Lägg till datum

Balliol College

Balliol College

Balliol College: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

1. Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

Utforska Oxford, staden med de drömmande spirorna, på en rundvandring med en expertguide från stadens turistbyrå. Få se stadens mest kända sevärdheter, upptäck stadens dolda historia och ta del av alla häpnadsväckande historier om Oxfords viktigaste karaktärer - verkliga och fiktiva. Möt din guide på den storslagna och mycket gamla Broad Street (som en gång var stadens vallgrav), låt dem veta var du kommer ifrån och vilka speciella Oxfordintressen du har så kommer de att göra sitt bästa för att ta med dem. Gå till Martyrs' Memorial, platsen för fruktansvärda religiösa vedergällningar under medeltiden, och vidare till det äldsta tornet i St Michael of the Northgate som byggdes under saxisk tid. Ta dig sedan till universitetets hjärta och inspirationen bakom Harry Potters Hogwartsskola. Passera förbi pubarna där Inklings brukade träffas för att diskutera sitt skrivande samt pubarna där Inspector Morse spelades in och de populäraste studentdrinkställena i gamla tider. Upptäck staden som är hemvist för flera av Storbritanniens mest kända litterära karaktärer - både fiktiva och verkliga - som JRR Tolkien och CS Lewis, Philip Pullman och Colin Dexter samt några av deras mest kända skapelser som Lyra och Will och Inspector Morse. Beundra Oxfords fantastiska arkitektur, gargoyles och grotesker, som är så underbart bevarade från alla historiska perioder och stilar, och ta en promenad på det hisnande Radcliffe Square. Korsa den finurliga Suckarnas bro, som den är känd som, precis som de i Venedig och Cambridge. Se Bodleian Libraries från utsidan i den fantastiska Old Schools Quadrangle. Lär dig mer om stadens berömda museer, bland annat Museum of the History of Science, som innehåller Einsteins svarta tavla, The Pitt Rivers, som en gång i tiden var hemvist för krympta huvuden, och det fantastiska Ashmolean, som var ett av de allra första museerna i världen. Om du har tid kan du promenera så långt som till de vackra Christ Church Meadows, där man kan åka stävja och där boskapen betar, en verkligt pastoral och typisk engelsk scen.

Oxford: Rundtur med fokus på Morse, Lewis och Endeavour

2. Oxford: Rundtur med fokus på Morse, Lewis och Endeavour

Gå bortom Oxfords drömmande spiror och utforska universitetsstaden från ett annat perspektiv. Följ i fotspåren från TV-serien "Inspector Morse" och dess avknoppningar visar "Lewis" och "Endeavour." Gå in i den fiktiva världen av författaren Colin Dexter och hans berömda detektiver när du besöker platser där scener filmades i den gamla stadskärnan. Börja vid stenmonumentet för Martyrs Memorial utanför Balliol College och fortsätt till platser som det lyxiga Randolph Hotel och den traditionella puben White Horse. Ge dig ut på Broad Street, lär dig mer om gatorna och andra platser som är kända för fans av Morse och få information bakom kulisserna om hur karaktärerna utvecklades.

Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

3. Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

Ni börjar i centrala Oxford, med en kort och engagerande introduktion som lägger grunden för de stora historiska perioder som kommer att täckas! Sedan går turen till ett college som är känt för att ha de vackraste gräsmattorna i Oxford och en ikonisk tvist med sin granne - som resulterade i en förmodad stöld av collegets sköldpadda (förklaringen till Oxfords årliga sköldpaddsrace ingår!). Därefter besöker gruppen Sheldonian Theatre, där studenterna får uppleva den mest ikoniska ceremonin vid Oxford University. Du kan höra från din studentguide hur upplevelsen var för dem. Därefter går ni in i ett historiskt museum - komplett med en griffeltavla som användes av Einstein i Oxford - och besöker Weston Library, ett utmärkt exempel på en hybrid mellan historisk och modern interiör. Denna rundtur kommer sedan att täcka platser som ingen av våra andra rundturer gör! Bland annat Oriel College, Merton College och ikoniska litterära giganter från Oxfords historia. Du kan ta ett foto under Suckarnas bro innan du tittar upp på det första runda biblioteket i England, där din studentguide i Oxford ger dig sällsynta inblickar i labyrinten av underjordiska tunnlar för studenter. Inte att förglömma är All Souls College. Med inträdesprov som är lika komplicerade som de är bisarra, kommer den här webbplatsen att belysa hur exklusivt ett college kan vara och hur inflytelserika dess medlemmar är. På väg ner till den södra delen av Oxford besöker vi en dold dörr som föreställer de mest kända karaktärerna i C.S. Lewis Krönikorna om Narnia. Innan vi går in i det största colleget i Oxford, hem till Oscar Wilde och C.S. Lewis, och dess egen hjortpark. Utforska det ikoniska området som har varit hem för Oxfords mest inflytelserika författare, komplett med medeltida kloster. Turen går vidare till Tolkiens hem för att diskutera inte bara dess litterära betydelse, utan även dess kök för flera miljoner pund, finansierat av den nuvarande kejsaren av Japan! Turen går sedan till Christ Church Meadows - en fantastisk vidsträckt mark som är otroligt sällsynt i en medeltida stad. Här får du lära dig om dess nära koppling till Alice's Adventures in Wonderland - tillsammans med dess beslut att ha en annan tidszon än resten av Oxford. Slutligen kommer turen till en av de mest påkostade och berömda högskolorna vid Oxfords universitet: Christ Church. Berömt för sina bokstavliga kopplingar och scener som använts vid inspelningen av Harry Potter; det är en så ikonisk plats att många misstar den för att representera hela universitetet. Gå igenom matsalen som inspirerats av den som används på Hogwarts och se var några av de största filosoferna, författarna och kungligheterna har studerat. Guiden kommer att ge en omfattande översikt över dess historia, innan du går in tillsammans med en multimediaguide för att utforska College i din egen takt. Observera - strukturen på dagen kan variera.

Oxford: Original Uncomfortable Oxford™ Walking Tour

4. Oxford: Original Uncomfortable Oxford™ Walking Tour

Den här turen är en perfekt introduktion till Oxford och handlar om minnespolitik i staden och på universitetet. Den täcker historier om imperium, ojämlikhet och diskriminering på grund av ras, klass och kön och belyser hur dessa arv har en bestående inverkan på våra moderna liv. *Resplan: * 1 - Carfax Tower 2 - Rhodos-statyn 3 - All Souls College 4 - Weston-biblioteket 5 - Sheldonian-teatern 6 - Balliol College 7 - Historiska fakulteten 8 - Bonn Square Observera att resplanen kan variera något beroende på tid och reseledare. TILLGÄNGLIGHET: Tillgänglig för rullstolar, men observera att det kan vara lite ojämna trottoarer och trångt i centrum. Den vandrade sträckan är mindre än 2 km.

Oxford: Audioguide för staden och universitetet i Oxford

5. Oxford: Audioguide för staden och universitetet i Oxford

Matthew Arnold, en viktoriansk poet, beskrev en gång Oxford som "the City of Dreaming Spires". Han syftade på den fantastiska arkitekturen hos de 39 högskolorna som utgör det världsberömda universitetet i Oxford. Följ med mig på denna lugna vandring runt den vackra staden så ska jag berätta historierna bakom spirorna. Denna enkla promenad tar dig från Carfax Tower, runt den historiska stadskärnan där majoriteten av högskolorna ligger, för att avsluta på Magdalen Street bredvid Martyrs' Memorial. Längs vägen kommer jag att berätta om några av de pittoreska traditionerna och ceremonierna som fortfarande äger rum runt högskolorna idag, som varför Great Tom, klockan ovanför ingången till Christ Church College, ringer 101 gånger klockan 21.05. Du kommer att höra om de berömda författare, politiker och poeter som också har bidragit till Oxfords historia, och jag visar dig inspelningsplatserna för många TV-serier som Morse, Endeavour och Midsommarmord. Du kommer till och med att följa i Harry Potters fotspår när du tar dig in i Christ Church och dess egen stora sal. I slutet av den här rundturen kommer du: • Upptäck varför Oxfords tid ligger 5 minuter efter resten av landet • Ta reda på varför Oxford-studenter är förbjudna att hoppa i floden Cherwell • Lär dig om ett upplopp som varade i tre dagar och kostade 93 människor livet • Se kollegiet som har producerat inte mindre än 13 av landets premiärministrar • Besök platsen där tre äldre medlemmar i kyrkan avrättades på order av Bloody Mary Ge dig själv 90 minuter eller dröja längs vägen eftersom det finns gott om möjligheter att stanna för en drink, ett lätt mellanmål eller till och med ett mycket civiliserat afternoon tea.

Oxford: Berömda alumner Escape Game utomhus

6. Oxford: Berömda alumner Escape Game utomhus

Utforska Oxford på ett unikt sätt genom att spela ett utforskningsspel på din telefon via en app. Lär dig mer om berömda alumner som vandrat genom stadens gator och universitetets murar, besök platser där Harry Potter spelades in och ha kul med hela familjen eller vännerna. Skapa en berättelse om en briljant före detta Oxfordprofessor som försöker lista ut mysteriet kring deras labbpartners död under ditt engagerande spel. Lös utmaningar och se hur historien utvecklas i din app, samt exakta vägbeskrivningar som guidar dig till nästa plats. Starta ditt utforskningsspel från puben The Eagle and Child. Det bästa av allt är att du kan spela spelet i din egen takt, pausa det när du känner för en kaffe- eller matpaus och återuppta det när som helst från den plats där du pausade det.

Oxford: City Bike Tour med studentguide

7. Oxford: City Bike Tour med studentguide

Upptäck Oxfords historiska stadskärna och de magiska parkerna i stadens utkanter med denna guidade cykeltur. Trampa förbi stadens bästa sevärdheter och täck mer mark. Möt din guide i stadens centrum för att starta din upplevelse. Cykla genom staden tillsammans med en studentguide och lär dig om Oxfords historia. Beundra universitetsbyggnaderna där Oscar Wilde, J. R. R. Tolkien, C. S. Lewis och många brittiska politiker studerade. Beundra arkitekturen i Oxfords colleges och gå in i det berömda Bodleian-biblioteket. Beundra landskapet i Port Meadow och besök platser som du inte kan nå till fots. Du kan njuta av många stopp längs vägen och avsluta vid den ursprungliga mötesplatsen.

Ny: Oxford Kostymerad Ghost Tour I Karaktär

8. Ny: Oxford Kostymerad Ghost Tour I Karaktär

Förbered dig på det oväntade och håll huvudet kallt när du ger dig ut på en av de mest underhållande upplevelserna i Oxford. Oxford är hem för några av de mest brutala morden i Englands långa historia och är unikt känt som epicentrum för oroliga själar, mörk energi och köttätande bestar. Ta dig fram genom stadens mörka gränder och hemsökta torg medan du njuter av mystiska berättelser om spöken, skräck och olycksbådande händelser. Lär dig mer om Oxfords skrämmande historia med en kombination av berättelser och dramatiska framträdanden av välutbildade skådespelare som kommer att spela upp de mest barbariska och brutala straff som utdelades under Oxfords medeltid och inbördeskrig. Var beredd på att överraskas av flera vilda djur! Efter en spännande och underhållande vandring runt i staden avslutar vi på någon av de berömda pubarna i Oxford.

Curious Oxford Escape-spel utomhus: Klocktjuven

9. Curious Oxford Escape-spel utomhus: Klocktjuven

Kliv in på Oxfords historiska gator som den ende arvtagaren till den legendariske urmakaren Alfred Du Pont. Stolt pryder hans magnum opus din handled, en fascinerande klocka med mystiska symboler och ett gåtfullt, ojämnt tickande. Men när du funderar över dess hemligheter mitt i den livliga folkmassan inträffar katastrofen - en listig tjuv tar tillfället i akt och ditt värdefulla arv försvinner. Ge dig ut på en spännande jakt genom Oxfords kullerstensgator, dechiffrera kryptiska ledtrådar och nysta upp arvet efter historiens största urmakare. Kommer du att återta Du Ponts mästerverk innan tiden rinner ut? Appen ger dig exakta vägbeskrivningar genom staden. Spela i din egen takt. Känn dig fri att pausa och utforska din omgivning när du vill. När du har bokat spelet får du ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du spelar. För större grupper kan en person köpa tillgång för hela gruppen genom att välja antalet personer i gruppen. Alla gruppmedlemmar kommer att kunna spela stadsspelet på sin smartphone. Alternativt kan varje person köpa sin egen voucher. Ni kan spela som en grupp och lösa ledtrådarna tillsammans medan ni promenerar, eller så kan ni dela upp er i mindre grupper/team och tävla mot de andra. Varje person kan också spela på egen hand, separat från gruppen, och möta gruppen i slutet.

Oxford: Town & Gown och universitetsvandring

10. Oxford: Town & Gown och universitetsvandring

Upptäck charmiga och historiska Oxford, känt för att vara hem till det prestigefyllda University of Oxford, ett av de äldsta universiteten i världen. Staden har en mängd fantastisk arkitektur, pittoreska landskap och fascinerande kulturella sevärdheter, som Sighs Bridge och Carfax Tower, som du kommer att upptäcka på våra vandringsturer. Du har två olika stadsvandringar inkluderade i din biljett som du kan delta i antingen samma dag eller på olika dagar. Upptäck det ikoniska Bodleian Library och Ashmolean Museum, det äldsta offentliga museet i världen. Hör berättelserna om University of Oxford och dess 38 colleges, beundra deras fantastiska gotiska och barocka arkitektur och lär dig om de berömda alumner som studerat där. Efter rundturen kan du ladda ner appen Vox City (ingår i rundturen) för att upptäcka mer av Oxford och dess otroliga historia med hjälp av audioguidade rutter genom de viktigaste kvarteren. Våra vandringsturer viktigaste sevärdheter: Radcliffe-kameran Bodleianska biblioteket De fem ordnarnas torn Bron med sevärdheter Hertfort College Clarendon-byggnaden Oxfords universitet Wenston-biblioteket Gamla skolans fyrkant Vita hästen Carfax-tornet Kristus kyrka Den gamla Tom Tavernan St. Aldates Oxfords stadshus Swindlestock Tavern High Street Universitetskyrkan St Mary the Virgin Bodleian-biblioteket Alice's butik Kronan Täckt marknad Sankt Mikael vid norra porten Oxford Martyrernas kors Björnens värdshus The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museet för vetenskapens historia Sheldonian-teatern Holywell musikrum Nytt college All Souls College De viktigaste sevärdheterna på vår självguidade rutt: St Margaret's brunn Port äng Folly Bridge Oxford slott och fängelse Strömmen vid Trill Mill Nuffield College Minnesmärke för martyrer Ashmolean-museet Jeriko Universitetets parker Rhodes hus Headington Shark

21 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Balliol College

Balliol College: Fler aktiviteter och sevärdheter

Balliol College: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Balliol College

Samlat omdöme

4.7
(266 recensioner)

väldigt kunnig guide. Intressant att se platser och pubar från Morse och Lewis.