala Mayor, Convent de Santa Clara a peu, Palau de l'Almudaina och Parc de la Mar.

Höjdpunkter och dolda pärlor i Palma de Mallorca Privat rundtur

Höjdpunkter och dolda pärlor i Palma de Mallorca Privat rundtur

Det här är inte bara en stadsrundtur, det här är det bästa av Palma de Mallorca med dolda pärlor som bara en lokalinvånare kan visa dig. Lär känna Palma de Mallorca på en stadsrundtur som ger dig den perfekta överblicken, från kultur, historia och lokal livsstil - den här turen har allt! Glöm stora turistgrupper och folkmassor; det är dags att se Palma de Mallorca från sin bästa sida tack vare din lokala guides kunskaper och berättelser. Kolla in de viktigaste landmärkena som Almudaina-trädgården, Arab Baths, Olivera de Cort och upptäck stadens hemligheter som visar dig staden ur ett annat perspektiv. Som de säger, lokalbefolkningen vet bäst! Withlocals Highlights & Hidden Gems Private City Tour™ är en av Withlocals signaturturer som finns tillgängliga i större städer över hela världen. Vi arbetar med passionerade lokala guider som tjänar en rättvis avgift. Vi stöder lokala ekonomier genom att endast erbjuda lokala produkter och förhindrar överturism med endast små icke-påträngande grupper. Våra turer är koldioxidneutrala och går bortom de vanliga turistvägarna.

2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

Ge dig själv möjligheten att lära känna Palma, dess historia och dess emblematiska gamla stad på det mest kompletta och roliga sättet. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

Palma de Mallorca privat guidad stadsvandring

Palma de Mallorca privat guidad stadsvandring

Från Badia de Palma-bukten reser sig staden Palma, en liten, gammal och fortfarande en av de mest kosmopolitiska platserna i Europa. Det är en blandning av historiska platser, landmärken och katedraler som gör att besökare kan upptäcka dess romerska, moriska och kristna rötter, och fortfarande njuta av utsikten över vackra modernistiska byggnader. Här finns allt. Lär dig allt om den talayotiska stammen och romarna, om morernas och de kristnas tid. Bekanta dig med Ayuntamiento från 1600-talet, Palmas rådhus och dess berömda gigantiska trätak, till den medeltida kyrkan Santa Eulalia, tillägnad martyren och skyddshelgonet i Barcelona, från det gotiska San Francisco-klostret från 1200-talet till Banys Àrabs eller Arab Baths, en av få kvarvarande rester av det moriska arvet - den här staden är ett blickfång. Lägg märke till den katalanska gotiska 1200-talskatedralen Santa Maria of Palma på toppen av det tidigare citadellet, och mitt emot ligger det kungliga palatset La Almudaina, tidigare Alcázar of Palma, en tidigare arabisk fästning som senare blev det officiella kungliga residenset, där den spanska kungafamiljen fortfarande tillbringar sina somrar. Följ med oss på en promenad bland smala medeltida gator, aristokratiska hus och historiska barockkyrkor, livliga torg och marknader - det blir en oförglömlig upplevelse i Balearernas huvudstad.

Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

Denna rundtur finns endast tillgänglig på tyska. Lär känna Palma de Mallorca på ett avslappnat sätt. Starta den självguidade turen och tillbringa en varierad tid i denna vackra stad. Turen börjar i den lugna trädgården mellan Passeig del Born och katedralen. Därifrån fortsätter du till det kungliga palatset La Almudaina och den imponerande katedralen "La Seu". Efter en promenad genom gamla stan kommer du till de arabiska baden och klostret "Convento de Santa Clara". Ni fortsätter till kyrkan "Basílica Sant Francesc" och en tapasbar, ett riktigt insidertips. Efter ett kort stopp vid stadspalatset "Can Dameto de la Quartera" och kaféet "Ca'n Joan de s'Aigo" kommer ni till församlingskyrkan Plaça de Santa Eulàlia. Ett speciellt träd, "Olivera de Cort", och Plaça Major är ytterligare stopp innan du når Mercat de l'Olivar, den största inomhusmarknaden i Palma. Rundturen avslutas vid Plaça d'Espanya, stadens centrala transportknutpunkt. Vid hållplatserna finns det underhållande uppgifter att lösa och roliga frågor att besvara. Vem vet till exempel vad ... men nej, det berättar vi inte än! Turen är ett utmärkt sätt att komma ut och upptäcka nya saker med familjen, vännerna eller på egen hand. Det är som att bli visad Palma de Mallorca av en god vän. Många anekdoter kommer att berika din promenad genom staden. Du kan starta turen när som helst och så ofta du vill i webbläsaren på en smartphone. På plats eller till och med bekvämt från soffan. Njut av din tid i Palma de Mallorca! *** Bra att veta *** Du kommer att få länken för att starta turen i ett e-postmeddelande direkt efter bokningen.

1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

Det här är en aktivitet för alla typer av målgrupper. Har du någonsin åkt på semester med dina barn och inte vetat vad ni ska hitta på för aktiviteter tillsammans? En vandringstur kan vara för mycket för barnen, men de vuxna skulle också vilja veta lite om historien på den plats där de befinner sig. Här har du svaret. Med hjälp av de underhållande och innovativa elscootrarna åker vi genom gatorna i gamla stan i Palma och njuter av dess skönhet och enastående utsikt över Medelhavet. Och naturligtvis berättar vi också lite historisk information för att underhålla de äldre.

Kryssningsterminal 3 timmars E-Bike-tur, Palma de Mallorca

Kryssningsterminal 3 timmars E-Bike-tur, Palma de Mallorca

Detta är en fantastisk upplevelse som börjar på gångavstånd från hamnen; vi gör en 18 km lång tur i Palma de Mallorca utan ansträngning på en bekväm elcykel och besöker gamla stan och några andra intressanta platser som slottet Bellver. Även på vägen från och tillbaka till hamnen kommer vi att använda en särskild cykelled med fantastisk utsikt, främst mot havet. Så fortsätt och ge dig chansen att leva en ojämförlig upplevelse, att njuta av otroliga landskap och den vänlighet och närhet som kännetecknar oss.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i Banys Arabs, Palma de Mallorca

Städer i Spanien

Banys Arabs, Palma de Mallorca: Fler aktiviteter och sevärdheter

Banys Arabs, Palma de Mallorca: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Banys Arabs, Palma de Mallorca

Samlat omdöme

4.6
(147 recensioner)

En trevlig upplevelse. vi körde med David, som berättade mycket intressant: historia, miljö och nuläget på Mallorca. Att fråga gruppen blir aldrig uttråkad. Turnéstopp var väl sammansatta. Tyvärr var gruppen lite stor (14 personer). Så mycket väntan. Tapas serveras först i slutet, när turen är över och cyklarna är borta. Det skulle vara bra om det fanns tapas emellan. Rekommenderas

Vår guide David var väldigt trevlig och informativ, vi hade turen att turen även genomfördes för 2 personer vilket såklart var en stor fördel för oss, turen var rolig även vid 30 grader. Tapas var väldigt goda, tyvärr lite för lite. Hade tänkt att man får olika band vid olika hållplatser, kanske tänk på det...

Fantastisk guide som var mycket tålmodig med vår långsamma ryttare. Stor kunskap om staden och roliga historier längs vägen. Rekommenderar definitivt det som några timmar för att få se den gamla staden en varm dag. De otroligt läckra tapas var efter åkturen på en närliggande restaurang.

Bra sätt att få en annan upplevelse av staden istället för hop on and off bussarna.